хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Це, уже давно мав би зробити Президент України (якби він у нас )

Україні вдалось принизити і розлютити Путіна – експерт
Ваня Герман 24 вересня 2015, 05:46
 2429
Україні вдалось принизити і розлютити Путіна – експерт

Блокада Криму – це ніщо інше як відповідь України на гібридну війну, яку Росія не може припинити.

Відповідну заяву зробив директор Соціологічної служби «Український барометр» Віктор Небоженко, новину повідомляє «Преса України».

«Невиразна позиція, коли робляться рішучі кроки, але відкрито ніхто про це не заявляє, – це форма війни, яку світу нав’язав президент Росії. ЇЇ називають гібридної війною. По суті, це стан, коли війна йде, але всі роблять вигляд, що нічого не відбувається. У гру нарешті включилася Україна. Блокада Криму здійснюється не без допомоги офіційного Києва, але Україна офіційно ніякої блокади не оголошувала», - розповів експерт.

Він додав, що блокаду розпочали активісти, до складу яких входять і звичайні добровольці, кримські татари та «Правий сектор».

«Гібридна війна передбачає не стільки руйнування та захоплення територій, скільки приниження супротивника. Ми отримали потужний удар, коли російські війська розгромили ЗСУ, але далі не пішли. Москва погодилася на переговори в Мінську, а Україна зобов’язалася виконати свою частину договору», - розповів Небоженко.

Він зазначив, що лише тепер українцям вдалось дзеркально відповісти. Усі розуміють, що блокада – це не удар по Росії, і це не зможе залишити Крим без продуктів і інших благ. Але самий такі дії українців принижують Путіна, який хотів подарувати Крим росіянам. А ось тепер, розповідає експерт, виявилось, що Крим – це теж прифронтова зона, як і окуповані території Сходу. Просто у Луганську лунають постріли, а тут ні.

Також підтримка Києвом даної блокади  - це відповідь влади на звинувачення українців у бездіяльності.

«Добровольці зробили те, що вже давно повинна була зробити влада. Треба було відключити півострову воду, світло, газ, електрика, обмежити підвезення продовольства. І справа не в тому, що Росія відчує якість проблеми. Вона відчує, що її принизили у відповідь. Раз ви захопили квартиру в чужому домі, то повинні отримати наслідки. Так що тепер Україна використовувала метод Путіна проти нього ж самого. Тільки боюся, що на відміну від Путіна наша Адміністрація президента швидко піддасться тиску великих фірм, яким важливо заробляти на контрабанді в Крим. Думаю, що через тиждень Порошенко виступить із засудженням блокади, кажучи, що це протизаконно і т. д. І буде як з люстрацією та іншими народними акціями», - підсумував Небоженко.

Нагадуємо, що директор соціологічної служби «Український барометр» Віктор Небоженко розповів, що у РФ розпочали позбуватись самих активних терористів на території Донбасу.

6

Коментарі

125.09.15, 08:39

***Добровольці зробили те, що вже давно повинна була зробити влада***
В Україні ВСЕ йде через дупу!
ВЛАДА повинна була ЗАХИСТИТИ Крим та Донбас!
Але саме влада ПОДАРУВАЛА Крим Путіну без жодного пострілу!
І точно так же ПОДАРУВАЛА би і Донбасс + Харків + Одесу - але тут ВСУПЕРЕЧ планам Вальцмана виникли ДОБРОВОЛЬЦІ та ВОЛОНТЕРИ, які спасли Україну!
*** Тепер саме за СПАСІННЯ тих добровльців НИЩАТЬ!

***боюся, що наша Адміністрація президента швидко піддасться тиску великих фірм, яким важливо заробляти на контрабанді в Крим***
Думаю, що 400-500% "НАВАР" з кримського "контрабасу" \яким діляться і з Вальцманом\ - це ЗАВЕЛИКА ВТРАТА для Жидо-Бізнесу!
Тож я не здивуюсь, коли Петя "підставить" - і почне переслідувати і кримських "блокувальників"

    225.09.15, 12:08

    А мене ще дивує навіщо Парасюку та правосекам треба згноїти овочі наших селян з Херсонщини, не пропустивши їх у Крим, яких татар вони там захищають і як же треба ненавидіти наших людей з обох бокІв штучно створеного владою протистояння, щоб усе робити НЕ на користь нашому народу і країні, а навпаки, щоб вони повиздохли, чи повтікали з України, як оті араби та інші. Ганьба!
    "відключити півострову воду, світло, газ, електрику, обмежити підвезення продовольства" - то Росії до ср@ки, Росія це територія. А для людей - наших людей по обидві сторони - це ЗЛОЧИН. Та вам же на людей наср@ти, ви ж не розумієте навіть, що пишете. Ганьба! Писати легко, а виростити ті томати, що ви погноїли стоїло людям тяжких трудов, а тепер їх чекають злидні. Що ви за люди?

      325.09.15, 18:15Відповідь на 2 від аналдр

      Поясню, що ми за люди! Ми, патріоти! Які діють у інтересах не одного власника помідор, а у інтересах України!!! У інтересах України не забезпечувати окуповану ворогом територію продуктами харчування а покласти відповідальність за це на окупанта який загарбавши територію тим самим узяв повну відповідальність за соціальне забезпечення окупованої території. Україні потрібно зробити усе для того щоб звільнити окуповану і анексовану територію! Мета виправдовує засоби адже відповідальність за окупацію несе окупант!!!

      Сталін не забезпечував окуповані фашистами території продуктами харчування!!! Чи не так? Він ставив своєю метою визволення окупованих земель, а не забезпечення окупованого населення продуктами харчування!!! В іншому разі окупація тривала б ще й сьогодні!