хочу сюди!
 

Світлана

55 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 47-63 років

Яскраве свідчення професіоналізму і патріотизму СБУ

Вовк міг втікти до Росії, а звідти у будь-яку країну світу – МВС
Наталка Колошук 05 березня 2015, 10:17
 446
Вовк міг втікти до Росії, а звідти у будь-яку країну світу – МВС


У МВС України не виключають, що суддя Печерського районного суду м. Києва Сергій Вовк міг покинути межі держави. Про це заявила заступник начальника управління зв’язків з громадськістю МВС України Лариса Волкова. Новину передає «Преса України».

«Підтвердити інформацію про те, що суддя Печерського районного суду Сергій Волков утік за кордон я не можу. За ним спостереження не велося», - заявила Волкова.

«Щоправда він міг залишити Україну через українсько-російський кордон на машині, адже громадян України до Росії пускають за внутрішніми паспортами. У такому випадку Держприкордонслужба не змогла б зафіксувати його виїзд за кордон. А з Росії вже можна вирушити у будь-яку іншу країну», - припустили у МВС.

Вчора у соцмережах з’явилась інформація про те, що суддя Печерського райсуду міста Києва Сергій Вовк, проти якого відкрито кримінальне провадження на неправосудні рішення, за деякими даними вже покинув Україну і таким чином залишився недосяжним для українських правоохоронців.

Нагадаємо, що 4 березня Верховна Рада України дала згоду на притягнення до відповідальності трьох суддів Печерського суду м. Києва, а саме Сергія Вовка, Оксани Царевич і Віктора Кицюка.

11

Коментарі

15.03.15, 15:45

Ворон ворону ока не виклює.

    25.03.15, 18:17

    Це було логічно.

      35.03.15, 18:50

      Чи дочекаємось над ними суду?

        45.03.15, 20:27Відповідь на 1 від SvarR

        Так отож

          56.03.15, 09:10Відповідь на 3 від М_Ірина

          Чи дочекаємось над ними суду?..а що суд дасть? он в рашці на днях якомусь майору п'ятнашку вломили...в Китаї взагалі б розстріляли...У нас швидше за все, як звичайно, рік, два умовно без права займати, ляляля

            66.03.15, 11:16

            Слава СБУ!Да здравствует украинское СБУ - самое сбанутое в мире!

              76.03.15, 15:34

              КГБ и СБУ умели профессионально ставить клеймо на лоб несогласных и диссидентов. Самое большое количество предателей Родины было в КСБ и СБУ. В вооруженный отряд КПСС принимали мажоров. Такое же положение было и в СБУ. Там же ничего не надо было делать, ни за что не надо было отвечать. Это следователь отвечал за судьбу человека, отправленного в суд. УГРО отвечал за плохую раскрываемость. А кто спрашивал с СБУ шников за выявление шпионов, предателей. Лично меня КГБ по наводке стукачей, таких же работников милиции как и я терроризировали в течение года. Мне надоело и я уволился из органов МВД в 48 лет в далеком 1991 году, оставив за плечами 22 года службы и десятки раскрытых резонансных хозяйственных преступлений