Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Соцініціативи Януковича будуть реалізовані за рахунок податків

Соцініціативи Януковича будуть реалізовані за рахунок перевищення планових показників зі збору податків - АП 

Державний бюджет України має кошти, необхідні для реалізації нових соціальних ініціатив глави держави Віктора Януковича, впевнені в адміністрації Президента.

Як повідомила перший заступник голови адміністрації президента Ірина Акімова, наразі на реалізацію соціальних ініціатив додатково надійшло вже 10-11 млрд грн. За її словами, вказані кошти надходять за рахунок перевищення планових показників з ПДВ на імпортну та вітчизняну продукцію, а також за рахунок планового підвищення надходжень від податку на прибуток.

Акімова також зазначила, що додатковими джерелами надходжень до держбюджету можуть бути доходи після прийняття закону про податок на багатство (можуть скласти до 0,5 млрд грн), а також прийняття закону про лібералізацію ринку видобутку корисних копалин (очікується сума надходжень на рівні 5-5 , 5 млрд грн).

Нагадаємо, 7 березня на розширеному засіданні Кабінету міністрів Янукович доручив уряду збільшити мінімум на 100 грн розмір пенсії 9 млн пенсіонерів, які вийшли на пенсію до 2008 року, забезпечити виплату в червні-грудні 2012 року 6 млн вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР компенсацій за знеціненими вкладами в розмірі до 1 тис. грн, провести з квітня 2012 року перерахунок страхових виплат інвалідам, які отримали травму на виробництві, зробити кроки з активізації програми доступного житла, запровадити європейський підхід до регулювання цін на ліки та ряд інших заходів.

При цьому Азаров назвав обіцянки Януковича "історичними", а Тігіпко повідомив, що обіцяні зміни коштуватимуть Україні 16 млрд грн.

http://ua.korrespondent.net/business/economics/1328407-sociniciativi-yanukovicha-budut-realizovani-za-rahunok-perevishchennya-planovih-pokaznikiv-zi-zboru-podat

***
Цікаво, що наприкінці минулого року багатьом пенсіонерам скоротили пенсію - те ж мабуть "за рахунок підвищення збору податків"
Пакращення, существо пугливое. Вылазит из норки только к выборам.
А теперь немного аналитики.
С 1 марта поднялись цены:
на эл/ен для предприятий
на водоотвод для населения
на телеф связь и услуги почты для населения
на водоотвод для предприятий
Поднялись налоги по растаможке-, увеличилось налоговое давление на оставшийся средний бизнес (который уже почти скорее мертв, чев жив) , увеличивается налоговое давление на ЧП-ников(через штрафы и авансовые платежи)
увеличилась отпускная цена на бензин
с 1 июня вступает в действие налог на недвижимость
Это значит, что поднимутся цены на товары и услуги еще в несколько раз.(не исключая еще и возможных повышений по комуналке для населения)

8

Коментарі

112.03.12, 15:16

Щось відчуваю я, що отой податок на багатство торкнеться саме бідних. Багаті знову найдуть ничку як уникнути податку.

    Гість: lyo Dnepr

    212.03.12, 16:13

    Особенно мне понравилось у Анны Безулык о необязательности выполнения предвыборных обещаний Януковича, закрепленное решением конституционного суда. Так что теперь он может обещать золотые горы.

      312.03.12, 17:44

      так ведь выборы вот и решили не на 80 млрд доларов обворовать народ в этом году (отправив эти денежки в офшоры), а лишь на 78 милиардиков расщедрились, блин

        412.03.12, 18:45

        Треба просто порівняти, як про відсутність коштів розповідав бибипка, коли зустрічався із чорнобильцями, афганцями, яке рішення розіслано із КМ про припинення виплати за рішеннями судів, скасування цих рішень щодо пенсій інвалідам "скіглілі", як казав хезаровіч, що грошей немає
        А насправді ця тріпня більш масштабніша Ознакою дефолту є неспроможність держави платити по зобов'язанням
        Вони так забалакались, що відкрито сказали, що в Україні - дефолт, тільки слОва цього не виголосили А уряд, що влаштував дефолт. біжить у відставку і далі - наХ Тож цьому дурнику із схованки мишогоря, наказали учергове пробрехати: мовлялв, ми можемо сплачувати по зобов'язаннях (а так - дефолту немає) Просто їм трішки не вистачає часу - спустошити золотовалютний резерв А ще - платитимуть - то у кінці 12 р

          513.03.12, 07:10Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

          следующее решение суда будет о разрешении воровать.

            613.03.12, 07:11Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

            так и нам надо обещать голосовать за аналов

              713.03.12, 13:14Відповідь на 5 від Hudson Hawk

              следующее решение суда будет о разрешении воровать.Так вроде УЖЕ официально разрешено получать взятки - только НАЛОГ с них плати!

                813.03.12, 17:11Відповідь на 7 від Богдан Ляшко

                теперь "людям" (для кого Украина, кого почулы) свободно отбирать и воровать, последний штрих в юриспруденции