хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

«Ядерна загроза» РФ або кому Путін зібрався показувати «кузькину

«Ядерна загроза» РФ або кому Путін зібрався показувати «кузькину мать»

Где Россия - там слезы и смерть

Ми вже повідомляли про те, що простежуються певні тенденції з боку Росії щодо ймовірного завезення до окупованого Криму ядерного озброєння. Подібні дії країни-агресора не можуть залишитися непоміченими. Не зайвим було б відмітити, що зброя масового знищення у будь-якому випадку є фактором не лише підвищеної небезпеки у мирний час, але й досить дестабілізуючим у час, коли проти України ведеться неоголошена війна, а анексована територія використовується, чи може бути використана у якості плацдарму для тих чи інших агресивних дій.

Отже, за оперативними даними 23 квітня в генеральному консульстві України в Ростові-на-Дону пролунав тривожний дзвінок. За словами того, хто телефонував, який зі зрозумілих причин побажав залишитися невідомим через залізничну станцію м.Ростова імовірно в бік Кримського півострова прослідувало кілька вагонів зі знаком «Ядерна небезпека». За словами жителів півострова, подібні вантажі неодноразово були помічені на території окупованої автономної республіки.

Таким чином, військові експерти не виключають можливості транспортування військовими РФ на Кримський півострів ядерних боєголовок для пересувних ракетних комплексів.

Зрозуміло, що ймовірна присутність російської ядерної зброї в Криму, як свого часу радянської – на Кубі, може становити потенційну загрозу не тільки Україні, яку, згідно з міжнародними домовленостями Росія повинна захищати, що сьогодні виглядає частиною театру абсурду. Така ситуація може стати загрозою також і Європі, частині країн Близького і Середнього Сходу.

Якщо російський вантаж насправді є ядерним озброєнням – з ким же уряд РФ зібрався воювати з її використанням?! З Україною, яка добровільно від такої зброї відмовилася в обмін на гарантії безпеки, які, до речі, сьогодні є досить непевними? Але в такому випадку постраждає не тільки «Київська хунта» але й «исконно русские» жителі так званих ЛНР і ДНР, яких Володимир Володимирович намагається «захищати». Цікаво, що з приводу такого «захисту» скажуть жителі Луганської та Донецької псевдореспублік?

А як загроза спрямована до країн, де на думку Путіна «утискають права росіян», зокрема, наприклад, до тієї ж Туреччини, де Російська Імперія споконвіку цікавиться  територіями, які сьогодні належать курдам, або до Ірану, де, незважаючи на зовні дружні відносини, комуністична партія все ж таки знаходиться в підпіллі? Згадуючи збройне захоплення Криму, агресію Росії щодо Грузії і т.ін., подібні сценарії вже не здаються вигадками хворобливої уяви.

Нам залишається тільки гадати, хто може стати потенційною жертвою надалі. Приклад збитого малайзійського пасажирського «боїнга», на жаль, змушує загадати «мавпу з гранатою»… Бо ж наразі невідомо, що саме спаде на думку «великому збирачеві російських земель». А ми тим часом продовжуємо чекати, коли «великі світу цього», сидячи у комфортабельних кріслах вкотре висловлять «крайню заклопотаність».

 Андрій Галат, Костянтин Кіненко,

Спеціально для Інформаційно-аналітичного центру.

9

Коментарі

18.05.15, 10:42

http://gordonua.com/publications/Sokursnik-Putina-eks-razvedchik-KGB-Vy-serezno-dumaete-chto-Putin-delayushchiy-podtyazhku-lica -razvyazhet-yadernuyu-voynu-U-nego-ot-straha- botoks-potechet-77899.html
28 Апреля, 2015
Вы серьезно думаете, что Путин, делающий подтяжку лица, развяжет ядерную войну?
У НЕГО ОТ СТРАХА БОТОКС ПОТЕЧЕТ...
Бывший советский разведчик, а ныне американский финансовый аналитик Юрий Швец рассказал о том, что несмотря на официальную биографию, президент РФ НИКОГДА НЕ РАБОТАЛ В РАЗВЕДКЕ ИЗ-ЗА "СПОСОБНОСТЕЙ НИЖЕ СРЕДНЕГО".

– Насколько высока вероятность, что Путин НАЖМЕТ ЯДЕРНУЮ КНОПКУ?
- НУЛЕВАЯ! У СССР НИКОГДА НЕ БЫЛО Потенциала Первого Ядерного Удара, а у сегодняшней России – тем более НЕТ!
Даже если Путин окончательно сойдет с ума – и решит нажать ядерную

    28.05.15, 10:42

    решит нажать ядерную кнопку, товарищи быстро его поправят – и все ему объяснят. Президент РФ ВООБЩЕ МАЛО ЧЕГО ПОНИМАЕТ В ЭТИХ ВЕЩАХ.
    В фильме "Крым. Путь на Родину" Путин хвастается, как "напугал" эсминец США в Черном море
    *** НОникто не объяснил Путину МАЛЕНЬКУЮ ДЕТАЛЬ:
    - ДАЛЬНОСТЬ СТРЕЛЬБЫ российского комплекса – всего-то 250 км,
    - Дальность полета Крылатых Ракет с американского эсминца – 2.500 км.
    *** И если начнется серьезная война – то ВСЕ КОМПЛЕКСЫ, которые Путин понатыкал в Крыму, БУДУТ СНЕСЕНЫ Крылатыми Ракетами Шестого Флота США из Средиземного моря - ДАЖЕ НЕ ЗАХОДЯ в Черное море!!!

      38.05.15, 23:34

      ще можуть стурбованність висловити я би ще рік назад вломив би по крмлядям пару залпів ракетних, на тому би все скінчилось(((( підори(((((

        49.05.15, 11:32Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

        Ви явно не читали Владислава Соловйова "Три разговора" ( http://gartua.io.ua/s855514/kpatkaya_pobect_ob_ahtixpicte ), бо ваша аргументація подібна до героїв цього твору, а він написаний був 1900 року! Перед двома світовими війнами!

          59.05.15, 12:58Відповідь на 4 від Богдан Бо

          Ви явно не читали Владислава Соловйова "Три разговора" ( http://gartua.io.ua/s855514/kpatkaya_pobect_ob_ahtixpicte ), бо ваша аргументація подібна до героїв цього твору, а він написаний був 1900 року! Перед двома світовими війнами!1. Дійсно НЕ читав...- бо не можна ВСЕ перечитати! Зараз подивлюсь!
          2. Це НЕ МОЯ аргументація - я назвав Автора, що ДОБРЕ ЗНАЄ ліліПутіна!
          3. У 1900 році було передбачено ЯДЕРНУ ВІЙНУ?
          Ще більше зацікавили - тепер точно прочитаю!!!

            69.05.15, 13:03Відповідь на 4 від Богдан Бо

            До речі, ТХТ Соловйова називається
            "KPATKAЯ ПOBECTЬ OБ AHTИXPИCTE".
            То у мене є чим ЦЕ доповнити =
            https://www.youtube.com/watch?v=wNFBa0L4MQU = ХОДОС_Всемирная презентация Антихриста. Обращение к православным.
            https://www.youtube.com/watch?v=_z8Qom_cbM8 = ХОДОС - Увидеть МАШИАХА - АНТИХРИСТ уже здесь - РАСКРОЙТЕ ГЛАЗА!!!
            https://www.youtube.com/watch?v=IVqX4W6n6Os = Ходос - Машиах уже в Украине… Евреи на Украине "правят балом" с 2004 года
            http://video.i.ua/user/295100/51651/430843/ = ЖИРИНОВСКИЙ РАЗОБЛАЧАЕТ. Кто родит АНТИХРИСТА? Кто правит Россией?

              79.05.15, 16:42Відповідь на 5 від Богдан Ляшко

              Якраз навпаки: там доводять про неможливість війни як такої, що вже вижила з вжитку міждержавних відносин.
              А ви доводите, що Пуйло лякливий і не спроможний, а воно ж якраз боягузи на все здатні, бо така в них натура: від жаху бути надмірно агресивними.

                89.05.15, 17:48Відповідь на 7 від Богдан Бо

                Якраз навпаки: там доводять про неможливість війни як такої, що вже вижила з вжитку міждержавних відносин.
                А ви доводите, що Пуйло лякливий і не спроможний, а воно ж якраз боягузи на все здатні, бо така в них натура: від жаху бути надмірно агресивними.
                Так, я вже стиг трошки прочитати...
                Вот про НЕМОЖЛИВІСТЬ війни у нинішньому суспільстві каже і генерал Петров\Волхв Мерагор = http://blog.i.ua/user/295100/1650674/ + ВІДЕО.
                *** Але ж він же ще в 2008 році ПРЕДСКАЗАВ ВІЙНУ з Україною...
                Тобто, бувають виключення із загальних правил, на жаль...
                І тії виключення дають саме ПСИХОПАТИ з великою проЖИДью (а ліліПутін = ЖИД по матері = чистокровний жид!) - як казав Георгій Климов = http://www.ex.ua/77113662 = Климов. БОЖИЙ НАРОД.