Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лапонька

37 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 35-42 років

Хто, захоче віддати своє життя у руки телепнів і зрадників ???

Під час шостої хвилі мобілізації від служби ухилилися понад 20 тис осіб
Олена Ярмолюк 18 серпня 2015, 15:26
 1300
Під час шостої хвилі мобілізації від служби ухилилися понад 20 тис осіб


Читайте також:
Під час шостої хвилі мобілізації від проходження військової служби в Збройних силах України ухилилися понад 20 тисяч осіб. При цьому значно зменшилася кількість добровольців, які самостійно з повісткою або без неї прибули у військові комісаріати.
 

Про це під час брифінгу розповів заступник начальника мобілізаційного відділу мобілізаційного управління Головного управління оборонного та мобілізаційного планування Генерального штабу ЗСУ, полковник Олександр Правдивець, новину передає «Преса України».

Згідно із проаналізованими даними після завершення шостої хвилі мобілізації, стало ясно, що від військової служби ухилилися 26,8 тис. осіб.

За словами представника Генштабу, чоловіки уникали мобілізації як просто «шляхом невідкривання дверей квартир при оповіщенні», так і здійснюючи більш складні маневри: «переїзд в інші міста для проживання» або навіть тікали за кордон. Таким чином, загальна кількість громадян, які навіть «після оповіщення не прибували у військові комісаріати, склала 50-55%», що «перешкоджало повному виконанню заходів щодо обов'язкової мобілізації».

Крім цього, в Генштабі відзначили, що останнім часом значно зменшилася кількість добровольців, охочих захищати країну від російського агресора. Так, число тих, хто добровільно прибув у військові комісаріати, маючи на руках отримані повістки або навіть без них, склало всього лише 2,5 тис. чоловік.

При цьому медичні показники всіх покликаних показали дуже низький результат придатність громадян до військової служби після проходження медкомісій. За словами полковника, середній показник таких осіб за результатами шостої черги часткової мобілізації становить 61%.

Раніше ми повідомляли: Міністерство оборони України виконало план шостої хвилі мобілізації на понад 60%. Це був останній мобілізаційний заклик, затверджений президентом Порошенко в цьому році. Утім, про можливість запуску нових хвиль вже попередили в Міноборони.

4

Коментарі

118.08.15, 19:04

От ви з Мольфаром точно або телепні або зрадники. Видали сам це.

    218.08.15, 19:47Відповідь на 1 від uraha

    Спеціально для фанатів кунілінгуса шоколадних яєць дам передрук із газети "Сільські вісті" про зрадників що спричинили Іловайську трагедію та телепнів які не бачать цього.

      318.08.15, 20:06Відповідь на 2 від Характерник+

      Я не про Іловайськ. Я про заклик саботувати мобілізацію у заголовку. Ви не шоколадні яйця лижете. Ви путінські вилизуєте. Лижіть дальше.

        419.08.15, 06:44Відповідь на 3 від uraha

        Пане, де Ви бачите заклик саботувати мобілізацію???
        Я, бачу там заклик привести до керівництва військом патріотів і профеіоналів.
        Захисники Вітчизни мають помирати саме за неї, а не віддавати своє життя за тупість і зрадливість генералів

          519.08.15, 06:51Відповідь на 3 від uraha

          Ви не про Іловайськ, а я саме про нього! Генерала Павлова за набагато менші гріхи у 1941 розстріляли. Коли б винуватці іловайської трагедії були пртягнуті до відповідальності не було б такого масового ухиляння від мобілізації. Ніхто не хоче віддавати своє життя виконуючи накази бовдурів і зрадників. Так що фанати кунілінгуса шоколадних яєць тим самим є і фанатами кунілінгуса кремлядського карлика

            619.08.15, 14:37Відповідь на 3 від uraha

            Я не про Іловайськ. Я про заклик саботувати мобілізацію у заголовку. Ви не шоколадні яйця лижете. Ви путінські вилизуєте. Лижіть дальше.Повністю тебе підтримую!Ці два пани загралися,та дійсно лижуть дупу путіну.Одного я вже видалив з друзів,другий мабуть на черзі.

              723.08.15, 18:43Відповідь на 5 від Мольфар

              Ви не про Іловайськ, а я саме про нього! Генерала Павлова за набагато менші гріхи у 1941 розстріляли. Коли б винуватці іловайської трагедії були пртягнуті до відповідальності не було б такого масового ухиляння від мобілізації. Ніхто не хоче віддавати своє життя виконуючи накази бовдурів і зрадників. Так що фанати кунілінгуса шоколадних яєць тим самим є і фанатами кунілінгуса кремлядського карлика...дуже багато розстріляти деведеться. Набоїв для АТО не вистачить...