хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Доки ще ???

Під Широкиним вбито 7 бійців, а 28 поранено
Оля Гузенко 27 червня 2015, 06:52
 
Під Широкиним вбито 7 бійців, а 28 поранено


Новину повідомляє госпітальєр Яна Зінкевич, передає «Преса України».
Бої в районі населеного пункту Широкине точаться з третьої години дня, 26 червня. Станом на дев’яту вечора відомо про сімох загиблих та 28 поранених.

«Сектор М. Широкіно. Ситуація станом на 21:00 26.06.15. Часті обстріли. САУ та 120мм. За період з 15.06 до даного моменту. Поранено 28 чоловік(останнім часом збільшилась кількість саме важких поранень), 7 загиблих», - повідомила Зінкевич.

Волонтер пише, що госпітальєри гостро потребують дизельного палива, щоб доправляти поранених до медичних закладів. Вода, їжа та цигарки – теж першочергові потреби українських бійців. Зінкевич просить всіх небайдужих долучитися до матеріальної допомоги українській армії та медикам-волонтерам. 

Нагадаємо, українські військові відбили наступ ворожої диверсійно-розвідувальної групи в районі Кримського. Після невдалої спроби атакувати бойовики відступили.

Читайте також:

7

Коментарі

127.06.15, 17:19

Ви не безсмертні вороги прокляті =оті що явно лізете немов гадюка в рай+Всі ті хто підлі і пархаті та пихаті -заполонили наш священний край ! Ми знаєм Бог вже скоро наш прибуде й спитає кожного за все !.Ми віримо що є ще Божі люди які понищать те що бридке й зле !. Ми бачимо як ворог лізе з МосКАЛії все більш нахабно і жорстоко в наші села і міста...бо влада лицемірів та злодіїв гендлює тут як в Єрусалимі жидова ...Та є ще козаки....Та є ще Божі люди ! Тож помста ворогам і зрадникам вже скоро від Христа й Народу буде...А Украіна встане наче в ягодах гарна калина що перейшла і спеку та мороз і буревії=Борімося за це й молімось...і Бог воздасть усім й кожному по вірі ! Ще Украіна буде вічно і щасливо жити з Богом й тими хто совісно що міг зробив для Правди Христа Перемоги =Слава Україні!

    228.06.15, 08:21

    ***Зінкевич просить всіх небайдужих долучитися до матеріальної допомоги українській армії та медикам-волонтерам***
    А може пора НАГАДАТИ ДОВБАКАМ ГЕНШТАБУ ВСУ - що у них поки що "висить на балансі" \і її ще потрібно ВСІМ СНАБЖАТИ!!!\ ця групіровка - бо ще не всіх хлопців відправили "На Той Світ" - як було задумано у їх Геніальному Плані!
    ---
    А що там твориться на фото???
    Чи когось б'ють, чи когось рятують???

      328.06.15, 15:09


      Захисникам нема води, їжі, цигарок, соляри?