Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Як почати мислити по новому, або погляд збоку

Декілька емоційних слів про економічно-політичну ситуацію в Україні.

 

Отже, перші кроки нового Кабінету Міністрів України наочно показали суспільству, що думати по-новому вкрай важко, навіть запросивши варяг на відповідальні пости до українських міністерств. Напевно, все-таки варто спершу змінити мізки й не ставати знову на ті ж самі граблі й тією ж самою ногою!

Граблі ж, очевидно, полягають у прийнятті непопулярних рішень, на кшталт: затягування пасків, підвищенні податків, латання дірок у й так наскрізь  залатаному бюджеті, віддачі боргу за рахунок нового кредиту, продаванні того, що не продали попередники, як-то, газогін, яким біжить газ до Европи тощо.

Мене, взагалі, дивує, чому люди, котрі мають дипломи про економічну освіту, не можуть глянути на економічну ситуацію нашої країни збоку, оцінити її, так би мовити, стан. А її стан, м’яко кажучи, плачівний. Те, що залишилось від соціалістичного минулого, або вщент розтрушено, або жевріє на якихось потойбічних вдиханнях, адже нового як такого ще не збудовано.



Читати повностю: http://h.ua/story/413627/#ixzz3OVMw9w45
13

Коментарі

Гість: Светомир

111.01.15, 12:36

ЦЭ ПЫЗДЭЦЬ

    211.01.15, 12:39

    хомячки никак не прозреют )

      Гість: Гека-и

      311.01.15, 13:08

      Вы обязаны их если не боготворить то подчинятся....Радуйтесь!(Простите за сарказм)

        Гість: Phoenix 28

        411.01.15, 13:36Відповідь на 1 від Гість: Светомир

        Неа, цє Ывроппа

          512.01.15, 04:47

          потому, что по-сути экономические теории не служат людям.

            612.01.15, 10:17

            В Японії після цунамі було безліч речей викинуті на берег, які поліцейські збирали і здавали у пункт знахідок. Нікому в голову не прийшло, щось присвоїти. От Вам і психологія.

              712.01.15, 11:18Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

              я, до речі, кілька хвилин тому думала про Японію, адже Японія змогла після 2 світової війни будучи переможеною державою із феодалізму перейти на вищий щабель розвитку, і зауважте, Японії ніхто сильно не допомагав з кредитами і порадами. А чому? тому що японці звернулись до своїх можливостей - це, звичайно, був інтелект, вони впровадили новітні технології - це надточна техніка

                812.01.15, 13:40Відповідь на 5 від Elsa von Phil

                потому, что по-сути экономические теории не служат людям.Экономические законы просто существуют независимо от желания людей, как и законы природы. Кому-то может не нравиться закон сохранения энергии и что нельзя создать вечный двигатель. Но действовать этот закон не перестанет.

                  912.01.15, 15:02Відповідь на 7 від TatianaR

                  я, до речі, кілька хвилин тому думала про Японію, адже Японія змогла після 2 світової війни будучи переможеною державою із феодалізму перейти на вищий щабель розвитку, і зауважте, Японії ніхто сильно не допомагав з кредитами і порадами. А чому? тому що японці звернулись до своїх можливостей - це, звичайно, був інтелект, вони впровадили новітні технології - це надточна технікаНеправда. План Маршала стосувався Японії напряму. Правда і японці викладалися по повній.

                    1012.01.15, 15:03Відповідь на 5 від Elsa von Phil

                    потому, что по-сути экономические теории не служат людям.Економічні закони є об"єктивними і вони служать тим, хто ними послуговується, а не говорить про них.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна