Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Йде війна. Дегенератів влади з власним народом

Йде війна. Дегенератів влади з власним народом

Є дуже правдива, жорстока книга про війну. Написав її Микола Нікулін, знаний російський мистецтвознавець, провідний науковий співробітник, спеціаліст по живопису Північного Відродження. Скромний, тихий, закоханий у мистецтво професор пройшов усю другу світову і був кілька разів пораненим.

Для росіян, найбільше зомбованих імперською пропагандою, гола правда про жахи і підлість війни, позбавленої всілякого надуманого героїзму, стала справжнім шоком.

Але мене найбільше вразила одна фраза, котра й наштовхнула на невеселі роздуми : «Шло глупое, бессмысленное убийство наших солдат. Надо думать, эта селекция русского народа – бомба замедленного действия: она взорвется через несколько поколений, в XXI или XXII веке, когда отобранная и взлелеянная большевиками масса подонков породит новые поколения себе подобных».

Думаю, що ця бомба вже вибухнула і в них і у нас. Правда у нас вона була не єдиною... Смію зробити припущення, що під час Голодомору українців загинуло значно більше, ніж євреїв під час Холокосту.

Не вдаючись, на разі, у цифри та причини, лише процитую єврея Едуарда Ходоса: «Голодомор 1932-33 годов является делом рук еврейско-большевистского кагала. Итак, опираясь исключительно на исторические факты, мы приходим к единственному выводу:
«Страшный Голодомор 1932-33 годов, официально признанный актом геноцида против украинского народа, целиком и полностью является делом рук еврейско-большевистского кагала, безраздельно властвовавшего в стране в досталинский советский период. Кагановичи, косиоры, френкели, берманы, кацнельсоны… – вот они, каты Украины, выносившие смертный приговор ее народу и приводившие его в исполнение. И хотелось бы мне взглянуть в глаза того, кто ратуя за историческую справедливость, осмелится заявить, что это не так!».

Зрештою, прочитайте «Чортячий санаторій» Василя Рудого і самі все зрозумієте. Гірко, сумно, але, пам'ятаючи реалії вже «застійного» Союзу, доводиться визнати ,що здебільшого гинули кращі. І тоді, й раніше, і під час другої світової.

Для озвірілого бидла, керованого ницими хтивами чекістами та «начальниками», під крилом «єврейсько-більшовицького кагалу», найбільшим ворогом був, звичайно, не класовий. Сірий кардинал Кремля та ритуальний кат українського народу – Лазарь Каганович, походив з багатої жидівської родини, як і сотні-тисячі радянських керівників меншого калібру. Знищували в першу чергу тих, хто був здоровий духом. Виродки або дегенерати (за термінологією Григорія Клімова) люто ненавиділи повноцінних людей зі здоровою психікою, духовних, розумних та національно свідомих.

Чим більше в людині було дегенеративного, неповноцінного – тим більше шансів вижити і навіть зробити кар'єру. Це не була панацея. Дегенерати знищують собі подібних, прямуючи до влади, як павуки в банці. Так звані репресії 1937-1939 років це гарно проілюстрували. Але знищуючи сотнями, тисячами своїх, вони, як і попередники, винищували мільйони кращих!

Тут варто нагадати, що за класифікацією Клімова є й «хороші» дегенерати, котрі свої комплекси трансформують у творчість чи в інше конструктивне русло. Але до вершин влади пробиваються не вони. Клімов стверджує: «Лише людина з ненормально розвинутою жадобою влади (подавлений садистичний гомо-маньяк) може перемогти в бійці за владу. Це аксіома дегенерології».
Легіони «подавлених садистичних гомо-маньяків» йшли «по трупах» до своїх чинів та посад. Мутні хвилі революцій, громадянських та двох світових воєн підняли на самісінький верх вчорашніх «тихих» гендлярів та п'яничок – збоченців з чорними душами.

Смерть косила всіх підряд, але виживали не сильніші, а хитріші й підліші. 
В чистому озері теж може бути мул, але якщо вибрати з нього майже всю воду та добряче потовктись ногами, то воно стане багнюкою. Якщо затампувати джерела, котрі живили це озеро, то багнюка засмердиться та покриється бридкою цвіллю. Це мені нагадує наше пострадянське суспільство.

Джерело національного піднесення, після планового розвалу Союзу, тихо затампували культурно-економічно-генетичним геноцидом. Замість колядок та народних пісень – бездарна попса, на зміну радянській «урівняйлівці» прийшов «олігархічний капіталізм», а замість свіжих овочів, м'яса та молока ми споживаємо хімічні та генномодифіковані покручі у фаст-фудах. Не дивуйтесь – попса, суржик, хімія та ГМО, підконтрольна фінансова система – це все зброя на різних рівнях ведення війни. Про це багато писав та розповідав автор КОБу (Концепции Общественной Безопасности) – знищений теперішніми дегенератами генерал Констянтин Петров.

Хто реалізовує цей диявольський план остаточного знищення України та українського, і не тільки, етносу? Все ті ж виродки-дегенерати, лише замасковані під лібералів та демократів.

Все що ми можемо зробити на цьому етапі – це розповсюджувати правду і діяти позитивно та конструктивно. Вони не бояться революцій та воєн – вони бояться мирного Майдану. І, як справжню нечисть, їх знищить лише живе світло Правди.

Юрій Ситник


29

Коментарі

11.03.13, 01:52

МайДАНСУ даунєцкіє господарі життя вже не бояться! За три роки озброїлись до зубів, а тєрпіли далі чекають, що ті, які жруть без ГМО, живуть в достатку, лікуються, відпочивають за кордоном біля теплих морів - виздихають раніш за голодних боязливих психів.

    Гість: Світанок

    21.03.13, 07:08

    ТРИДЦЯТЬ СЬОМІ

    Десь любов під калиною,
    Десь солодка халва,
    Хтось рубає ялиночку
    На розпал, на дрова.

    Хтось в атаці безжалісній
    Крушить світ на сміття,
    Хтось воює зі старістю –
    Там, на схилі життя.

    Десь цунамі безжалісне
    Роздирає береги.
    За гріхи наші людські
    Забирає борги.

    Десь бушує хурделиця,
    Замітає сліди.
    Хтось улесливо стелиться
    За ковточок води.

    В українських катівнях
    Тухне честі зоря.
    Стогнуть винні й невинні
    Від сатрапа царя.

    Скрізь «червоні берети»,
    Правлять «зомбі» свій бал,
    Попадеш до них в лапи –
    То назавжди пропав.

      Гість: Світанок

      31.03.13, 07:09Відповідь на 2 від Гість: Світанок

      Судді – «злодії в законі» –
      Судять всіх під заказ.
      Люди – «загнані коні»
      І мораль напоказ.

      Тут закони не писані,
      Конституцій нема,
      І народом освистана
      Безморалля тюрма.

      Гасне правди багаття,
      Смуток впав на чоло.
      В нас колись таке, браття,
      В тридцять сьомім було.

        41.03.13, 08:03

        Давно подозревала,что у власти дегенераты.В избранное

          51.03.13, 08:22Відповідь на 3 від Гість: Світанок

          Щось занадто песимістично. Читаєш - і руки опускаються...
          То що - здатися? Тупо дивитися на новітній геноцид ?
          Не дочекаються!
          " І будуть люди..."

          У вибране

            61.03.13, 08:46

            Толпа Людей - Живое Существо;
            В нем разум есть, и дух, и ток по нервам...
            И даже очень видно Вещество,
            Которое Всегда Всплывает Первым

            Сквозь общие радость и смех,
            Под музыку, песни и танцы...
            ДЕРЬМО поднимается вверх –
            И туго смыкается в ПАНЦИРЬ!
            \Игорь Губерман. Гарики\

              Гість: Світанок

              71.03.13, 08:52Відповідь на 5 від Петрович59

              Щось занадто песимістично. Читаєш - і руки опускаються...
              То що - здатися? Тупо дивитися на новітній геноцид ?
              Не дочекаються!
              " І будуть люди..."

              У вибране
              =Дякую! Звісно що "Будуть люди" - тільки питання які? Для того і написано, щоб люди читали і думали, що їх чекатиме, якщо і надалі мовчатимуть. А "мовчати", чи (вибачте) тупо дивитися на новітній геноцид? - це вже залежить від особистості. Можливо, з Вашої точки зору, написане мною виглядає і "тупо", та мовчати я не збираюся, бо занадто дорого заплатив за те. щоб не мовчати.

                81.03.13, 09:33

                копипаст

                  Гість: ТарасЧупринка

                  91.03.13, 10:06

                  Злободенно. Об"єктивно. Заклично.

                    Гість: Світанок

                    101.03.13, 10:41Відповідь на 9 від Гість: ТарасЧупринка

                    Злободенно. Об"єктивно. Заклично. = Дякую щиро Ярославе Михайловичу! За розуміння і підтримку. Це тільки й нашого, що хоч словом, та все ж стараємося допомагати Україні. Дуже Вам вдячний, як справжній Людині і Патріоту. З повагою.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна