Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Не хочеться щоб це було правдою

Порошенко збирається викинути з країни співробітника ФСБ, який воює на боці України
Олена Ярмолюк 05 січня 2015, 14:57
 643
Порошенко збирається викинути з країни співробітника ФСБ, який воює на боці України

Громадянин Росії, співробітник ФСБ РФ Ілля Богданов, який з початку липня воює за українців проти російських військ, може бути екстрадований з країни. Про неможливість отримати українське громадянство Богданов повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук, новину передає «Преса України».

«Тільки що дізнався, що адміністрація президента Порошенко скасувала своє попереднє рішення і громадянство мені не дають. А в Київ мене викликають для можливої екстрадиції до Ху@ла. Ось такий новорічний сюрприз. Виїхати з фронту мені нікуди, так що у мене є пару варіантів з одним правда фіналом. Живим не візьмете», - пише бойовий офіцер.

Варто зазначити, що про щирість намірів російського кадрового офіцера повідомляв влітку народний депутат, керівник інформаційного управління Національної гвардії Юрій Стець. Відповідні служби перевірили достовірність документів і справжнє підґрунтя дій росіянина і переконалися в їх чесності. Останнім часом Ілля Богданов знаходився на передньому краї бойових дій і захищав позиції української армії в районі Пісок, поблизу донецького аеропорту в рядах одного з добровольчих батальйонів.

Згідно із заявою Богданова, повертатися в «совкову» Росію він не планує, тим більше, що зараз на нього порушені кримінальні справи за статтями за державну зраду і найманство.

Раніше ми повідомляли: З інтерв'ю Богданова: Путін - антинародний царьок, а Росія моя улюблена країна, Батьківщина. Але на даний момент вона великий шматок безкорисної території. Росіяни - народ з великим потенціалом, діючі від серця, але знову ж на даний момент це дуже зомбована деградуюча маса. Те, що Україна переможе, я впевнений, це факт. Від цього конфлікту я чекаю зародження нової держави і згуртування нації, загалом позитиву і розвитку. Війна в Україні це далеко йдучий процес, це зародження чогось нового, чого ще не було в історії.
 

12

Коментарі

15.01.15, 15:32

Неужели не скажут свое слово командиры и соратники этого парня?. Да пусть раша выдаст нам того же Панина или Чичерину. или Янека для начала

    25.01.15, 16:08

    ни чему не удивлюсь

      35.01.15, 17:52Відповідь на 1 від olginsad

      Неужели не скажут свое слово командиры и соратники этого парня?. Да пусть раша выдаст нам того же Панина или Чичерину. или Янека для начала*ТРЕБА ЗАХИЩАТИ цього росіянина як УПА ПАТРІОТА та боротися проти тих хто веде себе як РАБ Антихриста Путіна й РАШОідіотів ...Цього ІЛЛЮ Ярош мав би взяти у своі помічники як НАРДЕП та вимагати від ПОРОШЕНКА надати НЕГАЙНО йому ЗВАННЯ офіцера ЗСУ та ВІЙСЬКОВУ НАГОРОДУ і ГРОМАДЯНСЬКИЙ ПАСПОРТ щоб інше ФСБидло заздрило і божевіло а до цьогь ІЛЛІ в сотню " Антипутінська РОСІЯ " вступали інші росіяни для боротьби проти кацапГАДІВ ! ГАРНИХ РІЗДВЯНИХ СВЯТ Й ДОБРОГО РОКУ ВАМ ! Множте БОЖЕ пророче слово УПА і вірмо в ПЕРЕМОГУ Христа Правди і ДОБРА http://blog.i.ua/user/4400999/1137643/ Щасливо ! СЛАВА УКРАІНІ !

        45.01.15, 18:31

        Шкода хлопця, що потрапив між двох халеп
        Треба тікати в Європу

          55.01.15, 19:19

          ой владо дивись не добався !!! Майдан також не почався зненацька а набирався по одній каплі

            65.01.15, 20:21Відповідь на 5 від div777

            Маєте рацію, маєте рацію...

              75.01.15, 20:40

              Щось мені здається, що то рашистські наймити провокують.

                85.01.15, 22:32Відповідь на 7 від Кривовус

                Усе може бути.