Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Його слова, та Господу у вуха

Україна може здолати Росію на полі бою, - Боненбергер
Наталія Світанок 02 липня 2015, 19:23
 482
Україна може здолати Росію на полі бою, - Боненбергер


Російська самовпевненість і збочена російська ідеологія роблять вірогідним те, що рішуча, несподівана атака добре тренованих, натхненних українських військових дозволить оточити противника та стерти його з лиця землі.


Про це заявив американський журналіст Адріан Боненбергер, колишній військовий, який служив в Афганістані, у своїй колонці для Forbes. Новину передає «Преса України».

Американський журналіст тиждень провів на Яворівському полігоні, спостерігаючи, як його старий загін тренує дві групи українських нацгвардійців. Адріан Боненбергер був вражений тим, що пересування і тактичні комунікації українських солдатів перевищують середні показники більшості американських загонів. 

«Майже сім років я був армійським офіцером, більше двох років провів в Афганістані. Я тренував афганських солдатів і поліцейських, і ні один із їх загонів не був настільки професійним, як українські», - стверджує колишній військовий.

Журналіст переконаний, що Україна здатна перемогти сепаратистів і російську армію.

«Якщо українці продовжать наполегливо тренуватися і нарощувати військову силу – а я думаю, що вони мотивовані до цього набагато більше, ніж їхні супротивники (в основному – росіяни), то можливий результат, який не передбачали ні західні медіа, ні російські: Україна може перемогти сепаратистів. Україна може здолати Росію на полі бою. Україна та її армія не знають про це, але така можливість є. По суті, російська самовпевненість і збочена російська ідеологія роблять вірогідним те, що рішуча, несподівана атака добре тренованих, натхненних українських військових дозволить оточити противника і стерти його з лиця землі», – зазначає Боненбергер.

Також екс-військовий вважає, що чим довше Росія затягує ситуацію в Україні, тим вищі шанси, що її армію чекає небачена катастрофа.

«Росія вразлива. Чим довше вона затягує ситуацію в Україні, тим вищі шанси, що її армію чекає катастрофа, небачена з часів Другої світової: оточення і повне знищення російської бойової групи. З кожним тижнем українська армія стає все сильніше і впевненіше в собі», - резюмує Адріан Боненбергер.

Як повідомляла «Преса України», політичний аналітик Павло Нусс вважає,  що якщо Володимир Путін не зупинить свою агресію в Україні, то буде війна, яку він програє в перші дні битви, а Росія як федерація, припинить своє існування
.

3

Коментарі