Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Подробиці захоплення москальських убивць

РОСІЙСЬКІ СПЕЦНАЗІВЦІ В ПОЛОНІ: ВСІ ПОДРОБИЦІ СПРАВИ
21:06 18 травня 2015 | АТО НА СХОДІ

Диверсійно-розвідувальна група мала на меті низку терактів проти мирного населення і українських сил. Росіяни є бійцями 3-ї бригади спеціального призначення ГРУ Генштабу РФ, з міста Тольятті, номер військової частини 21208. Полонених звати Олександров Олександр Анатолійович та Єрофеєв Євген Володимирович.

Сьогодні поблизу Щастя відносно спокійно. Та ще в суботу бійці 92-ї окремої  механізованої бригади вступили в запеклий бій з диверсійно-розвідувальною групою. Від серйозних поранень один український вояк загинув. Та побратимам вдалося взяти полонених.

Затримані одразу зізналися, що вони чинні військовослужбовці Російської федерації із спецназу Головного розвідувального управління. А відтак навіть оперувати їх попросили без наркозу, мовляв бояться позбутися печінки.

У так званій "ЛНР" поспішили заявити: затримані - їхні міліціонери. Та після аналізу фотокарток їхніх  посвідчень українські блогери зробили висновок - документи виписували нашвидкоруч. У Генштабі Збройних сил України у приналежності затриманих до Росії немає жодних сумнівів. Серед доказів - набої, які виготовляються лише у Росії та гвинтівка, розроблена спеціально для тамтешніх розвідників.

Натепер росіяни - капітан Єрофєєв та сержанта Олександров - на лікування у військовому госпіталі в Києві. По одужанні підуть на лаву підсудних за звинуваченням у вбивстві українського військовослужбовця.

Найближчим часом полоненим обіцяють дати можливість поспілкуватися з родичами. Тим часом агенція BBC повідомила, що у місті Тольятті біля військової частини, в які служили полонені, десяток активістів влаштували акцію протесту, з вимогою відізвати усіх російських солдат з України. Та менш ніж за 20 хвилин протестувальників розігнала поліція.

5

Коментарі

119.05.15, 07:16

Тактика НКВД в Западной Украине против УПА в послевоенное время.

    219.05.15, 13:35

    то левая рука в бинтах, то правая... это как?та так. сильно по ковбасило

      319.05.15, 14:53

      я не знаю, кого ковбасило, но сомневаюсь, что задроты и Айдара задержали грушников. Диверсанты ГРУ на дороге не валяются, это штучный специалист и вряд ли в России найдутся свободные диверсанты, чтобы служить в ополчении...та так і було що на дорозі валявся

        419.05.15, 15:07

        Ага... вдвоём штурмовали Счастье... на российском танке Т72, которые в России можно найти только на постаментах...точно так і було. провірь постаменти на одному із них не має т72