хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

хуйло перший є безглуздим

Кох: Путін не бреше, він серйозно хворий
Илья Скибинский 23 листопада 2014, 14:11
 2753  2
Кох: Путін не бреше, він серйозно хворий


Відомий російський державний і політичний діяч Альфред Кох висловив пропозицію, що президент Росії Володимир Путін так багато і відверто бреше, оскільки є важкохворою людиною.

Цю новину передає «Преса України».

Кох звернув увагу на деякі цитати Путіна з його інтерв'ю, де він каже абсолютно протилежні речі. І президента Росії, судячи з усього, не бентежить такий стан речей.

"Так, я не приховую, звичайно, це факт, ми ніколи не приховували, наші збройні сили, прямо скажемо, блокували Збройні сили України, розквартировані в Криму. Але не для того, щоб когось змусити йти голосувати, це неможливо зробити, а для того, щоб не допустити кровопролиття, щоб дати можливість людям висловити своє власне ставлення до того, як вони хочуть визначити своє майбутнє і майбутнє своїх дітей", - заявив Путін в ході зустрічі з журналістами 15.11.2014. 

Після таких одкровень Путіна Альфред Кох зробив добірку цитат президента РФ з інших інтерв'ю: 

«А ось інша цитата: "це були місцеві сили самооборони", - сказав Путін у вівторок, 4 березня в ході зустрічі з російськими і закордонними журналістами, відповідаючи на питання про участь військ РФ у блокуванні частин ЗСУ. "...Російські військові в блокуванні частин Збройних сил України участі не брали ", - додав він. Також президент РФ заявив, що "російська сторона не брала участі в підготовці кримських сил самооборони..."».

Альфред Кох вважає, що Путін забрехався остаточно, причому ця брехня приймає якісь химерні форми і демонструють втрату самоконтролю. Особливо Коху сподобалися слова Путіна, що «я не приховую...ми ніколи не приховували...». 

«Або (що ще важливіше й небезпечніше): він страждає хворобою Альцгеймера? Тільки людина, яка взагалі не пам'ятає, що говорила ще 8 місяців тому (!) може так нахабно брехати! Він просто не пам'ятає! Реально! Виходить, що (в якомусь сенсі) - це навіть не брехня! Або, вірніше, не усвідомлене брехня. Бідний, бідний підполковник... Він хворий, а сказати нікому: всі бояться...», - підсумував Кох.

Читайте також:

13

Коментарі

124.11.14, 07:17

Стареющему калмыкскому мачо, чтобы быть в форме Перезидента РФ и мужем молодой Кабаевой, закачали ботокс в мозг и между ног. Мужем, скорее всег,. он стал хорошим, здесь ему помощники теперь не нужны. А вот в мозг ботокса наверное перекачали лишнего. Отсюда и проблемы. Ну очень хочется Путину быть крутым мачо и в постели, и на мировой арене. Да, как говорится, за двумя зайцами....

    224.11.14, 16:49Відповідь на 1 від VChmyriov

    Стареющему калмыкскому мачо, чтобы быть в форме Перезидента РФ и мужем молодой Кабаевой, закачали ботокс в мозг и между ног. Мужем, скорее всег,. он стал хорошим, здесь ему помощники теперь не нужны. А вот в мозг ботокса наверное перекачали лишнего. Отсюда и проблемы. Ну очень хочется Путину быть крутым мачо и в постели, и на мировой арене. Да, как говорится, за двумя зайцами....Некоторые знатоки утверждают, что каждый МАЧО похож на буковку Q, то есть, большой "ноль" с мааааааленьким хвостиком...

      324.11.14, 17:40Відповідь на 2 від h_s_x2

      А з якого боку хвостик: Спереду чи ззаду?

        424.11.14, 18:23Відповідь на 3 від М_Ірина

        А з якого боку хвостик: Спереду чи ззаду? тут ключевое слово "мааааленький", а уж спереди или сзади - без разницы

          524.11.14, 18:47

          Дійсно.Це не брехня-це цинічна брихня.Я завжди згадую путінську відповідь Кінгу про підлодку Курск http://www.youtube.com/watch?v=vyKq61fUPcU Там явно складний діагнох.....Ще його ХУЦПА називавють.