хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Підсумки т. зв. "круглого стола".


  • 1) Янукович знаходиться в неадекваті, і не є договороздатною людиною. Будь-які переговори він готовий вести тільки на своїх умовах, і тільки шляхом підміни реальних вимог бутафорією. Звільнення політв'язнів він підмінює амністією як для побитих, так і для тих, хто бив (зауважимо в дужках, що амністія не застосовується для невинних - тобто Янукович має намір продовжувати практику політичних справ і вироків). Відставку уряду він підмінює відставкою другорядних функціонерів (причому причиною їх відставки є... підписання євроасоціації, тобто карати тих, хто всупереч всім законам і моральним нормам віддав наказ бити дітей, він теж не збирається). Нарешті, діалог він підмінює монологом, віддаючи наказ глушити трансляцію тоді, коли говорить опозиція, і навіть представників за великим рахунком лояльних до нього громадянських ініціатив воліє підмінити на рептильних підставних осіб. Все це свідчить, що і цей "круглий стіл" є продовженням політики обману, і акцією прикриття, яка покликана приховати реальну підготовку до силового сценарію в гіршому варіанті, і "тактики облоги", про що свідчить мобілізація військ та тітушок. Крім того, як і завжди, під час "круглого стола" відбувався штурм кримської ТРК "Моріон" саме за трансляцію з Евромайдана. Таким чином, можна зробити остаточний висновок - всі круглі столи із Януковичем беззмістовні, і Юлія Тимошенко була абсолютно права, коли говорила про це в своїх листах.

    2) Присутність підставного представника студентства на "круглому столі", який тут же озвучив стандартний дискурс про "майдан без політики" і про те, що "їх майдан зробили політичним", означає, що у вчорашньому крео я був правий, і влада знову пробує використати тактику вихолощення Майдану і перетворення його на чергову безполітичну тусовку. З цієї ж опери була і роздута учора ініціатива зняти баннери Тимошенко.

    3) Заглушка, яка явно працювала під час виступу представників опозиції, яскраво свідчить також про те, що дійсно готується сценарій перекладання провини за ескалацію конфлікта на опозицію. Для цього глушився сигнал, щоб потім "заднім числом" за допомогою контрольованих зливів в кишенькових ЗМІ "вкласти" в уста опозиціонерів потрібні фрази і таким чином створити додаткові докази для арештів та кримінальних справ.

    4) Юлія Тимошенко вчергове продемонструвала, що їй, навіть попри перебування у в'язниці, значно краще зрозуміла поточна ситуація, і вона значно краще і глибше аналізує поточний стан речей. Відтак залишається сподіватись, що опозиція нарешті прислухається до її порад, які, до речі, співпадають із реальними вимогами Майдану. Адже вчергове стало ясно - реальним виразником народного спротиву є саме Юлія Тимошенко, і саме вона повинна стояти на чолі Майдану.

    Десь так.
    Як виявилось, студент Дмитрий Левин - Член "Молодых Регионов".
11

Коментарі

113.12.13, 18:34

изначально и коню было понятно...
остается одно...

    Гість: SСHUTZE

    213.12.13, 19:24

    мы в лоховозе,и как тут не сказать :..."мЫ их в очередной раз развели как кАтят"

      313.12.13, 20:16

      свободу юлі !!!

        Гість: ТарасЧупринка

        413.12.13, 20:20

        Ці пацани так похожі на представників студентства як я на соліста китайського балету

          513.12.13, 20:24Відповідь на 4 від Гість: ТарасЧупринка

          Ці пацани так похожі на представників студентства як я на соліста китайського балетуякщо змінити форму на гітлерюгенд, впишуться як так і було. справжні арійці.

            Гість: ТарасЧупринка

            613.12.13, 21:01Відповідь на 5 від Пробіотик

            Одні арійські зайди уже знайшли безславний кінець в землі України

              713.12.13, 22:12Відповідь на 6 від Гість: ТарасЧупринка

              Одні арійські зайди уже знайшли безславний кінець в землі Українитак правда в одного трохи кавказька морда, та можна списати на мешканця Тибету

                813.12.13, 23:41

                Приспали народ на деякий час цим столом.

                  914.12.13, 11:40

                  Я в цьому не сумнівалася - фарс і більш нічого. Навіть учора ввечері Кравчук, коли дізнався (чи прикинувся, що тільки-но дізнався) про глушилки, відхрестився від цих переговорів. Про сученя - навіть коментувати нічого. Тітушка під виглядом студента.

                    Гість: NeManul

                    1014.12.13, 11:40

                    Усе вірно, окрім 4 пункту