хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Маємо новий авторитарний режим

Корбана привезли в Печерський суд, а його адвокатам не повідомили про засідання
Олена Ярмолюк 04 листопада 2015, 21:34

Корбана привезли в Печерський суд, а його адвокатам не повідомили про засідання


Поки чекали прибуття адвокатів Корбана, було прийнято рішення відкласти суд до ранку. При цьому політик підкреслив, що він затриманий вже більше 100 годин, але йому досі не вручили жодних документів, які б пояснювали його затримання. Після оголошення перерви, правоохоронці Корбана закували в наручники і під крики «Слава Героям» вивели із залу.
Влада стягнула перед входом до Печерського суду Києва, де має відбутися чергове засідання у справі лідера «УКРОПу» Геннадія Корбана, кілька загонів Нацгвардії. «Нацгвардійці» розосередилися по кварталу навколо суду, адвокатів Корбана не повідомили про засідання.
 

Про це йдеться на офіційному сайті партії, новину передає «Преса України».

Корбана доставили в Печерський суд з ізолятора тимчасового утримання СБУ. Перед будівлею перебувають кілька загонів «нацгвардійців», які повинні стежити за порядком і не допустити будь-яких сутичок надалі, як це відбувалося сьогодні під час денного засідання. У залі знаходяться народні депутати, а Корбан попросив пропустити ще й журналістів. 

«Пропустіть людей, ніхто тут нікого не викраде. Ви мене вже викрали», – зазначив він.

За словами Корбана, йому досі не вручили підозру. Також його адвокатам офіційно не повідомили про чергове засіданні. Навіть присутні в залі нардепи підкреслюють, що дізналися про доставку Корбана в суд із соціальних мереж. Так як захисників політика поки що немає, то суддя оголосила перерву на 30 хвилин.

«Звинувачення знає про засідання, а захист ні. Ми маємо спробу таємного судилища, де порушується право на захист», – сказав народний депутат Андрій Денисенко.

Раніше ми повідомляли: Лідера партії «УКРОП» Геннадія Корбана вже п'ятий день утримують під вартою, але досі йому не вручено підозру і не визначено судом запобіжний захід. При цьому працівники суду здійснюють численні правові порушення, а в результаті сутичок, які відбуваються то в суді, то перед будівлею суду, отримують травми народні депутати та активісти.

5

Коментарі

15.11.15, 09:19

Жидо-Ігрища весело продовжуються!

    25.11.15, 09:19

    I ocь чому - https://youtu.be/ufnwYnFhm3M

      Гість: Їбуврот ПТН

      36.11.15, 14:04

      Теж мені знайшли героя