Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Знай наших!

Одеський бізнесмен у російському ефірі пообіцяв Кремлю Нюрнберг. Відео
  • Одеський бізнесмен у російському ефірі пообіцяв Кремлю Нюрнберг. Відео

Одеський бізнесмен Вадим Чорний, якого запросили як гостя ефіру російської програми "Время покажет", аргументовано пояснив - чому в Одесі не буде "російської весни", розповів росіянам про жалюгідність її армії, а також заявив, що так званого «руского міра» не існує в принципі.

Намагаючись перебивати гостя – бізнесмена і кандидата в мери Одеси (у 1998 і 2010 рр.) - який розмірковував в ефірі Першого національного телеканалу про російську присутність на Донбасі, авдиторія зчинила страшений глват.

Відео: youtube

"Жодна людина при здоровому глузді не може заперечувати російської агресії. Де вони (бойовики на Донбасі) беруть танки, де вони беруть "Буки", де вони беруть ЗРК?" - поставив він риторичне запитання російській аудиторії і додав: «Ви можете заперечувати це до посиніння..."

Чорний прозоро пообіцяв російській владі другий Нюрнберзький трибунал.

"Ви нас порівнюєте з фашистською Німеччиною?" - спитав теведучий.

"Абсолютно", - пояснив одесит.

Чорний також висловив упевненість, що російсько-терористичні війська не дійдуть до Львова. "Росія не дійде до Львова, бо кишка тонка. Ваша армія не могла перемогти маленьку Грузію. Який Львів?!", - заявив він.

Насамкінець учасники ток-шоу звинуватили одесита в русофобії, а одна з телеведучих спитала Чорного: " У вас зброї нема з собою, а то мені страшно...", натякаючи на збурення аудиторії.

13

Коментарі

13.04.15, 18:40

    Гість: Глаша_Я

    23.04.15, 19:26

    Хай Господь береже його та рідних і близьких

      34.04.15, 08:43

      Ось така вона всяЮ Раша! Вони ніяк не можуть змиритися з тим, що є нащадками "Золотої орди" Втративши історію "Київської Русі", вони втрачають фундамент та перетворюьсся на неєвропейську державу "Московію". Державу з невизначеною своєю істинною історією та корінням, фактично без роду та племені.

        44.04.15, 09:17

        Молодець!
        Умив РФійців їхніми ж соплями!*appl ause*

          54.04.15, 10:03

          У них модно в гості запросити, та не дати слова сказати.І якщо хтось має свою думку, яка відрізняється від їхньої, то він, по-любому, "помиляється". - більша частина рашонароду не тим органом мислить.
          Щодо одеського бізнесмена, то , бо висловлювати свої думки на нашій території, - це кожен сміливий, а щоб у них не побоятися викликати на себе вогонь,- оце дійсно відважний вчинок

            64.04.15, 11:57

            Про історіюУкраїни та її культури читай у підручниках історії.

              74.04.15, 11:58

              Розповідай про це у своїй палаті №6.

                84.04.15, 12:01

                У них модно в гості запросити, та не дати слова сказати.І якщо хтось має свою думку, яка відрізняється від їхньої, то він, по-любому, "помиляється". - більша частина рашонароду не тим органом мислить.
                Щодо одеського бізнесмена, то, бо висловлювати свої думки на нашій території, - це кожен сміливий, а щоб у них не побоятися викликати на себе вогонь,- оце дійсно відважний вчинок
                на российском тв всегда присутствует украинская точка зрения. а на украинском тв российской точки зрения боятся, как огня, укросми чуют свою неправоту.
                бред

                  94.04.15, 12:08

                  ладно, мне это, извините,до фени, на кого вы там молитесь. У меня другая ВЕРА: в ПРАВДУ И ЛЮДЕЙ, а не огрызков

                    104.04.15, 12:16

                    ладно, мне это, извините,до фени, на кого вы там молитесь. У меня другая ВЕРА: в ПРАВДУ И ЛЮДЕЙ, а не огрызковразве я о молитвах говорил? я говорил о том, что на украине боязнь другого мнения, что свидетельствует о слабой аргументации украинской точки зрения и обыкновенной лживости. это и есть "другая вера"?мне некогда да и незачем вести эту дискуссию поищите другого оппонента

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна