хочу сюди!
 

Наташа

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

24-річна Кошелєва -нардеп України. Ваш вибір 54%





Схоже, за депутатством 24-річної харків’янки Олени Кошелєвої, яка прийшла в Раду з партією Олега Ляшка, стоїть донецький горілчаний олігарх та екс-регіонал Павло Климець.

Такий зв'язок простежується, якщо подивитися на те, чим займаються батьки дівчини.

Батько Олени Кошелєв Володимир Павлович є директором Харківського лікеро-горілчаного заводу, засновником якого є ПрАТ "ОЛІМП". У свою чергу, "ОЛІМП" через свою рідню контролює донецький горілчаний олігарх Павло Климець.

 Новоспечена депутатка з батьком
 

А мати депутатки – Валентина Кошелєва керувала збором акцизу з горілки у Харківській області.

Щодо волонтерства Олени у Харкові, то воно викликає багато запитань. Адже, як вже повідомлялося, про неї не чули відомі усім волонтери.

"Ніколи тут не було такої дівчини, ніколи я не чула про неї. Почала просто ходити і питати, хто така Олена, хто її знає, ніхто її не знає, ми її не знаємо, в нас у списку нашої волонтерської організації. Ми з другого травня тут знаходимося, кожен день без вихідних, такої людини немає і не було", - заявила волонтер харківського шпиталю Ярина Чаговець.

 Такі світлини Кошелєвої почали з'являтися у мережі якраз під час передвиборної кампанії

Утім, депутатка запевняє, що просто не афішувала свою роботу у шпиталі.

 Олена продовжує запевняти, що працювала у шпиталі

"Я працювала у тому ж шпиталі, що і Ярина, я її дуже добре знаю. Я вважаю, що це провокація, бо ми щодня зустрічалися у шпиталі, в їх волонтерській кімнаті, але я працювала на 6-му поверсі в реанімації, а вона займалася військовими, які піднялися", - сказала у коментарі "Громадському ТБ".

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

 У такому вигляді 24-річна Кошелєва виглядає явно природніше, ніж у білому халаті
6

Коментарі

12.12.14, 07:01

а чого стільки вереску про 54%-вих? невже були інші варіанти? поясніть - бо я наприклад не в курсі.

    22.12.14, 10:55

    На портале "Фотострана" есть рубрика "Красота женского тела. Там молодые женщины до 30 лет выставляют напоказ свои задницы, молочные железы и, еле прикрытые стрингами гениталии, лиц не видно.. Женщины после 30 на этом портале выставляют напоказ свои души в виде глаз на своих портретах. Ей надо было бы туда, там где до 30, а не в ВР. У нас уже есть крымская Няша с фото в интернете. Может я ошибаюсь и она достойный депутат, однако мало мерится.

      32.12.14, 11:19Відповідь на 2 від VChmyriov

      Вот не успеешь протолпиться, обязательно напишут то, что сама собиралась сказать

        42.12.14, 17:03Відповідь на 3 від ab absurdo

        У меня такое часто бывает. Нарисовал карикатуру, а мне закидывают, что подобная работа уже была. Из миллиарда людей всегда найдутся два человека одинаково мыслящих! Извините что поторопислся.

          52.12.14, 19:18

          ???

            62.12.14, 19:35Відповідь на 1 від zevs78

            а чого стільки вереску про 54%-вих? невже були інші варіанти? поясніть - бо я наприклад не в курсі.в 2010 теж все ніяк не змогли зрозуміти. аж 4 роки потрібно було аби дійшло.
            почекайте трохи і будете в курсі. я не думаю, що знову 4 роки потрібно буде.

              72.12.14, 22:19Відповідь на 6 від helsan

              все рівно не розумію.... був вибір - Юлька і Порох.... вибрали би Юльку - кричали би усі про юлеботів. Я не в захваті від Петруччо, але голосував за нього, і якщо би повторити все - я і дальше би проголосував. Ситуація була така, що потрібен був президент, а вибору не було, так що вважаю всі ці звинувачення про 54% - дурницею, і не бажанням розуміти ситуацію - так можна вічно валити всі проблеми на тих, хто не поділяє вашої думки (я маю не конкретно вас, а в цілому опонентів), потрібно накінець робити висновки і адекватно оцінювати ситуацію. На той момент у нас не було фактично легітимної влади, я розумію всю ейфорію навколо революції гідності, але якщо об*єктивно оцінювати ситуацію - то це був переворот.... і як повітря необхідно було легалізувати цю владу.

                82.12.14, 23:11Відповідь на 7 від zevs78

                Ви не зрозуміли просто, що з Вами зіграли в гру, в якій Ви особисто виграти ніколи не зможете.
                І ви не один. порх кримінальний бізнесмен, зіграв на маркетингу, як дехто попадає під безвідсотковийц кредит. Ось звідси і 54%
                Ви не оппонет.
                Вибачайте.

                  93.12.14, 18:49Відповідь на 4 від VChmyriov

                  Да без обид, просто пошутила

                    103.12.14, 18:51Відповідь на 7 від zevs78

                    Це далеко не дурниця. Ви не помічаєте, як зливають країну? Ви не помічаєте, що Шоколадного більше нікуди ніхто не запрошує? Ви сліпі?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна