Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

лугандони хворі не тільки на верхні півкулі, але і

В «ДНР» розповіли про кількість іноземних найманців Києва
Владислав Шиндер 31 травня 2015, 15:03
 406  1
В «ДНР» розповіли про кількість іноземних найманців Києва

У так званому «міноборони ДНР» оприлюднили дані про кількість і склад начебто іноземних найманців Києва, які воюють на Донбасі. Про це повідомив глава «відомства» Едуард Басурін.

Новину повідомляє «Преса України».

«У н. п. Верехенеторецьке виявлено до роти (від 60 до 100 чоловік) особового складу «Грузинського добровольчого батальйону». На блокпосту «Вітерець» між Горлівкою та Дзержинському встановлена рота військовослужбовців США і Польщі», — заявив Басурін.

За його словами, розвідкою «ДНР» було зафіксовано підрозділи польських ПВК у Дзержинську, Димитрові, Слов'янську, Миронівське, Костянтинівці і в Краматорську на території профілакторію-гуртожитки «СКМЗ» по вул. Кіма. Загальна кількість особового складу 1000 чоловік.

Басурін також навів дані про присутність двох рот добровольчого батальйону «Ічкерія» в Красногорівці, на території колгоспного саду. А у населеному пункті Ластівчине встановлено місцезнаходження батальйону ЧВК (до 800 осіб) з особовим складом негроїдної раси.

«На території психіатричної лікарні в Яснобродовці були виявлені добровольці з арабських країн. Не виключено, що даний підрозділ має безпосереднє відношення до терористичної організації «Ісламська держава», — додав Басурін.

Окрім цього, за словами так названого заступника командувача корпусом, в порт р. Одеси зафіксовано прибуття 14 ударних БПЛА з Ізраїлю з особовим складом спеціальних підрозділів.

«Ці факти свідчать про те, що українське керівництво у вигляді низького морально-психологічного стану військовослужбовців ЗСУ робить основний упор на іноземні ПВК, які можуть бути задіяні в диверсійній роботі на Донбасі», — резюмував Басурін.

7

Коментарі

131.05.15, 15:31

фейк на рівні "найправдивішого" кисельова

    231.05.15, 20:35

    Поляки та інші з Європи - ну, можливо, окремі люди і є, не більше. А от грузинській підрозділ дійсно існує.

      31.06.15, 20:47Відповідь на 1 від Мольфар

      фейк на рівні "найправдивішого" кисельоваА я в Facebook со ссылкой на телеканал "Звезда" читал, что там были замечены арабские террористы-наемники. В их числе, 3 Бен-Ладена, 4 Каддафи и 5 Гамаль Абдель Насеров - все в прошлом Герои Советского Союза.

        41.06.15, 21:34Відповідь на 3 від adavidov

        Зверніть увагу, під №7 там було зафіксовано, також Героя СРСР, Ясіра Арафата!