хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Янукович боїться силових сценаріїв? *hypnosis*


Незаконна КиївРада на цьому тижні може спробувати зібрати сесію, що буде носити антиконституційний характер. Як передають ЗМІ, відповідні консультації зараз Попов проводить із провластною більшістю Київради.
Тому потрібно підкреслити, якщо опозиція, і в першу чергу народні депутати, вибрані у Верховну Раду по київських округах, допустять проведення сесії Київради, то тоді необхідно негайно підняти питання про їхнє відкликання й позбавлення повноважень. Таких депутатів варто вважати колабораціоністами.
І все-таки , якщо розглядати можливі сценарії подальшого розвитку подій у Києві, те не можна виключати також і силового сценарію. У такому випадку, можна припустити, що  режим вирішить використати проти киян Беркут.
Спецназ, можливо, просто оточить Київраду, створивши живе кільце із щитами. Тоді ситуація може вийти з-під контролю, і під роздачу потраплять як рядові громадяни, так і народні депутати, які захочуть прорватися в Київраду.
Тому дуже важливо, щоб у випадку, якщо Попов і Герега знову вирішать зібрати незаконну Київраду, кожний опозиційний київський народний депутат-мажоритарщик, привів би із собою хоча б тисячу своїх прихильників. Дуже важливо, щоб опозиція встигла створити й консолідувати сили для відсічі режиму. Адже якщо в Януковича не вийде взяти під контроль ситуацію в Києві, у нього все почне розвалюватися, як картковий будинок. Янукович може виставити до чотирьох тисяч бійців Беркута й бандитів, і для того щоб опозиція могла їх нейтралізувати, у неї повинно бути хоча б 15-20 тисяч чоловік, у тому числі кілька тисяч чоловік, здатних фізично дати відсіч незаконним діям Беркута.
Якщо такої кількісної пропорції не досягти, опозиція не зможе прорвати оточення, тоді її може чекати поразка.
Зараз важливо зрозуміти,  чи є в Януковича інший сценарій, крім силового? Схоже, що йому зараз втрачати вже нема чого, він уже все програв, довів країну до стану фінансово-економічної, соціальної й політичної катастрофи, настільки втратив усяку підтримку серед громадян України, що йому залишається або негайно піти у відставку, або перейти до формування відкритої диктатури.
Ще один гіпотетичний сценарій полягає в тому, щоб негайно, без усяких умов, випустити на волю Тимошенко й притягти до відповідальності Киреева, Фролову й інших персон, причетних до незаконного арешту лідера опозиції. Схоже, що у відставку Янукович іти не збирається. А, отже, виключати силового варіанта розвитку подій не варто. Але  чи готова до цього опозиція - от у чому головне на сьогодні питання.

mobus
17

Коментарі

19.08.13, 14:04

Справа не в опозиції, справа в людях...Справа опозиції організувати тих, хто вийде. А ніхто не виходить...

    29.08.13, 17:53Відповідь на 1 від бандерівець

    Кияни байдужі

      39.08.13, 21:47Відповідь на 2 від vov4ik126

      Кияни байдужіПросто,ми дуже терплячі....Але....потім як бабахнемо!!!

        49.08.13, 21:49Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола

        Кияни байдужіПросто,ми дуже терплячі....Але....потім як бабахнемо!!!Ну, в цьому я більш ніж впевнений

          59.08.13, 22:15Відповідь на 4 від vov4ik126

          Кияни байдужіПросто,ми дуже терплячі....Але....потім як бабахнемо!!!Ну, в цьому я більш ніж впевненийВ цьому впевнені й політологи.
          Вибух буде в 14,максимум 15 році.-Довго чекати?? -Нічого...Тепер вже бабахнемо раз і назавжди.....

            69.08.13, 22:19Відповідь на 1 від бандерівець

            Справа не в опозиції, справа в людях...Справа опозиції організувати тих, хто вийде. А ніхто не виходить...
            а ніхто не організовує нічого путнього!

              710.08.13, 10:47

              картинка дуже сподобалась!

                812.08.13, 14:28Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола