Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Смерть москальським окупантам

Бойовики розбомбили російську авіабазу Хмеймим (ВІДЕО)
Олена Ярмолюк 27 листопада 2015, 16:01
 4944
Бойовики розбомбили російську авіабазу Хмеймим (ВІДЕО)


Бойовики бригади Ахрар аш-Шам розбомбили російську авіабазу Хмеймим, що знаходиться в сирійській провінції Латакія. Таким чином бойовики помстилися росіянам за смерть свого лідера Абу-Бакра Аш-Шишані.


Про це повідомляється на сайті команди InformNapalm, новину передає «Преса України».

За словами експертів, про знищення російської бази повідомила напередодні турецька газета Hurriyet. У повідомленні говориться, що по авіабазі Хмеймим «опозиціонерами з угрупування Ахрар аш-Шам завдано артилерійського удару», в результаті якого у російських військових «є вбиті і поранені». За словами джерел турецького видання, після масованих обстрілів в небо з цього військового аеродрому «не зміг піднятися ні один російський літак».

Експерти команди InformNapalm уточнили цю інформацію через свої джерела в Ізраїлі і вони підтвердили значні втрати росіян в Хмеймим. 

«Також нами були знайдені відеоматеріали, на яких, імовірно, відображені обстріли російської військової бази артилерією бригади угруповання Харакят Ахрар аш-Шам аль-Ісламі (Harakat Ahrar ash-Sham al-Islamiyya (Arabic: Ahrr ash-Shm). Відомо, що члени цієї групи об'єднані в союз ісламських саляфистских бригад, які воюють проти армії уряду Башара Асада, а також бойовиків шабіхі і Хезболли. Серед противників даних збройних груп числиться також терористичне угрупування «Ісламська держава» і Російська Федерація», - відзначають експерти. 

Серед причин, що спонукали бойовиків бригади Ахрар аш-Шам атакувати російську базу Хмеймим, називається основна: «помста за вбивство лідера Абу-Бакра Аш-Шишані». Як повідомило російське військове керівництво, Абу-Бакра Аш-Шишані загинув 14 жовтня 2015 в результаті удару російської авіації по провінції Хомс.


Цікаво, що після знищення авіабази Хмеймим пройшло вже близько 24 годин, однак у Кремлі поки що ніяк не прокоментували цю інформацію. Можна припустити, що Росія намагається приховати від громадськості свої втрати і в даний час гарячково вишукує «тези по темі», які можна було б озвучити публічно.

Раніше ми повідомляли: В результаті авіаударів повітряно-космічних сил РФ по позиціях бойовиків у сирійській провінції Хомс був знищений ватажок терористичного угруповання "Ахрар аш-Шам", уродженець Чечні Абу Бакр Аш-Шишани.

3

Коментарі

128.11.15, 10:00

Помстилися за свого лідера. Це зрозуміло.
А за загибель батьків, дружин, дітей?
А ще незрозуміло - мабуть, нема жодного українця, який би не співчував ворогам наших ворогів...
Чомуж тоді Україна потрапила в перелік ворогів повсталих???

    228.11.15, 10:55

    а чому в Україні заправляють всякі шоколадні бариги, щокини та аваки-фейсбуки ??Так от їх і треба в той список. А нас з Вами за що?
    Хіба ми теж ватні?

      328.11.15, 12:39

      усьо, наговорилися ?Не набридайте!