хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

на одну ху*ловку в Україні поменшає

Ані Лорак виїде в Росію – продюсер
Денис Марценко 23 жовтня 2015, 15:26
  

  • В української співачки Ані Лорак не залишилося іншого виходу, ніж переїхати на постійне проживання до РФ, вважає продюсера Олена Мозгова. Вона радить Лорак не виправдовуватися через скандали, адже це лише розбурхує суспільний резонанс.

Новину передаАні Лорак виїде в Росію – продюсерє «Преса України».  

«Кароліна їздить до Росії, зустрічається з Медведєвим і працює для людей, 86% яких кричать, що Путін - бог і все правильно робить. Якщо для неї це краще, нехай їде туди і це буде чесно», - заявила Мозгова.

Вона переконана, що Лорак пройшла точку неповернення і буде змушеною жити в Росії. Коли на Майдані у Києві розстрілювали активістів, виконавиця співала на весіллі у депутата від Партії регонів, нагадала Мозгова.

«Якщо ти публічна людина і висловлюєш свою підтримку Росії разом з її політикою, то ти - мій особистий ворог. Якщо ви підтримуєте тих, хто вбиває наших солдатів, то не можете бути мені друзями. Точно так само не можете бути адекватними громадянами своєї країни. Я знаю, що таке війна, я там була, допомагаю нескінченно нашим хлопцям і впевнена в тому, що кажу», - зазначила продюсерка.

4

Коментарі

123.10.15, 18:04

Так і я про теж

    Гість: Dalia

    223.10.15, 18:36

    Та хай їде це бездуховне створіння.
    Воно поки видряпалось в "світ" - втратило геть совість.

      323.10.15, 21:03Відповідь на 2 від Гість: Dalia

      Ви вважаєте, що вона у неї була???

        424.10.15, 04:13

        От і чудово! Її тут не потрібно нікому.