хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Вхід з собаками та українцям заборонено.

Pihlsit se psy a ukrajinskmi zakzno.
(Вхід з собаками та українцям заборонено.)
Таку приблизно вивіску я нещодавно бачив на дверях відомого пабу в м.Брно Чехія. Попри те, що Чехія толерантно відноситься до наших внутрішніх проблем чехи, які вважають себе європейцями, і поставили нам діагноз.Ще два роки назад, подібного і бути не могло, про те тепер ми на рівні псів на європейській кухні.Хтось скаже, що то не ми, то все Янукович та донецьке бидло.Думаю, що це не так  ми всі колективно несемо відповідальність за те, що відбувається в нашій в країні, отже пора купувати намордники.Крім чехів діагноз нам поставили і інші країни Єврозони http://korrespondent.net/showbiz/music/1353644-evrovidenie-2012-kto-za-kogo-golosoval.Про це свідчить голосування на цьому конкурсі, який завжди був політизований. Скреготав зубами, коли побачив, що зробила мусульманська країна, Азербайджан щоб інтегруватися до Євросоюзу.
  Ось така замітка, "крик душі", відчуття такі наче горить твій будинок, але зробити нічого не можливо.
22

Коментарі

128.05.12, 01:16

Дійсно дуже сумно усе це спостерігати. Що стосується конкурсу те він як лакмусовий папірець відношення до нас цивілізованого світу.
Невже цього хотіли виборці януковича і його банди?
Невже цим людям доставляє задоволення бути сміттєвим звалищем на задвірках Європи?

    228.05.12, 04:04Відповідь на 1 від Romantik14

    Доставляє. Це підтверджує їм власну автентичність та відмінність від "піндосів" та інших "дєрьмократів". Вони - не такі! У савецкіх собсвєнная гордость

      328.05.12, 07:32

        428.05.12, 08:41Відповідь на 1 від Romantik14

        Дійсно дуже сумно усе це спостерігати. Що стосується конкурсу те він як лакмусовий папірець відношення до нас цивілізованого світу.
        Невже цього хотіли виборці януковича і його банди?
        Невже цим людям доставляє задоволення бути сміттєвим звалищем на задвірках Європи?
        "Голубі кульки" цього навіть не помічають, вони дивляться "Свати" і кучу інших дебільних раССєйських сріялів.

          528.05.12, 09:05Відповідь на 4 від Alter ego*

          А мені "свати" подобаються, на відміну від "щасливі разом". А щодо діагнозу, який поставили нам чехи - то ми це заслуговуємо. Бо для того, щоб змінити чиюсь думку не прикладаємо зусиль. Коли я з кимось вступаю в політичні дебати, мене мій чоловік завжди осмикує: "Нафіг тобі воно потрібно? Що ти розпинаєшся перед дебілами?"

            628.05.12, 09:28Відповідь на 2 від Танк_

            Доставляє. Це підтверджує їм власну автентичність та відмінність від "піндосів" та інших "дєрьмократів". Вони - не такі! У савецкіх собсвєнная гордостьДо речі, я цю думку вже чув, з вуст російського високопосадовця, який казав що чому нам на когось рівнятися, в нас своя ідеалізація і свої орієнтири, коротше ми "особєнниє".Я цю особєнность бачив на об бльованому дитячому майданчику, в Єгипті, та бачив реакцію представників єврозони, яким всю ніч заважали спати, проте "старші брати" порішили все баблом, і проблем з адміністрацією в них не було.Ось така автентичність, поміж собою на відпочинку говорили виключно на український, хоча дружина росіянка, дуже не хотілося, щоб нас записали в їх клуб.

              728.05.12, 09:33

              Гавел відкрив чехам очі на демократичні принципи і процедури набагато ширше ніж у Старому капіталістичному світі

                828.05.12, 10:16

                Цеж треба так: розі...тися з усіма, Европою,Росією, Америкою!!! Зате наше "лучєзарноє" гордо сидить на золотому унітазі!!!

                  анонім

                  928.05.12, 11:00

                  сучари яничарські за два роки опустили Україну нижче плінтуса

                    1028.05.12, 11:37Відповідь на 6 від Нормальний

                    Це виключно через те, що в Єгипті через бабло можна щось повирішувати, у Європі, та й навіть, скоріш за все, у Туреччині, їм була б клямка
                    Треба в турагенції обговорювати - де поменьше росіян. Я торік у тому ж Єгипті був у готелі, де №1 - італійці, №2 - полякі, і аж потім москалі. То було чудово
                    Доречі, місцеві таки відрізняють, це точно.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна