хочу сюди!
 

Даша

38 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 20-35 років

Хто ж усе таки є ху....

Скандал набирає обертів: за заарештованих «Равликів» заступився Ілля Ківа (ВІДЕО)
Олена Ярмолюк 31 травня 2015, 16:42
 1374
Скандал набирає обертів: за заарештованих «Равликів» заступився Ілля Ківа (ВІДЕО)


Скандал навколо партизанської групи під назвою «Равлики», які протягом останнього року співпрацювали з СБУ і МВС, а сьогодні опинилися на лаві підсудних за звинуваченням у розбійному нападі, обростає новими подробицями. Так, «Равликів» підтримав заступник начальника ГУМВС України в Донецькій області Ілля Ківа. Фактично слова Ківи про партизанів свідчать про те, що начальник УМВС в Донецькій області В'ячеслав Аброськін як мінімум оперує в ЗМІ недостовірною інформацією.

Свої дані про історію з виявленням партизанами складу зброї Ілля Ківа розповів в ефірі «Громадського ТБ», новину передає «Преса України».

Як виявилося, Ілля Ківа сам давно співпрацював з цієї партизанською групою. І саме до нього подзвонили «Равлики» в той день, коли виявили на складі агрофірми «Кронос Дон» в Новоселовському районі велику кількість зброї. 

«Від одного з «Равликів» мені надійшов дзвінок про те, що в Новоселовському районі в колгоспному господарстві вони виявили склад зброї. Я був знайомий з учасниками цієї ситуації, у мене великий досвід бойових дій, починаючи з березня минулого року. Багато хто знає мене і я теж багатьох знаю. Коли вони сказали, що виявили склад зброї і знаходяться в Новоселовському районі, я сказав, що бажано все це задокументувати на фотоапарат, на цифрові пристрої та викликати 102. Через 40 хвилин вони подзвонили мені повторно. Всі дзвінки є в моєму телефоні, це легко перевіряється. Я цього не приховую.

Вони сказали мені, що по телефону 102 ніхто не відповідає, додзвонитися неможливо. Тоді я сам зателефонував до голови Великоновоселовського райвідділу і пояснив йому суть ситуації, що у нього таке відбувається і сказав, щоб він відправив групу на місце події», - розповів Ілля Ківа.

Ймовірно в цьому місці закралося трагічне непорозуміння, яке призвело згодом до арешту партизан. В результаті виїзду на місце вищезгаданого чиновника і відбулося затримання партизанів, а виявлена ними зброя згодом була поставлена їм у провину.

Так, начальник УМВС в Донецькій області В'ячеслав Аброськін заперечує існування «Равликів» як партизанської групи, яка довгий час була курірована СБУ і співпрацювала з МВС, і називає партизан не інакше, як «бандитами». Аброськін опублікований на своїй сторінці в соцмережі своє бачення ситуації навколо партизанів і заявив, що вина «Равликів» у будь-якому випадку буде визначатися судом. При цьому, він рекомендував «кожному» зробити висновки з ситуації самостійно. 

«Поширювана у ЗМІ інформація про виконання «поставлених завдань органами внутрішніх справ» зазначеними особами не відповідає дійсності. Досудове розслідування проводить прокуратура Донецької області. Вина і покарання кожного будуть встановлені судом. Нехай висновки кожен зробить сам. Вулиця – не закон, а війна все спише», - переконаний Аброськін.

Тим часом, самі партизани приходять до висновку, що влада проводить операцію «зливу» партизанського руху в країні і саме з цієї причини вони були заарештовані по абсолютно сфабрикованій проти них справи. В результаті резонансу в ЗМІ, соратникам заарештованих партизан довелося відкрити їх особисті дані, знівелювавши тим самим їх майбутню можливу роботу в зоні АТО на благо країни. З'ясувалося, що «Равлики» є відомими в Донецьку проукраїнськими активістами і справжніми патріотами України.

Раніше ми повідомляли: У Маріупольському СІЗО перебувають заарештовані раніше правоохоронцями донецькі партизани із загону «Равлик». Партизан судять по сфабрикованій справі, явно за наказом українського керівництва, яке має намір позбавитися від соціально активних патріотів.

Читайте також:

14

Коментарі

11.06.15, 02:41

Тут все сказано:Тим часом, самі партизани приходять до висновку, що влада проводить операцію «зливу» партизанського руху в країні і саме з цієї причини вони були заарештовані по абсолютно сфабрикованій проти них справи. В результаті резонансу в ЗМІ, соратникам заарештованих партизан довелося відкрити їх особисті дані, знівелювавши тим самим їх майбутню можливу роботу в зоні АТО на благо країни. З'ясувалося, що «Равлики» є відомими в Донецьку проукраїнськими активістами і справжніми патріотами України.
Жи2 - на мило!!!

    21.06.15, 10:03Відповідь на 1 від Alter ego*

    Тут все сказано:Тим часом, самі партизани приходять до висновку, що влада проводить операцію «зливу» партизанського руху в країні і саме з цієї причини вони були заарештовані по абсолютно сфабрикованій проти них справи. В результаті резонансу в ЗМІ, соратникам заарештованих партизан довелося відкрити їх особисті дані, знівелювавши тим самим їх майбутню можливу роботу в зоні АТО на благо країни. З'ясувалося, що «Равлики» є відомими в Донецьку проукраїнськими активістами і справжніми патріотами України.
    Жи2 - на мило!!!
    http://m.obozrevatel.com/politics/69423-luganskij-razvedchik-vojnu-na-vostoke-mozhno-byilo-zadushit-v-zarodyishe.htm = ЛУГАНСКИЙ ПАРТИЗАН-РАЗВЕДЧИК: ВОЙНУ НА ВОСТОКЕ МОЖНО БЫЛО ЗАДУШИТЬ В ЗАРОДЫШЕ
    А их ВСЕХ "СЛИЛИ" в Иловайске...

      31.06.15, 12:30Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

      Я це ЗНАЮ з перших днів окупації! Лиш лівів''''''яни зі свого льоха, в якому поховались від призову, бачать по іншому!

        41.06.15, 15:38Відповідь на 1 від Alter ego*

        Виталий Клим
        На днях встречался с одним московским олигархом, которому все и все побоку, в том числе и Путлер, абсолютно все... кроме денег!
        Но это ж вполне нормальное явление! После длительных разговоров вокруг жития бытия, все что он сказал напоследок, прозвучало как довольно умное и таки себе осторожное еврейское предупреждение - "Путлер, не только хитрый, но он еще и с ахринительной выдержкой. Его слова на одной тусовке прозвучали где-то со следующим контекстом - задача Донбасса всеми правдами и неправдами продержатся до следующих выборов, а там укропы сами себе глотки перегрызут. Вот тут мы и вдарим со всей дури!".
        Неужели мой дружбайка прав? Не хочется ему верить, но в его словах что-то есть

          51.06.15, 16:20Відповідь на 4 від Gogilo

          В його словах видавання бажаного за дійсне. Кадебіст Путлєр звичайно ж має гебнячу закалку, та й спішити йому нікуди і є за що, тому й забавляється війнушкою, як Пашка І-й. йому! НЕ ПЕРЕГРИЗЕМО!!!

            62.06.15, 19:09Відповідь на 5 від Alter ego*

            та дай то бог. я особисто того небажаю і тому пояснювал що зараз потрібна едність

              72.06.15, 19:19Відповідь на 6 від Gogilo

              та дай то бог. я особисто того небажаю і тому пояснювал що зараз потрібна едністьЯ хоч можу інколи декому виписати по самі помідори, та все ж банда Янука мене завжди спамила за те, що я намагалась об'єднати тут всі національності й прошарки соціуму, які мешкають в Україні. Закликаю до цього всіх юзерів бо Кремль завжди діяв і діє за принципом:"Розділяй і володарюй".

                82.06.15, 19:29Відповідь на 6 від Gogilo

                Щоразу, коли читаю назву цієї замітки, згадую анекдот:"Мировая общественность долго не могла понять":Who is mr. Путин?.. И пришла к выводу, что мистер Путин есть ху!"