хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Давно пора було це зробити

Семенченко закликав припинити постачання електроенергії окупованому Криму
Елена Ясиновская 29 вересня 2015, 10:58
 639
Семенченко закликав припинити постачання електроенергії окупованому Криму


Нардеп Семен Семенченко закликає владу припинити поставки електроенергії окупованому Кримському півострову. Це, на його думку, стане головним кроком в блокаді.


Новину повідомляє «Преса України».

Гаслом подальшої боротьби із окупантами Кримського півострова має стати «Жодного кіловата української електроенергії для російської вояччини і промисловості!». Семенченко переконаний у тому, що ліміт електроенергії необхідно знижувати, щоб окупаційна влада не могла забезпечувати тільки школи, лікарні, житло та інші об'єкти за рахунок української електроенергії.

«Промисловість і військові частини окупанти повинні забезпечувати самі. Для цього ними будуть використані хвалені газотурбінні установки в кунгах і той газ який РФ зараз краде в України в Чорноморнафтогазі. Ці установки у великій кількості завезли в Крим ще в минулому році. Про них з гордістю пишуть російські боти в коментарях і кричать представники окупантів по ТБ. Тільки забувають додати, що вони призначені в основному для Крайньої Півночі і вартість кіловата виходить в три рази більше звичайного», - пояснює Семенченко.

У разі продовження поставок електроенергії на територію півострова ціна за кіловат повинна збільшитись у декілька разів.

«Вартість електроенергії, що поставляється в Крим для об'єктів соцкультпобуту також повинна збільшитися. Не на 30%, як пропонує Демчишин, а мінімум в 1,5-2 рази. Агресор повинен платити високу ціну за агресію і дотувати жителів Криму зі свого бюджету, а не з бюджету України», - резюмує нардеп.

Семенченко також зазначив, що ветеранська організація батальйону «Донбас» відправить активістів з транспортом на допомогу організаторам акції за блокаду Придністров'я і посилить свою присутність на пропускних пунктах Криму
.

5

Коментарі

130.09.15, 09:20

От ДОВБАКИ!!! - це потрібно було зробити ЩЕ РІК ТОМУ - коли тільки було заявлено про аннексію Криму!!!
Тоді, подивившись на таку "кримську красотень" - багато хто із тих, хто волав на Донбасі "РАСЕЯ!!! ПУТІН!!!" - раптом відмовились би від таких "файних перспектив"...
---
Але для наших ЗЛОЧИННИХ ПРАВИТЕЛІВ-ТОРГОВЦІВ - торгівля була і залишається ПОНАД УСЕ!
Тож я НЕ сильно здивуюсь, якщо через пару тижнів "зверху" пролунає команда "ОТСТАВИТЬ БЛОКАДУ!!!".
Бо таких %%%%% "НАВАРУ" БІЛЬШЕ НЕМА НІДЕ!!!