Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

москаль здався "кіборгам"

Сепаратист добровільно здався «кіборгам» в аеропорту (ФОТО)
Олена Ярмолюк 23 листопада 2014, 15:59
 2139  3
Сепаратист добровільно здався «кіборгам» в аеропорту (ФОТО)

До захисників донецького аеропорту прийшов чоловік і здався в полон. Полонений виявився громадянином Росії, який певний час воював на боці бойовиків. Про незвичайний випадок повідомляє на своїй сторінці у соцмережі військовий журналіст Роман Бочкала, новину передає Преса України.



Чоловік прийшов до «кіборгів» добровільно, так як у нього не було іншого виходу: «свої злили». Вимушений доброволець повідомив, що є громадянином Росії, і, як це зазвичай водиться у ідейних прихильників «руського миру», заявив, що біля аеропорту він виявився «випадково».

«Кіборги зловили сепаратиста. Ну як зловили... По-суті, він сам прийшов. По «взлетці» з піднятими руками. Перевірили - не замінований. Ніби як свої ж його злили. Паспорт - російський. Хоча запевняє, що з Вінниці і що в аеропорту опинився випадково. Ага, на літак запізнився...», - повідомляє Бочкала.

Незважаючи на жорстке ставлення до російських окупантів, «кіборги» все ж проявили людяність і передали «вимушеного добровольця» слідчим органам.

«Панове україноненависники, якщо ви думаєте, що цього товариша, перш ніж вбити томили на повільному вогні або посадили на палю, то ви помиляєтеся. Бажання було, але підозрілу особу передали слідству», - пише журналіст.

Раніше ми повідомляли: Українські військові здійснили вдалий рейд в результаті якого знищили укріплені позиції бойовиків в районі спостережної вежі Донецького аеропорту. 

Читайте також:

13

Коментарі

123.11.14, 21:03

Як завжди! не буде...

    224.11.14, 08:30

    Якась лажа. Знають, що українці сало люблять, підсунули свиню. Може передатчик в нього зашили. Хіба кацапи з паспортами бувають?

      324.11.14, 17:50

      РОзумні бачать марність взяти аеропорт