хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

Дай Боже нашому Авакову Бандерівського світобачення

Не кидайтеся в наступ, поки не готові перемогти, - Аваков
Олена Ярмолюк 05 січня 2015, 14:15
 843
Не кидайтеся в наступ, поки не готові перемогти, - Аваков

Україна була захоплена зненацька під час нападу «дружньої» сусідньої російської держави. Незважаючи на гадану бездіяльність, Україна не здалася, а збирає сили для рішучого удару. Таку думку висловив у соцмережі міністр МВС Арсен Аваков, новину передає «Преса України».

«Ніцше писав: Дипломатія полягає в тому, щоб гладити собаку до тих пір, поки намордник не буде готовий. Підходить до нашого часу. У Вас є головний ворог. У Вас є сотні кандидатур і організацій кого Вам, напевно, набридло «гладити». Але от питання - чи готовий намордник!? Я ось готую парочку. Сподіваюся, що кожен з Вас на своєму місці - теж», - повідомляє громадскості Аваков.

На думку міністра, Україна не збирається здаватися, а просто збирає силу.

«Строго кажучи, чим не керівництво до дії для країни, захопленої ослабленою зненацька, що спостерігає за вакханалією негідників? Спостерігає, але не збирається здаватися!?.. Не просто спостерігає - країни, що збирає силу!», - переконаний голова МВС.

Голова міліцейського відомства припускає необхідність створювати видимість поступок ворогові, щоб набратися сили для рішучого удару. Тільки застосовуючи таку стратегію є шанс не тільки вижити, але і звільнитися від домагань «старшого брата».

«Не кидайтеся в наступ і не вимагайте дій - поки не готові перемогти і немає сил для результативної дії.. Зробіть себе міцніше, могутніше, в тому числі - на жаль і ах - заколисуючи «собаку».. Як зберете силу - дійте не питаючи! Такий зараз шлях України - кріпитися, не здаватися, збирати силу. А настане момент - з міццю стиснутої пружини, що розправляється - знести всю нечисть з країни і перемагати!», - упевнений Аваков.

«Так, зовсім забув - як знесемо негідників і почнемо творити в мирній країні, по вихідним, разом з Ніцше, будемо читати Сковороду і Петрарку», - додає він. 

13

Коментарі

15.01.15, 15:34

Ну а чо, прав он.

    25.01.15, 16:07

    адолго ли страна сможет быть в таком состоянии, не забываем и о внутренних врагах, партия аналов до сих пор у власти, о каком наращивании мощи идёт речь?

      35.01.15, 18:33

        46.01.15, 11:16

        Аваукову потрібно зайнятись ще і тролями таким як дрема і щоб не смерділи і не псували воздух .