хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Ще, по рівність і, найрівніших...

Поліцейські зупинили Мельничука незаконно – журналіст
Олена Ярмолюк 10 серпня 2015, 00:07
 815
Поліцейські зупинили Мельничука незаконно – журналіст


Читайте також:
Зупинка народного депутата, колишнього комбата «Айдара» була проведена новими поліцейськими незаконно. Зупинка транспортного засобу за ст. 126 КУпАП, про яку повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передбачена лише як доповнення до вчиненого водієм правопорушення, чого в даному випадку не було.


Про це пише у соцмережі луганський журналіст Всеволод Філімоненко, новину передає «Преса України».

«За заявою людини-шкіряка щодо затримання поліцією Мельничука. Як з'ясувалося, у результаті поліцейські виписали Мельничуку протокол за Статтею 126 КУпАП «Керування транспортними засобами особами, які не мають відповідних документів або не пред'явили їх для перевірки» і відпустили. 

Так за що ж тоді зупинили автомобіль, яким керував нардеп? Виходить, що просто так, для розваги або може за наказом Шокіна, який дуже хотів, щоб завтрашнє засідання по справі Мельничука проти генпрокурора відбулося без позивача?», - зазначає журналіст.

Філімоненко переконаний, що зупинивши депутата просто для перевірки документів, поліцейські порушили закон.

«Поліцейські не мали ніякого права зупиняти автотранспортний засіб, лише тільки для перевірки документів, оскільки це є порушенням з боку правоохоронців, яке називається – «зупинка без причини». Коротше кажучи, поліцейські порушили Закон, а Шкіряк радіє як дурник і сурмить у всі дірки, що поліцейські затримали Мельничука за статтею, яка сама по собі передбачає лише адміністративну відповідальність», - пояснив Філімоненко.

Всю історію з зупинкою і гучними заявами, розтиражованими у ЗМІ, журналіст називає «маячнею» і не більше.

«Не могли поліцейські виписати на Мельничука протокол просто за порушення 126 ст. КУпАП, оскільки для того, що б ставити водієві порушення цієї статті, вони повинні були назвати йому причину зупинки (тобто довести порушення ПДР з його боку), чого не було зроблено. Значить не тільки зупинка автомобіля, яким керував Мельничук, була незаконна, а ще і складений протокол вийшов недійсним. Так як ст. 126 сама по собі не може бути вписана в протокол, вона йде тільки як доповнення до основного правопорушення, за який проводилася зупинка автомобіля. Маячня, товариші», - резюмує він.

Раніше ми повідомляли: Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив про затримання патрульної поліцією міста Києва народного депутата України Сергія Мельничука. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

2

Коментарі