Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

'Янукович розмовляє сам з собою'.Наш протест на прес-конференції

Два слова про нашу акцію протягом прес-конференції Януковича. Як я її розумію.

Наш месідж – Віктор Янукович розмовляє сам з собою.
Три роки тому він став президентом, після чого в Україні почалося згортання демократії та свободи слова. Три роки Янукович каже, що цього немає. Три роки Янукович обіцяє жорстку реакцію на випадки утисків або побиття журналістів. Він – гарант Конституції, яка передбачає свободу вираження поглядів не тільки в інтернеті. Виходить, що прокламації Януковича не варті нічого – і він розмовляє сам з собою.







Але те, що Янукович не чує журналістів – це півбіди. Він не чує своїх співгромадян. Він прокидається у Межигір'ї, оточеним шестиметровим парканом, яке віднедавна охороняють не просто бійці "Беркуту", а протиповітряна оборона Збройних сил України.

Магістраллю Київ – Нові-Петрівці, яку було повторно відремонтовано після його інавгурації, Янукович мчить до Києва у броньованому кортежі. Перекритими вулицями пробирається на Банкову, де потрапляє в закриту капсулу адміністрації президента. Єдине, що він бачить з вікна – це "потьомкінську деревню".

Коло спілкування Януковича обмежено лише найближчими соратниками, друзями на полюванні та запопадливими підлеглими. Кожен вихід Януковича у люди супроводжується сотнею охоронців та зрежисованими подяками від співвітчизників за "покращення".

В робочому кабінеті Януковича немає комп'ютера. Це – у президента 46-мільйонної нації, в середині другого десятиліття 21 століття! Тобто Янукович позбавлений навіть гіпотетичної можливості отримувати незалежну інформацію, окрім як через моніторинги, підготовлені його прес-службою – які, до речі, засекречені.

Іншими словами, у Януковича немає точок перетину з реальним життям. Тому, коли він промовляє до нації, він спілкується сам з собою, зі своїм відображенням у дзеркалі.

І кожен, хто дивився прес-конференцію Януковича, міг переконатися – інформаційна цінність цього заходу наближається до нулю. Новин він не повідомив. Критичні запитання його не обходили. Корупційні підозри він не почув. Думка інших його не цікавить.

Тому ми провели цю акцію: "Янукович розмовляє сам з собою".

І тому Мустафа разом з друзями готує на понеділок телевізійний марафон. Він відбудеться тільки в інтернеті, оскільки жодному із великих загальнонаціональних каналів така правда не потрібна.









26

Коментарі

12.03.13, 18:11

"Страна Дураков" і Покидьків!

    22.03.13, 18:20

    розкажете потім чим закінчилось?

      32.03.13, 18:26

      Акція дотепна й влучна. Але Янук. все проквтне заради посади

        42.03.13, 18:51

          Гість: ТарасЧупринка

          52.03.13, 19:13

          Від окупантів звільняються в єдиний спосіб. Його продемонструвала героїчна УПА.

          Комусь, щось незрозуміло???

            62.03.13, 20:53Відповідь на 5 від Гість: ТарасЧупринка

            Від окупантів звільняються в єдиний спосіб. Його продемонструвала героїчна УПА.

            Комусь, щось незрозуміло???
            В тім то і справа, що не всім зрозуміло.

              Гість: ТарасЧупринка

              72.03.13, 21:02Відповідь на 6 від helsan

              Хтось має першим піднятися із колін!

                82.03.13, 21:20Відповідь на 7 від Гість: ТарасЧупринка

                Хтось має першим піднятися із колін!Ми не на колінах і вже давно.
                Зараз ситуація зовсім інша ніж в часи УПА, тоді все було зрозуміло-ось ми, а ось окупанти.
                Наразі йде більш важка війна-війна світоглядів. Це ж є очевидним навіть на цьому ресурсі - протистояння світоглядів, культурних та моральних цінностей відбувається не тільки з представниками електоральних полів окупанта.
                З плеча не віришити це питання, нажаль..

                  92.03.13, 22:08

                  А король то голий!

                    103.03.13, 09:47

                    Шановні автори! Я з усім погоджуюсь, дякую за сатиру. Лише мне турбує назва із словом "Покращення!". Може я, як російськомовний громадянин України помиляюсь, досконало не знаючи граматики, але, на мою, думку треба писати "ПокращАння". У російській мові слово "улучшение" прийнятне як для самого процесу вдосконалення чогось, так і для кінцевого результату. В українській мові, зважаючи на її багатство, ці два поняття треба висловлювати двома словами, а саме: "покращЕння"- процес, "покращАння"- кінцевий результат. Чи може я неправий? Через слово"ПокрАщання" я мав неприємності від керівництва за останнім місцем роботи, готуючи нормативні документи банку державною мовою. Беру до рук свого "КарлаМаркса" української мови-словник Погрібного 1959 р. Сторнка 399 "покрАщання" , а не "покращЕння"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна