хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Прекрасне "бомбардування"

У США готуються застосувати нові бомби (ФОТО)
Ваня Герман 06 жовтня 2015, 18:52
 391
У США готуються застосувати нові бомби (ФОТО)


Новину повідомляє «Преса України».
У США науковці розробили потужну та ефективну зброю – бомбардувальники. Кожен із них може в день скидати до 900 тисяч бомб.

Але нові бомби несуть у собі життя, адже вони «заряджені» саджанцями дерев, а за допомогою них планують відновляти ліси.

Lockheed Martin Aerospace, найбільша американська компанія в сфері ВПК, дотримується думки, що після переобладнання застарілих бомбардувальників у насіннєві бомби можна насадити більше лісів.

Така дивна ідея зародилась у штаті Массачусетс, коли уряд примусив усі компанії, які забруднюють атмосферу висадити ліси. Виявилось, що висадка лісів за допомогою бомбардувальника C-130 дуже дешева та швидка.

«Це 125 тисяч дерев за один політ і близько 900 тисяч дерев в день», - розповідає представник компанії Lockheed Martin Пітер Сіммонс.

Конуси, всередині яких містяться сажанці, проникають на необхідну глибину для розвитку молодого дерева. Всередині них також є добрива та матеріал, який не всмоктує з грунту вологу здійснюючи таким чином полив рослин.

«Якщо ми збираємося боротися з глобальним потеплінням шляхом збору вуглецю в стовбурах дерев, нам потрібно висаджувати мільйони дерев на рік. І повітряна лісопосадка, ймовірно, єдиний шлях»,  - заявив Моше Аламаро - вчений, який розробив цей проект і який займається його просуванням.

Він додав, що такі зелені бомби можна адаптувати під любий район і наповнити саджанцями та необхідними рослинами.

Нагадуємо, що дослідники WWF ( Всесвітній фонд дикої природи) б’ють тривогу, адже усі природні заповідники мають «гарячі точки», де ліси вирубаються досить швидко.

5

Коментарі

16.10.15, 19:22

Браво!
Все ж такі, скільки корисного Америка дала світу! І лише для кацапів вони "піндоси" та "тупиє"

    26.10.15, 21:05Відповідь на 1 від Танк_

    Це тому, що москалі самі такі

      37.10.15, 08:08

      ***Всередині них також є добрива та МАТЕРІАЛ, ЯКИЙ НЕ ВСМОКТУЄ з ГРУНТУ ВОЛОГУ, здійснюючи таким чином полив рослин***
      Дива дивнії
      Якщо матеріал фактично ІЗОЛЮЄ рослину від Грунтової Вологи - то про який ПОЛИВ РОСЛИН йде річ?