хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

«Член семьи» Януковича оказался под обстрелом британских СМИ

«В бизнесе нужны многие условия. В частности, команда, на формирование которой уходят годы». Александр Янукович



На минувшей неделе британские онлайн-издания опубликовали информацию о дебоше и драке в лондонском пабе, устроенном, якобы, человеком, который называл себя членом семьи украинского президента. Вскоре, переводы этих статей появились в украинском новостном интернете.

«С приходом к власти Януковича в Донецк полились финансовые потоки. Бизнесмены тесно связанные с мафией стали зарабатывать миллиарды. Шальные деньги лишают ума. Недавно в центре Лондона произошел знаковый инцидент. В один из пабов в центре зашел пьяный представитель новых донецкких парней с женой. В пабе был концерт рок группы, все были веселы. Но, гостю с Украины не понравилось как его случайно задели и он начал распускать руки. Завязалась драка. Один из русскоязычных гостей паба попытался с ним поговорить. В ответ посыпались угрозы и запугивание расправой. Новый Донецкий парень представился членом семьи президента Януковича. Подоспевшие сотрудники полиции успокоили ситуацию, но осадок остался…


15

Коментарі

131.05.12, 00:21

Всі схеми "разбодяження" вугілля описані абсолютно правдиво, Ю.Тимошенко приклала немало зусиль щоб поламати вугільне шахрайство (і досягла в тому успіхів), за що всі учасники цих оборудок люто її ненавидять.

А Росія, доречі, теж грається з якістю газу в трубі, всі пам'ятають що час від часу наші комфоркі починають світитись не блакитним вогником, а пекельно-багровим, та ще й смердіти мов вихлопна труба "Ікаруса"!!! Ото ж!!!

    231.05.12, 01:17Відповідь на 1 від Східняк

    а "ми" відмовилися від лічильників, які облікують лише обсяги спожитого газу (повітря та інші домішки в газі на показники лічильника не впливають).
    кому це потрібно???

      331.05.12, 07:02

      З багнюки у князюки!

        431.05.12, 07:05

        Скоро сядет! Ждем...с!

          531.05.12, 09:49Відповідь на 2 від Oleksander

          а "ми" відмовилися від лічильників, які облікують лише обсяги спожитого газу (повітря та інші домішки в газі на показники лічильника не впливають).
          кому це потрібно???
          А,що є лічильники які крім газу облікують кількість повітря чи якість газу тобно роцентне відношення у ньому метану?Перший раз чую, хоча абсолютно точно можу сказати про те, що коли прийшли до влади помараджові то відрилося багато "таємниць" і по газу також.Був скандал про бадяження газу і один керавник компресорної станції сказав, що відповідно до галузевої інструкції вони мають право додавати (розводити) повітря і інші суміші але метану там повинно бути не менше 500 одиниць.Літом швидко вода гріється а зимою? помітили?Економічно вигідно бадяжити газ зимою - великі обсяги споживання!Платимо за повітря як за газ.

            631.05.12, 10:03

            Шкода що не прибили.

              731.05.12, 11:55Відповідь на 5 від заблокований

              є такі закордонні лічильники, але у нас вони не проходять, бо не відповідають вітчизняним "стандартам". це при тому, що, скажімо, для обліку води підприємців змушують купувати суперточні дорогі лічильники.

                анонім

                831.05.12, 12:23

                Скорей нужно вводить санкции к "семье", деток повыгонять с англий. Эта плесень разрослась в последние годы на наших деньгах до катастрофических для экономики и для людей размеров.

                  931.05.12, 12:59Відповідь на 7 від Oleksander

                  є такі закордонні лічильники, але у нас вони не проходять, бо не відповідають вітчизняним "стандартам". це при тому, що, скажімо, для обліку води підприємців змушують купувати суперточні дорогі лічильники....ну так, воду ж не розбадяжиш, хіба тією ж водою

                    1031.05.12, 15:07

                    Реальный пацан!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна