Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Це, голос не тільки Яроша. Так говорить уся Україна

Ярош попередив Порошенка і Шокіна: «Правий сектор» «чистить зброю»
Денис Марценко 31 жовтня 2015, 15:36
 1550
Ярош попередив Порошенка і Шокіна: «Правий сектор» «чистить зброю»


Про це Ярош написав у соцмережі, передає новину «Преса України».
Лідер військово-політичної організації «Правий сектор» Дмитро Ярош вважає, що дії президента України Петро Порошенка та генпрокурора Віктора Шокіна дестабілізують ситуацію в Україні. Народний депутат переконаний, що за арештами окремих добровольців, свободівців і нардепа Ігоря Мосійчука стоять особисто глава держави і глава ГПУ.

«Добробати, «Правий сектор», «Свобода», Ігор Мосійчук, тепер УКРОП... Таке враження, що у владі є ті, які дуже хочуть продовження і завершення Революції. Мабуть це «справжні революціонери» Порошенко і Шокін. Слова «не розгойдуйте державний човен» тепер, з упевненістю, можна унапрямити до них», - зазначив парламентар.

Ярош додав, що «ПС» - «готується і чистить зброю». Раніше він запевняв, що виступає «за революцію, але проти кривавих бунтів».

«Якраз в цій ситуації згадується давня народна мудрість: «Якщо Бог хоче когось покарати, то відбирає розум»... Ми ж, готуємося та чистимо зброю. Величне свято Архистратига Михаїла наближається. А з допомогою Небесного Воїнства у нас, українців, завжди все виходить...», - підкреслив командир ДУК.

Нагадаємо, у Генпрокуратурі та СБ України розповіли, що в ході «широкомасштабної спецоперації» пов’язаної із «затриманням членів організованого злочинного угрупування», було здійснено арешт очільника партії «УКРОП» Геннадія Корбана.

6

Коментарі

11.11.15, 08:42

***Ярош попередив Порошенка і Шокіна: «Правий сектор» «чистить зброю»***
Ярош давно "ЗДУВСЯ" - ще з часів "Мукачівського розстрілу"...
Саме ТОДІ треба було брати владу в СВОЇ руки - а він ПЕРЕСРАВ...
http://blog.i.ua/user/295100/1710532/ = МУКАЧЕВСКАЯ КЛОУНАДА. Видео-Разоблачение!
https://www.youtube.com/watch?v=VrYDrFxb7Xk = ЯРОША ЗА_БЕНИЛИ...

    21.11.15, 18:38

    ..... корумпована банда знахабніла вкрайЦе так.. Але нажаль, я дивлюся на все з песимізмом. Саме влада, яка б вона на була, годує утриманців - пенсіонерім, пільговиків, багатодітних, бюджетників, оскільки як би ми, чи вони, не хотіла, але це непотрібний баласт. І тому цей баласт буде явно, чи ні, підтримувати владу, побічно - олігархат. До речі це не є особливістю саме українського суспільства. Це в будь-якій країні. Але особливість України у тому, що цей непотріб складає більшу частину суспільства- десь біля 75%.