хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Про ефективність політики умиротворення агресора

Під Старогнатівкою сили АТО перейшли в контрнаступ, бойовики відступають
Оля Гузенко 10 серпня 2015, 06:03
 790
Під Старогнатівкою сили АТО перейшли в контрнаступ, бойовики відступають


Новину повідомив журналіст Андрій Цаплієнко, передає «Преса України».Близько третьої години ночі бійці сімдесят другої бригади, що дислокуються в районі Старогнатівки, були атаковані піхотою російсько-терористичних сил. За повідомленням очевидців, був практично рукопашний бій. Українські бійці змушені були піти в контрнаступ.

Активне бойове протистояння біля Старогнатівки, яка знаходиться за 30 км від Волновахи, почалося в 3:56 ранку 10 серпня. Бойовики висунули свою піхоту, кинувши її на позиції сімдесят другої бригади, яка дислокується в цьому районі.

«Прямо зараз у нас йде контактний бій, практично рукопашний. Спочатку крили наш блок-пост, видно, пристрілювалися. Потім перенесли вогонь на позиції і на село. Є руйнування. Ми відкрили у відповідь вогонь, після чого на наші позиції пішла їх піхота», - розповів замкомбриг 72-ої Олександр Самарський.

У 4:53 вже стало відомо, що атака бойовиків була успішно відбита. Підрозділи ЗСУ пішли в контрнаступ, під натиском якого «рашисти» відступили. Слідами бойовиків українські солдати намагаються зайти на їх позиції. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донеччині поблизу Волновахи між російсько-терористичними угрупованнями і силами АТО йде потужний бій. Противник переважаючими силами намагається прорвати оборону українських захисників.

3

Коментарі