хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Ще, про дибилізм Мінських угод

Українських патріотів за Мінськими домовленостями називають "незаконними збройними формуваннями", а колабоантів, москальських найманців та регулярні війська кацапстану на території України легітимізують!!!
    Є, клепка, у влади, яка усе це допускає???

   
Вихід Нацгвардії з Широкіно - це помилка командування - комбат 8 батальйону ДУК «Правий Сектор»
Володя Костик 10 серпня 2015, 03:18
 653
Вихід Нацгвардії з Широкіно - це помилка командування - комбат 8 батальйону ДУК «Правий Сектор»


Таку думку під час свого інтерв'ю заявив командир батальйону 8 батальйону ДУК "Правий Сектор" Андрій Червень, новину передає "Преса України".
Підрозділи Національної гвардії України "Донбас" і "Азов", а також представників "Правого сектора" не повинні були виводити зі своїх позицій в Широкине.

"Правий Сектор" у цій ситуації, згідно з Мінськими угодами, називався "незаконним збройним формуванням" і ми виходили з таким формуванням. Хоча наша присутність на фронті є і зараз, вона буде і в майбутньому. Ми це не будемо популяризувати, щоб не шкодити мирним переговорам, які відбуваються між Президентом країни і Європейським Союзом, згідно з Мінським домовленостям", - заявив він.

Крім того вихід підрозділів Національної гвардії з викликає багато питань. Керівництво української армії хоче, щоб бійці Нацгвардії замість того, щоб виконувати бойові завдання, займаються охороною концертів, культурних і спортивних заходів, а бойові дії перелаживаются на українську армію.

"Я вважаю, що це мотивація помилкова. Люди, які воювали рік, кожен день були в боях, мають знання, що найважливіше, мають розуміння ситуації, як ніколи, в цей час, необхідні на передовій. Тому ця мотивація - виводити добровольчі батальйони для мене є незрозумілою", - зазначив він, і додав, що Широкине звичайно повинне бути очищене від бойовиків, і взагалі дана зона повинна бути демілітаризована, але вірити терористам і російській владі не можна. 

А. Червень також підкреслив, що "треба бути готовим до гіршого".

Нагадаємо, раніше Андрій Черень повідомив, що розвідницю ДУК "ПС" Анастасію Горбачову з позивним "Лисиця" вбили пострілом з мисливської рушниці в серце.

3

Коментарі

Гість: Dalia

111.08.15, 01:25

Дуже жалко Анастасію!

Вічна пам"ять Герою України!