Напої у літню спекоту

  • 03.06.11, 14:49
Народ!!!!! Уже декілька днів рятуюся від спеки! Зранку, йдучи на роботу, беру пляшчинку з завчасно замороженою мінералкою (доки доходжу до місця роботи - мінералка тане) На роботі (і вдома) час від часу заварюю м"ятний чай - дуже помічний під час спеки :) [Приєднана картинка] М"ятний чай готується так: а) береш пакетик м"ятного чаю або (так, як я) жменьку засушених м"ятних чи мелісових листків б) кидаєш у чашку в) заливаєш окропом г) через хвилини 3-5 ...

Читати далі...

Пиріг із румбамбару

  • 03.06.11, 12:12
Весна і літо приносять до нашого столу різноманітні страви з корисних рослин. Одна з яких румбамбару , себто ревінь. Так, китайські медики вважають ревінь єдиною лікарською рослиною, яку можна беззастережно давати дітям. У тибетській медицині ревінь широко застосовують при лікуванні внутрішніх органів (шлунка, кишечника, жовчного і сечового міхурів, нирок). Ревінь багатий на білок, жири, пектини, клітковину, органічні кислоти, вітаміни С, Е, групи В, каротин...

Читати далі...

Шесть неразгаданных загадок...

  • 03.06.11, 11:44
Нет, вообще-то таких загадок великое множество, но автор решил остановиться на этих шести. Почему он выбрал именно эти я не представляю, но пост интересный. Мои комментарии, как обычно - курсивом... 1) Рукопись Войнича [Приєднана картинка] [ Читать полностью ]

Тиляпия

Вчера у меня был "рыбный" день. Эх, люблю я рыбку. Да и готовить её "незаморочливо". Итак, у меня йосць одна большая луковица и филе теляпии. [ Читать рецепт ] [Приєднана картинка]

Ану ка, девушки! и юноши!

  • 02.06.11, 21:04
Кто чем от жары спасается - рассказывайте! Какиие блюда помогают и уровень гормонов счастья поддерживать и такие необходимые соли в организме сохранять? Может рецепт супчика летнего кто покажет, признаюсь никогда не готовила ничего подобного...

Цыпа почти по-бермудски...

  • 02.06.11, 11:33
Почему "почти"? Да по двум причинам: первая - ну нету у нас маиса... Вторая - гарнир к ней отдельно готовится и подается, а я по причине лени его сделал одновременно... Ну и, наконец, я не цыплят взял, а куриные голени... [Приєднана картинка] Вообще блюдо очень простое в приготовлении и чертовски вкусное. [ Читать рецепт ]

Бонський супчик

  • 02.06.11, 10:59
От ми тут у товаристві "Философия желудка" все говоримо і говоримо про приготування різних там страв і їхнє поїдання. А чи знаєте ви, ЛЮДИ, що переїдання призводить до зайвих кілограмів у масі вашого тіла. Тому пропоную подивитись на себе в дзеркало. Вдихнути повітря поглибше і зайнятися своєю фігурою. Хочу запропонувати нам усім рух: ВІД БАОБАБА ДО КИПАРИСА Так-от, для цього я пропоную використати дієту, що ґрунтується на основі вживання Бонського супу. Секрет цього...

Читати далі...

О Порше и "Жуках"...

  • 02.06.11, 10:10
Фердинанда Порше не зря называют одним из самых талантливых инженеров за всю историю автомобилестроения. Именно он является создателем «Жука» — самой массовой модели в истории человечества. Но «Жуком» его достижения не ограничиваются. Интересно, что великий немецкий конструктор родился 3 сентября 1875 года вовсе не в Германии. Городок Мафферсдорф в то время находился на территории Австро-Венгрии (сейчас Мафферсдорф входит в состав Чехии и называется Вратиславице). Молодой мальчик с самого...

Читати далі...

Ограбление по...

  • 02.06.11, 06:06
Некая организация под труднопроизносимым названием "ФГУП фильмофонд Союзмультфильм" получила право распоряжаться огромным количеством советских мультфильмов. Деньги к ним текут непрекращающимся потоком, продаются прова на выпуск ДВД, права на телепоказы, казалось бы - живи да радуйся, продавай сделанные не тобой фильмы, богатей, тем более, что с авторами делиться не надо, они же и так от государства пенсии получают. Тысяч по пять рублей. Званий у них почётных много, чего ещё-то...

Читати далі...

Искусство? Поесть? Или меню от современной художницы.

  • 02.06.11, 05:15
Перформанс Алевтини Кахідзе «4 меню» Арт-центр Я Галерея та Алевтина Кахідзе запрошують до столу скуштувати мистецькі та цілком традиційні страви. В рамках виставки «Ти вдома у Володимира Алевтини Сьюзі Пенелопи» художниця та її чоловік приготують для відвідувачів «їхнього дому» справжній суботній бранч, де бонусом до страв стане мистецька складова. Алевтина пропонує 4 варіанти меню, обираючи з яких гості долучаться до певної гри у самоідентифікацію. Будь-...

Читати далі...

[Приєднане голосування]