Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Тимошенко судитимуть прямо в камері СІЗО

Тимошенко, Луценко
Стан здоров’я Юлії Тимошенко не дозволяє їй пересуватися.
Суддя Шевченківського райсуду Києва Андрій Володимирович Трубніков ухвалив рішення провести у Лук’янівському СІЗО виїзне засідання з обрання екс-прем’єр-міністру Юлії ТИМОШЕНКО міри запобіжного заходу в справі ЄЕСУ.
Зокрема, з відповідним клопотанням до судді звернулися представники Генпрокуратури.
Суддя А.ТРУБНІКОВ на місці ухвалив рішення задовольнити це клопотання і сьогодні ж провести таке засідання.
При цьому у «Батьківщині» зазначили, що на засіданні Шевченківського райсуду, що почав розгляд питання про обрання запобіжного заходу для Ю.ТИМОШЕНКО у справі ЄЕСУ, було заборонено відеозйомку, незважаючи на те, що працівники ЗМІ звернулися з відповідною письмовою заявою на ім’я голови суду.
На засіданні були присутні троє слідчих Генпрокуратури і захисник Ю.ТИМОШЕНКО Сергій ВЛАСЕНКО.

На початку засідання суддя А.ТРУБНІКОВ повідомив, що отримав від керівника Лук’янівського СІЗО заяву, написану Ю.ТИМОШЕНКО, про те, що вона за станом здоров’я не може брати участь у цьому судовому засіданні.
Водночас С.ВЛАСЕНКО повідомив, що ця нібито заява була отримана від Ю.ТИМОШЕНКО шахрайським чином, оскільки вона не могла перед її написанням отримати юридичну консультацію.
С.ВЛАСЕНКО передав судді іншу заяву, написану Ю.ТИМОШЕНКО пізніше, в якій вона просить розглядати цю справу лише за її присутності.
Захисник просив суд розглянути справу, коли стан здоров’я Ю.ТИМОШЕНКО дозволить їй бути присутньою на засіданні.
«Зазначені дії є грубим порушенням чинного законодавства, логіки і здорового глузду. Як можна повторно арештовувати людину, яка зараз знаходиться в слідчому ізоляторі за судовим рішенням?!», - наголосив С.ВЛАСЕНКО.
«Це, вочевидь, свідчить про те, що влада не впевнена в лояльності суддів апеляційного суду», - сказав захисник.
С.ВЛАСЕНКО також зазначив, що сьогодні всі справи щодо діяльності ЄЕСУ об’єднані в одне провадження і передані для розслідування Службі безпеки України – «найбільш надійним орлам президента».
"Це є абсурдом як з юридичної, так і з логічної точки зору. Вони настільки її бояться, що готові заарештовувати двічі, тричі за надуманими підставами", - сказав Власенко.
За його словами, слідчі намагалися домогтися того, щоб Тимошенко відмовилась від участі у засіданні Шевченківського суду, попри те, що вона в будь-якому разі не може брати участі у засідання за станом здоров'я.
"Вони півгодини тому поінформували мене (про засідання), вони були впевнені, що я не доїду", - сказав він.
"Там була ціла спецоперація. Вони вивели мене з камери Тимошенко нібито для ознайомлення з цим листом (про суд), а в цей час намагалися змусити її підписати відмову від участі у цій справі", - сказав він.
 
Уповноважений парламенту з прав людини Ніна Карпачова заявила журналістам біля будівлі СІЗО про наступне, передає Ukranews:
Проведення засідання Шевченківського райсуду Києва у справі Юлії Тимошенко в Лук'янівському слідчому ізоляторі неприпустимо.
"Це режимний об'єкт, це означає, що судовий процес відбувається в закритому режимі, а це означає, що Україна знову порушує норми європейської конвенції
, ми знову віддаляємося від Європи, на жаль"
, - сказала вона.
Карпачова також підкреслила, що в камері не можна проводити ніяких слідчих дій.

Європейська народна партія (ЄНП) засудила варварське рішення суду провести засідання відносно екс-прем’єр-міністра України Юлії ТИМОШЕНКО прямо в камері: “ЄНП засуджує варварське й обурливе рішення Шевченківського районного суду міста Києва провести засідання суду безпосередньо в тюремній камері Юлії ТИМОШЕНКО, не зважаючи на критичний стан її здоров’я та порушуючи всі можливі демократичні правові стандарти”, - зазначається в схваленій сьогодні в Марселі резолюції. "ЄНП підкреслює особисту відповідальність Януковича щодо виконання його численних обіцянок, які він давав міжнародним та європейським партнерам, стосовно поваги до прав людини та верховенства права". 

Сьогодні ж у Марселі відбувається Конгрес ЄНП, на якому питання політичних в’язнів в Україні стало одним з найважливіших: представники європейських “народників” надали слово доньці Ю.ТИМОШЕНКО Євгенії КАРР одразу після виступу французького прем’єра Франсуа ФІЙОНА, який говорив на тему подолання економічної кризи в Європі.
“Сьогодні від імені моєї матері я прошу подвоїти зусилля із залучення України до ЄС”, - сказала Є.КАРР.
“Наша країна на практиці стала приватною власністю президентської родини, ніхто навіть не намагається приховати корупцію”, - сказала Є.КАРР. “Я побоююсь, що для моєї матері немає надії знайти чесного вердикту в Україні”, - додала вона. При цьому Є.КАРР висловила переконання в тому, що якщо лідери опозиції і надалі залишатимуться в Україні у в’язницях, то загроза громадянам країни залишитися без реального вибору на майбутніх виборах стане дуже реальною.
Європейська народна партія є найбільш чисельною в Європарламенті. До лав ЄНП входять канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Ніколя Саркозі, президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозо, президент Європейської Ради Герман ван Ромпей та президент Європарламенту Єжи Бузек.

12

Коментарі

18.12.11, 01:25

Красавелли.

    28.12.11, 07:00

    Шакали

      анонім

      38.12.11, 07:33

      Так поступают только выродки человеческого рода.

        48.12.11, 08:57

        а все потому, что мы позволяем этим уродам творить такой беспредел

          анонім

          58.12.11, 10:33

          Так а чого тягнуть-- одразу "тройку" призначили би! От такі рішення виходять за межі закону. Відповідно вони і з суспільства знімають зобовязання діяти у межах закону. Тому відповідь меє бути адекватна! Отож, слово за БЮТом. А підтримка буде!

            68.12.11, 10:35

            там не будет журналистов и присутствующих, да и процедурно можно превратить в фарс, даже адвоката недопустить.

              Гість: lyo Dnepr

              78.12.11, 11:50

              Параноик, блин, на золотом унитазе! Долой параноика!

                88.12.11, 12:08

                Знаю одну людину, що із 85 року - без суду й слідства перебуває у психлікарні Харкова, тільки тому, що його боїться генерал Бандурка.За ЮВТ говорять - тому вони намагються хоч імітувати судові засідання Натомість, очевидним є факт, що сидітиме вона "без провини винуватою" до смерті, яку їй наближують тортурами. Суки - це нелюди, голубі - це збоченці. Про що мова, друзі? Де те сито, кріз яке не проходить розум до їхніх коробочок для мізків? треба усвідомити, що вони - у королевстві кривих дзеркал, оцінюють все через дупу, відчувають тільки член у ній, дивляться на нас і не розуміють, чого хочемо ми і чому виступаємо проти їхніх "праФФасіАНАЛЬНИХ" "рехворм"
                Це ж так класно, аби добре обслугували "рачком-с", головою у золотому унітазі! А нам чомусь це НЕ зрозуміло

                  98.12.11, 12:16Відповідь на 8 від Strannik777

                  Знаю одну людину, що із 85 року - без суду й слідства перебуває у психлікарні Харкова, тна "без провини винуватою" до смерті, яку їй наближуютене обслугували "рачком-с", головою у золотому унітазі! А нам чомусь це НЕ зрозуміло

                  Перед світанком темніше всього!

                    108.12.11, 16:37

                    Сучари!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна