хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

І, ще, про гучну відставку

Ярош: відставка Наливайченка показала "гнилість і цієї Ради"
Ярош: відставка Наливайченка показала   "гнилість і цієї Ради"
Дмитро Ярош / www.ntv.ru

Відставка Валентина Наливайченка була нелогічною і несвоєчасною. Адже він "з мінусів" підняв СБУ та фактично створив дієвий механізм захисту, що зміг нейтралізувати дуже багато терористичних загроз.

<p
 > Про це заявив лідер "Правого сектора", нардеп Дмитро Ярош.

"Говорю про це абсолютно відповідально, бо в багатьох спецопераціях щодо ліквідації російсько-терористичного бандпідпілля брали участь і спецгрупи "Правого сектору", — сказав Ярош.

Він додав, що відставка Наливайченка продемонструвала "гнилість і цієї Верховної Ради".

Такі приклади підкріплюють думки людей, що режим внутрішньої окупації України з втечею Януковича нікуди не дівся, а тільки трансформувався і закамуфлювався та провокують радикалізацію нашого суспільства,

— наголосив нардеп.

При цьому він додав, що знайомий з в.о. глави СБУ Василем Грицаком і знає його як офіцера, який особисто брав участь у виконанні бойових операцій, не ховаючись за спинами своїх підлеглих.

"Чи стане генерал Грицак Головою СБУ — не знаю. Але впевнений в одному — ті, хто поливає брудом бойового офіцера — мудаки. Вибачаюсь за неполіткоректність", — сказав Ярош.

Нагадаємо, Верховна Рада у четвер, 18 червня, звільнила Валентина Наливайченка з посади голови Служби безпеки України. Пізніше з"явилась інформація, що Порошенко добивався відставки глави СБУ Валентина Наливайченка, бо чиновник демонстрував надмірну самостійність, відтак його запідозрили у "таємних іграх".

</p
6

Коментарі

126.06.15, 09:00

Вже написав свою думку у комменті-2 = http://blog.i.ua/community/662/1695187/