хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Мерзенність "русскаго міра"

Російський поліцейський попався на крадіжці одягу в США
Марго Клаус 02 липня 2015, 19:39
 418
Російський поліцейський попався на крадіжці одягу в США


Таку новину передає «Преса України».
Російський поліцейський Руслан Різаєв був заарештований співробітниками правоохоронних органів США. Росіянин, який прибув до Америки, щоб взяти участь у Всесвітніх іграх поліцейських і пожежників, був затриманий при спробі вкрасти одяг з одного з універмагів.

Інцидент трапився в місті Ферфакс, штат Вірджинія, 30 червня. 29-річний правоохоронець з Росії намагався вкрасти одяг з універмагу macy's.

Як було встановлено правоохоронцями, сума награбованого одягу становить кілька сотень доларів. Згідно з законом штату Вірджинія, крадіжка на суму понад 200 доларів є кримінальний злочином.

Пан Різаєв був змушений провести ніч в камері, а вранці суд призначив йому заставу розміром 1,5 тисяч доларів.

У посольстві РФ дану ситуацію ніяк не прокоментували зазначивши, що не чули про інцидент.

Нагадаємо, раніше «Преса України» писала, що у великодуховній Росії голодні пенсіонери починають красти продукти в магазинах. Жахливий за своєю трагічністю випадок стався 3 лютого в магазині «Магніт» Кронштадта. За крадіжку масла в поліцію була доставлена літня пенсіонерка, яка померла від страху прямо під час допиту. Про це розповідає у соцмережі відомий російський журналіст Аркадій Бабченко, з посиланням на голову громадської організації «Жителі блокадного Ленінграда» Кронштадтського району Емму Лєшину.

Близько 15:30 дня в поліцію була доставлена 81-річна бабуся, затримана за крадіжку трьох пачок вершкового масла, вартість яких близько 300 рублів. Бабуся виявилася блокадницею, у процесі допиту прямо у відділенні поліції жінка померла від розриву серця.

«Коли її доставили в поліцію, вона усвідомила те, що трапилося, її совість не витримала, і вона померла», - повідомила Лєшина.

Читайте також:

4

Коментарі

13.07.15, 08:35

***У посольстві РФ дану ситуацію ніяк не прокоментували зазначивши, що не чули про інцидент***
Ну-у, це вже давно знайоме...- тепер РФія скаже, що ніякий він НЕ поліцейскій, і ніхто його від РФії у США НЕ посилав - і взагалі він чеченський провокатор!