Лимон - крайне неподходящая закуска для хорошего коньяка. Закусывать коньяк лимоном придумал Николай 2, который не любил коньяк, но иногда приходилось его пить. А лимон перебивал нахрен вкус коньяка. И уж тем более не балык. И пьют коньяк по классическому правилу "3С" - кофе, коньяк, сигара, - после трапезы.
Савецкая газета тупо бреше.
216.11.18, 10:44Відповідь на 1 від Гість: Nahibator
Я би не сперечалася про смаки. Але раз вже зайшла про це мова - особисто я ніколи справжнього коньяку не пила (бренді з міста Коньяк). Але полюбляю хороший французький бренді з білим сиром або чорним шоколадом.
Ещё один косяк: коньячная рюмка должна быть на короткой ножке с широким дном и сужением кверху. Про тонкое стекло - правда. Это чтобы дно ложилось в ладонь для подогрева напитка и усиления аромата. Поскольку напиток относится к десертным то и подаётся к нему сладкое (обычно шоколад). Но это относится к коньякам, а не к параконьячному суррогату, описанному в советской статье. Кстати, в прошлом году был на заводе "Таврия" (Каховка) на дегустации. Так вот, хороший коньяк - от 50$...
Ещё один косяк: коньячная рюмка должна быть на короткой ножке с широким дном и сужением кверху. Про тонкое стекло - правда. Это чтобы дно ложилось в ладонь для подогрева напитка и усиления аромата. Поскольку напиток относится к десертным то и подаётся к нему сладкое (обычно шоколад). Но это относится к коньякам, а не к параконьячному суррогату, описанному в советской статье. Кстати, в прошлом году был на заводе "Таврия" (Каховка) на дегустации. Так вот, хороший коньяк - от 50$...Про опуклий бокал з короткою ніжкою підтримую
Блін! Хіба ж можна перед обідом таке викладати?! Я ледь слиною не вдавився! Ще й нема дома коньяку...! А пити його на мій смак краще з кавою, сиром і шоколадм чорним...!
Блін! Хіба ж можна перед обідом таке викладати?! Я ледь слиною не вдавився! Ще й нема дома коньяку...! А пити його на мій смак краще з кавою, сиром і шоколадм чорним...! викладено ж ще зрання (а взагалі-то вчора)
Коментарі
Гість: Nahibator
116.11.18, 10:02
Лимон - крайне неподходящая закуска для хорошего коньяка. Закусывать коньяк лимоном придумал Николай 2, который не любил коньяк, но иногда приходилось его пить. А лимон перебивал нахрен вкус коньяка. И уж тем более не балык. И пьют коньяк по классическому правилу "3С" - кофе, коньяк, сигара, - после трапезы.
Савецкая газета тупо бреше.
Міс Марпл
216.11.18, 10:44Відповідь на 1 від Гість: Nahibator
Я би не сперечалася про смаки. Але раз вже зайшла про це мова - особисто я ніколи справжнього коньяку не пила (бренді з міста Коньяк). Але полюбляю хороший французький бренді з білим сиром або чорним шоколадом.
selavi
316.11.18, 11:13
Ещё один косяк: коньячная рюмка должна быть на короткой ножке с широким дном и сужением кверху. Про тонкое стекло - правда. Это чтобы дно ложилось в ладонь для подогрева напитка и усиления аромата. Поскольку напиток относится к десертным то и подаётся к нему сладкое (обычно шоколад). Но это относится к коньякам, а не к параконьячному суррогату, описанному в советской статье. Кстати, в прошлом году был на заводе "Таврия" (Каховка) на дегустации. Так вот, хороший коньяк - от 50$...
Вискарион
416.11.18, 11:13
можно помедленнее, я записываю...
Міс Марпл
516.11.18, 11:25Відповідь на 3 від selavi
Про опуклий бокал з короткою ніжкою підтримую
Міс Марпл
616.11.18, 11:25Відповідь на 3 від selavi
За 50 баксів краще вже купити оригінальний
Міс Марпл
716.11.18, 11:26Відповідь на 4 від Вискарион
Я думала, ти по віскарям
Андрій1961
816.11.18, 11:31
Блін! Хіба ж можна перед обідом таке викладати?! Я ледь слиною не вдавився! Ще й нема дома коньяку...! А пити його на мій смак краще з кавою, сиром і шоколадм чорним...!
Ilerts
916.11.18, 11:38
а я люблю либо под яблочко ... либо с канапешками сыр с плесенью (любой)+виноградинка
Міс Марпл
1016.11.18, 11:49Відповідь на 8 від Андрій1961
викладено ж ще зрання (а взагалі-то вчора)