хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Результативна боротьба із корупцією стане системним явищем?

Арешт прокурорів-хабарників став можливий тільки після особистого втручання президента - Саакашвілі
Олена Ярмолюк 06 липня 2015, 15:37
 1096
Арешт прокурорів-хабарників став можливий тільки після особистого втручання президента - Саакашвілі


В Україні проведена найбільша в історії прокуратури антикорупційна операція, яку провели новопризначені молоді українські прокурори. В ході операції у першого заступника начальника Головного слідчого управління та у заступника прокурора Київської області було вилучено понад півмільйона доларів, значну кількість ювелірних виробів, 65 діамантів і автомат Калашникова.

Про це пише у соцмережі губернатор Одещини Михайло Саакашвілі, новину передає «Преса України».

Операція проводилася під керівництвом заступника Генпрокурора Давида Сакварелідзе, і за допомогою голови СБУ Василя Грицака. Однак завершити резонансне затримання прокурорів стало можливо лише після особистого втручання президента України Петра Порошенка.

«Бійці спецгрупи АЛЬФА штурмом взяли будівлю київської прокуратури та затримали двох керівників високого рангу генеральної прокуратури і київської прокуратури. При їх обшуку було виявлено велику кількість діамантів і більше півмільйона доларів. З вчорашнього дня не припинялися спроби зам'яти цю справу і навіть порушити кримінальну справу проти Давида Сакварелідзе за «незаконне захоплення будівлі», його прокурорам і слідчим оголосили, що вони звільнені. Сьогодні цій огидній свистоплясці поклав край Президент Порошенко! Він особисто втрутився і підтримав слідство і заборонив йому заважати, наказав довести справу до кінця, кого б воно не стосувалося. Як і у випадку з Державіаслужбою, блискавична, чітка і блискуча реакція Президента!», - зазначає Саакашвілі.

Також грузинський реформатор висловив надію, що «керівник, який явно намагався зам'яти цю справу за останню добу», відповість за свої дії по всій строгості закону. 

Раніше ми повідомляли: У Генеральній прокуратурі затримали першого заступника голови слідчого управління Генпрокуратури Володимира Шапакіна та заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця. Чиновники підозрюються у вимаганні хабара в особливо великих розмірах.

Читайте також:

7

Коментарі

16.07.15, 17:53

Наче в кінці тунелю щось блимнуло!
Неаже таке довгоочікуване СВІТЛО?

    26.07.15, 18:06Відповідь на 1 від Кривовус

    Дай Бог щоб почалося! Дай Бог!

      36.07.15, 20:58

      Хоч би не зурочити

        46.07.15, 22:50Відповідь на 3 від h_s_x2

        Крок уперед, два кроки назад

          57.07.15, 00:55Відповідь на 1 від Кривовус

          Наче в кінці тунелю щось блимнуло!
          Неаже таке довгоочікуване СВІТЛО?
          " В кінці тунелю щось блимнуло!" - точно сказано. Ці блискавки не системні і світла не буде поки зрадник у керма.
          Пеціна підтримка вимушена, на то э причини.
          "Губернатор Одесщины Михаил Саакашвили «секретно» договорился со Штатами об отдельном проекте в регионе под свои личные гарантии". Об этом он сказал на пресс-конференции, новость передает «Пресса Украины».

            67.07.15, 08:24

            Теперь этих прокуроров должны отпустить под огромный залог,а потом они сдрыстнут за кордон