хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Широкино... таки здають

Підтвердилася інформація про відвід сил АТО з Широкиного
Оля Гузенко 13 липня 2015, 17:10
 
Підтвердилася інформація про відвід сил АТО з Широкиного


Новину повідомляють місцеві ЗМІ, передає «Преса України».Сили АТО дійсно готуються покинути позиції в районі Широкиного. Вони будуть відведені на меншу відстань, ніж російсько-терористичні сили, але все ж стратегічно важливу висоту «У маяка» покинуть. Інформацію підтвердив прес-офіцер сектору «М» Ярослав Чепурний.

Ярослав Чепурний заявив, що сили АТО готуються покинути «крайні позиції бойової охорони» і відсунутися до «основних позиціяй бойової охорони». При цьому стратегічно важлива позиція в Широкино під назвою «У маяка» буде залишена підрозділами ЗСУ.

На яку саме відстань відійдуть українські війська, Чепурний поки не може сказати, але переконує, що вона буде меншою, ніж та, на яку відійшли бойовики - тобто менше двох кілометрів. Сили АТО ж відійдуть на коротку відстань, щоб відразу зайняти колишні позиції, якщо в так званій «ДНР» вирішать піти в атаку в цьому районі.

Що стосується капонірів ЗСУ, то Чепурний наголосив, що ніякого відношення до батальйону «Донбас» вони не мають, а є частиною фортифікаційних робіт по зміцненню обороноздатності міста. 

Нагадаємо, бійців батальйону «Донбас» готують до виведення з першої лінії в Широкино. Захисники припускають, що керівництво планує здати окупантам чергову територію. Про це повідомив командир батальйону спецпризначення НГУ «Донбас» Анатолій Віногродський.

6

Коментарі

Гість: DIO112

113.07.15, 22:21

Они что вообще там в ГШ охренели?

    214.07.15, 06:24

    Порошенко выгоден Путину!

      314.07.15, 08:45

      ***Захисники припускають, що керівництво планує здати окупантам чергову територію***
      Правильно припускають!!!
      Петюня все встиг ДЕМОНТУВАТИ і ВИВЕЗТИ з Маріуполя філію РОШЕНа = готує, ПАДЛО, ЗЛИТИ місто!