Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

порохно = бандюкович

Нинішня влада покриває корупціонерів часів Януковича - депутат
Володя Костик 05 листопада 2015, 04Нинішня влада покриває корупціонерів часів Януковича - депутат

Вихід з парламентської коаліції партія "Самопоміч" почала планувати ще влітку.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив народний депутат України від фракції "Самопоміч", керівник комітету Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції Єгор Соболєв, новину передає "Преса України".

Соболєв зазначив, що в його політичній силі думали про те, що не можна залишатися в коаліції, якщо призначені нею глава Міністерства внутрішніх справ, а також керівництво Генпрокуратури і митниці покривають злочинність і корупцію. "Всі покривають корупцію, а ми — у цій коаліції", - заявив депутат.

Крім того він зазначив, що рішення про вихід з коаліції було прийнято після того, як всі побачили, що корупціонери часів Віктора Януковича не просто перестали боятися, а й почали повертатися до колишнього життя і знову запроваджують корупційні схеми.

Разом з тим Соболєв заявив, що перехід в опозицію до нинішньої влади це не головне, так як зараз необхідно зберегти країну.

Нагадаємо, раніше Єгор Соболєв заявив, що до лідера політичної сили "УКРОП" Геннадія Корбана, який був відомий свої рейдерським минулим, застосували правило "друзям - все, ворогам - закон".

6

Коментарі

15.11.15, 08:04