хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Цькування "Торнадо" закінчиться дурним для самих цькувальників

У міліції комбата «Торнадо» забили до півсмерті
Олена Ярмолюк 18 червня 2015, 21:42
 1168
У міліції комбата «Торнадо» забили до півсмерті


Правоохоронці побили до напівсмерті заарештованого напередодні командира батальйону «Торнадо» Руслана Онищенко. У той же час військова прокуратура вимагає, щоб бійці віддали документи на поїзди, що перевозять контрабанду з окупованих територій, які раніше были вилучені добровольцями.


Про це повідомляє замкомбата Микола Цукур, новину передає «Преса України». 

Руслан Онищенко не переховувався від правоохоронців, а кілька тижнів проходив лікування в лікарні Дніпропетровська після поранення.

«При тому, що він проходив курс лікування після контузії і йому було зроблено декілька операцій. І за нашою інформацією, він зараз знаходиться в реанімації. Його забили майже до смерті. Точно так само ввечері взяли дев'ятеро осіб. А на ранок заарештованих було вже дванадцять. Зараз двох відпустили. Ціх двох побито, у них забрали особисті речі. Їх таємно вивозили в Харків, а потім з Харкова одного доставили в Сєвєродонецьк, а один дістався до Дніпропетровська», — сказав Цукур.

Військовий спростовує твердження силовиків про те, що батальйон забарикадувався на своїй базі і замінував все навколо.

«Кажуть, що ми забарикадувалися і все замінували. Але тут військова база, і у нас тут цілодобовий озброєний патруль, щоб не було нападів і спроб відібрати у нас зброю. Це не бібліотека, куди кожен може прийти, взяти книгу і піти. Такий порядок був з моменту нашого створення», - пояснив замкомбата.

Цукур наполягає, що батальйон потрапив у немилість до влади через те, що перешкоджає Генпрокуратурі прикривати контрабандистів з окупованих бойовиками територій.

«Я вчора зустрічався з головним військовим прокурором Валерієм Матіосом. Він попросив спокійно провести обшук і вилучити деякі документи. Але деякі документи – це як раз папери на той поїзд, який ми заарештували. І ще документи на 40-50 інших потягів. Оригінали цих документів зараз на базі, і я їх не віддам. Я планував віддати все це Валентину Наливайченку, який перший заявив, що контрабанду «кришує» ГПУ. А тепер я взагалі не знаю, кому їх передавати. Всі кримінальні справи щодо нас ГПУ завела після того, як ми розкрили факти контрабанди», — зазначив Цукур.

Раніше ми повідомляли: Українська влада не відмовилися від ідеї штурмувати базу батальйону «Торнадо», яка знаходитися в Привіллі. Навпроти бази облаштовують блокпости і розміщують снайперів без розпізнавальних знаків. Бійці готові захищатися від правоохоронців до останньо
г

6

Коментарі

119.06.15, 10:06

***батальйон потрапив у немилість до влади через те, що перешкоджає Генпрокуратурі прикривати контрабандистів***

НІІІЗЗЗЯЯ так турбувати "Любих Друзів Порошенка-Вальцмана"!
Бо вони сильно нервують, коли дістають БРУДНУ ПРАВДУ на Світ Божий

    219.06.15, 20:32

    Треба негайно покінчити з кишеньковими батальонами та махновщиною.

      анонім

      319.06.15, 23:36