хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Коморовський вже без надії сподівається

Президент України Віктор Янукович у своїй заяві розповів, що під час зустрічі з Президентом Республіки Польща Броніславом Коморовським  вони говорили про євроінтеграцію, екс-прем'єрку Юлію Тимошенко та ЄВРО-2012. Також В.Янукович доручив відповідним державним структурам  створити гідні умови для лікування, обстеження та загального утримання  лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко та зазначив, що Україна  врахує рекомендації Ради Європи під час внесення змін до  кримінально-процесуального кодексу. В свою чергу Б.Коморовський,  зазначив, що Україна має знайти таке вирішення справи Юлії Тимошенко, яке отримає схвальну оцінку серед європейських партнерів. Крім  того, Президент Республіки Польща обговорить питання декриміналізації  365-ї статті Кримінально-процесуального кодексу України під час зустрічі з представниками партії "Батьківщина" в рамках свого візиту до  України. Також користуючись нагодою, президент України В.Янукович  зачіпив питання "чорнобильців".

Президент України Віктор Янукович у своїй заяві розповів, що під час зустрічі з Президентом Республіки Польща паном Броніславом Коморовським вони говорили про євроінтеграцію, екс-прем'єрку Юлію Тимошенко та ЄВРО-2012. "Я щиро радий вітати сьогодні в Києві Президента Республіки Польща пана Броніслава Коморовського. Зовсім нещодавно ми зустрічалися у Вроцлаві. Такі наші активні контакти є цілком природними. Впевнений, що цей крок, як і створення на місці трагедії  Меморіального комплексу, сприятиме належному відновленню історичної правди про злочини, скоєні в Биківні радянським тоталітарним режимом. У рамках сьогоднішнього візиту ми обговорили питання подальшого поступу України на шляху європейської інтеграції. Хочу ще раз висловити пану Коморовському і польському уряду вдячність за незмінну підтримку нашої держави на цьому шляху, яка особливо була відчутною під час головування Польщі в Європейському Союзі.

Ми обговорили багато питань наших двосторонніх відносин – економічних, торговельно-економічних. Однією з тем було завершення  переговорного процесу щодо Угоди про асоціацію і проведення Саміту  Україна – ЄС у Києві", - сказав В.Янукович. Він також додав, що вони торкнулися насамперед тих питань, які  залишаються відкритими і потребують політичних рішень. У першу чергу  йдеться про європейську перспективу України.

"Ми також торкнулися питання Тимошенко. Ми приділили окрему увагу і питанням українсько-польського співробітництва в економічній сфері, реалізації перспективних спільних проектів у галузі торгівлі, інвестицій та енергетики. Актуальним напрямом нашої спільної роботи є підготовка до проведення Чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012. Вже за декілька днів відбудеться урочиста церемонія жеребкування фінальної частини цього змагання. В Україні будуть вітати представницьку польську делегацію на цьому заході", - зазначив В.Янукович. Президент додав, що "ми налаштовані й надалі підтримувати таку динаміку двосторонніх відносин та сподіваємося, що у наступному році будемо вітати пана Президента Коморовського в Україні з державним візитом".

Також під час виступу Президент зазначив, що доручив забезпечити гідний рівень обстеження та утримання Ю.Тимошенко. "Я останнім часом почув багато зауважень від адвокатів колишнього  прем’єр-міністра Тимошенко щодо утримання її у в’язниці. І я дав  доручення всім установам, які опікуються цим питанням, створити всі  умови, які передбачені сьогодні на європейському рівні. Мається на увазі і лікування, і обстеження, і утримання", - сказав В.Янукович.

 Президент України нагадав, що розслідування справи відносно Ю.Тимошенко було ініційоване у 2009 році, коли вона не була в опозиції, а обіймала посаду Прем’єр-міністра України.В.Янукович наголосив, що Україна врахує зауваження Ради Європи під час внесення змін до КПК. Глава держави сказав, що проблеми недосконалості кримінально-процесуального законодавства залишились Україні від радянських часів, тому сьогодні постало питання про внесення змін до даного документу. "Невдовзі ми отримаємо висновки Ради Європи щодо кримінально-процесуального кодексу, які будемо враховувати під час розгляду цього кодексу в парламенті", - зазначив В.Янукович. В свою чергу Б.Коморовський, зазначив, що Україна має знайти таке вирішення справи Юлії Тимошенко, яке отримає схвальну оцінку серед європейських партнерів. "Я бажаю, щоб ця справа якомога менше впливала на питання щодо майбутньої асоціації між Україною та ЄС. Водночас усвідомлюю, що у деяких держав-членів ЄС ця справа викликає багато емоцій. Хочу сказати, що є важливі справи, але є й найважливіші справи. І до найважливіших належить перспектива європейської інтеграції України. Ми розуміємо, що справа Юлії Тимошенко є важливою справою, і ця справа має вирішуватися таким чином, щоб отримати відповідну оцінку щодо України від країн-членів ЄС, бо це ті держави, які пізніше будуть парафувати та підписувати договори про асоціацію та про зону вільної торгівлі", – зазначив Б.Коморовський. Крім того, Президент Республіки Польща обговорить питання декриміналізації 365-ї статті Кримінально-процесуального кодексу України під час зустрічі з представниками партії "Батьківщина" в рамках свого візиту до України. "Я мав великі надії у зв’язку з можливістю декриміналізації 365 статті. Саме тому я буду обговорювати це питання під час зустрічі з представниками опозиційних партій, у тому числі з представниками партії Юлії Тимошенко. Я маю зустрітись з представником партії Юлії Тимошенко в польському посольстві", - зазначив Б.Коморовський. Він зауважив, що неможна політизувати складнощі між Україною та ЄС, що виникли через ситуацію навколо справи Ю.Тимошенко.

Між іншим польський глава держави задоволений тим, що В.Янукович приділив увагу обстеженню Ю.Тимошенко. "Я задоволений словами Президента України про те, що він звертає увагу на умови, в яких перебуває колишній прем’єр-міністр України", - зазначив Б.Коморовський. Також користуючись нагодою, президент України В.Янукович зачіпив питання "чорнобильців". Він зазначив, що його дуже вразив випадок зі смертю "чорнобильця" в наметовому містечку у Донецьку.

Випадок, який вчора стався в донецьку, коли померла людина мене дуже вразив. Я, перш за все, співчуваю родині загиблого. Я дав доручення Генеральній прокуратурі упродовж десяти днів дослідити цю ситуацію і оприлюднити висновки", – зазначив В.Янукович. Крім того, президент пообіцяв, що соціальні виплати інвалідам-чорнобильцям збільшаться вдвічі. "Ситуація, яка стосується виплат чорнобильцям у 2012 році, вона зараз розглядається урядом, і внесені відповідні пропозиції до бюджету на 2012 рік. Загальна тенденція така: інвалідам-чорнобильцям будуть підвищені соціальні виплати порівняно з нинішнім періодом майже вдвічі", – зазначив В.Янукович. Президент України наголосив, що соціальні виплати для інших категорій чорнобильців, а також для афганців у 2012 році збільшаться на 25%. "Це ті можливості, які є в бюджеті. І, я сподіваюсь, що і уряд, і парламент разом ухвалять ці рішення", – додав він. Денис Шпігов УНН
11

Коментарі

Гість: Лютый Гриня

128.11.11, 19:16

Він вже давав доручення обстежити Юлю.І що ми побачили? Що з нею обходилися гірше, ніж з наркоманами. Я ненавиджу цю владу, яка бреше на кожному слові! Нехай їх проклянуть і мертві, і живі, і ненароджені!!

    Гість: Лютый Гриня

    228.11.11, 19:17

    Казати- не значить виконувати.Він бреше вже два роки.

      328.11.11, 19:58Відповідь на 2 від Гість: Лютый Гриня

      Казати- не значить виконувати.Він бреше вже два роки.Сказав, что он врет это его оправдать....Он делает все назло. Как выбирали его, то и получаем.

        Гість: lyo Dnepr

        428.11.11, 22:31

        Палача нужно сметать из президентского кресла как Каддафи или Чаушеску. Это параноидальный тип, с ним нельзя договариваться.

          529.11.11, 11:28

          Жулик! А кто жулику поверил - лох!
          Старо, но правда.

            629.11.11, 15:33

            От брехун! Ему еще кто-то верит?

              729.11.11, 20:30Відповідь на 5 від Округ 31

              Жулик! А кто жулику поверил - лох!
              Старо, но правда.
              Та вся Європа -- лохі. Цікаво, що буде, як зрозуміють?

                829.11.11, 20:41Відповідь на 7 від Діду

                Жулик! А кто жулику поверил - лох!
                Старо, но правда.
                Та вся Європа -- лохі. Цікаво, що буде, як зрозуміють?
                Тому і бояться пускати Україну, з таким керманичем, в Європу!