Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марина

35 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Плітки щодо кончини Правого Сектору, дочасні!

Ярош заявив, що бере під своє особисте керівництво військове крило ДУК Правий сектор
Олена Ярмолюк 13 листопада 2015, 20:34
 
Ярош заявив, що бере під своє особисте керівництво військове крило ДУК Правий сектор


Читайте також:
Відставка Дмитра Яроша з посади Провідника НВР ПС викликала великий резонанс серед членів патріотичного руху, а також серед значної частини українського суспільства. Тому Ярош пояснив причини, на підставі яких було прийняте таке рішення, також він повідомив, що бере на себе безпосереднє керівництво окремими бойовими батальйонами, а також медичним батальйоном Госпітальєри.


Про це Провідник повідомив на своїй сторінці в соцмережі, новину передає «Преса України».

«- Нічого катастрофічного для Правого сектору у цій відставці немає: наша Організація, з моменту свого заснування робила ставку не на особистість, а на українську національну ідею та ідеологію українського націоналізму. Саме тому відхід когось від керівництва Рухом, партією, Добровольчим корпусом не означає припинення їх існування або ослаблення нашої боротьби за Українську Самостійну Соборну Державу.
- Я не розглядав, і не розглядаю можливу свою участь в будь-яких інших політичних і громадських організаціях. Нічого кращого за Правий сектор, на мою суб'єктивну думку, в двадцять першому столітті українці не створили.
- Наш Рух – далеко не ідеальна організація, в якій є безліч «плюсів» та чимало «мінусів», ми не ангели, а живі грішні люди, тому робимо дуже багато помилок. Дійсно, у Проводі Руху останнім часом існувало два погляди на розгортання революційної боротьби проти внутрішнього ворога – олігархічного режиму, який і далі паразитує на поті і крові українців», - пише Ярош.

За словами лідера ПС, причини, через які у організації виникли розбіжності, пов'язані з нинішньою дійсністю в країні. Однак, на його думку, незважаючи на всі складнощі, які відчувають сьогодні українці через чинну владу, насильство – «це крайня форма опору».

«Підігрівалися ж ці розбіжності зовнішніми факторами: катастрофічним соціально-економічним становищем нашого народу; намаганням влади дискредитувати і знищити добровольчий та волонтерський рухи; неспроможністю державних силових структур звільнити окуповані українські землі і «заморожуванням» військових конфліктів; небажанням влади «пересаджати» відкритих та замаскованих ворогів української державності – регіоналів, комуністів та інших паразитів, які привели Україну до війни і крові; «закручуванням гайок» по відношенню до фронтовиків і патріотів, зате підготовка до амністії терористів і бойовиків і так звані «вибори» на окупованих територіях. Цей перелік проблемних питань можна продовжувати, але головна проблема в тому, що існуюча влада насправді підігріває революційні процеси і своїми руками створює революційну ситуацію в державі», - пише Ярош.

«Свою ж позицію я неодноразово озвучував у багатьох інтерв'ю: насильство – це крайня форма опору; поки не використані всі мирні політичні методи впливу на існуючу владу, йти шляхом державного перевороту і ліквідації існуючого владного режиму не можна, тим більше в умовах зовнішньої агресії московської сатанинської імперії та неготовність українських націоналістів до взяття максимальної повноти влади в державі», - додає він.

Політик визнає, що може помилятися у своїх висновках, але переконаний, що зараз Проводу потрібна не революція, а необхідно проводити кропітку роботу по ознайомленню з діяльністю організації як можна більшого числа українців. 

«Не всі мої побратими згодні з цим... Я їх розумію і не виключаю, що помиляюся в оцінках і висновках. Але свою позицію зараз не зміню: треба максимально розвивати організаційні структури, постійно розширювати коло прихильників ПС, проводити роботу в державних управлінських структурах, ЗСУ, СБУ, МВС, СЗР і т. п, виявляючи людей, які здатні, при приході націоналістів до влади, провести революційні зміни та швидко і якісно поліпшити як стан народу, так і держави, зробити Україну геополітичним чинником і дати перспективу нашим дітям і онукам. Так – це титанічна праця, але без неї ми приречені, навіть при зміні прізвища, у владних кабінетах на щиро українські і дуже націоналістичні, весь час тупцювати на місці, що призводить до стагнації і, в кінцевому підсумку, може закінчитися втратою держави і ми отримаємо ще десятки, а може і сотні років тотальної бездержавності», - пише Ярош.

Лідер ПС підкреслює, що окреслюючи майбутнє Проводу «треба користуватися головними критеріями – Бог, Україна, Свобода». Для цього треба зібратися на з'їзді Руху, де буде обговорюватися майбутня його стратегія. На з'їзді будуть пристутні не тільки представники всіх без винятку структурних підрозділів НВР, всіх областей, але і «делегації від зарубіжних представництв Правого сектора». А до того очікується, що організація буде очищена від  тих, хто намагаюєься збагатитися за рахунок ПС, а також «від всіляких «движуватєлєй», мародерів та інших невизначених псевдореволюційних людей».

Також Ярош подякував окремим батальйонам за підтримку і заявив, що бере на «себе командування Штабом Корпусу, 5-м, 8-м батальйонами і батальйоном «Госпітальєри»». 

Раніше ми повідомляли: Які причини призвели до того, що між вищим керівництвом найбільш патріотичної української організації «Правий сектор» сталося зіткнення думок, що призвело до написання лідером «ПС» Дмитром Ярошом заяви про відставку.

4

Коментарі

114.11.15, 03:57

Він сам все чітко роз'яснив. До речі, ДУК ПС саме він очолює А це головне.