хочу сюди!
 

Наташа

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

3 листопада.Що зараз головне?Чи буде Україна«малиною»регіоналів


3 листопада – що зараз головне? Чи буде Україна «малиною» регіоналів?Будь-яка революція має успіх лише тоді, коли значна частина силовиків нейтралізована, а частина – прямо переходить на бік народу. 
Влада без збройної охорони – страшний сон для будь-якого диктатора. Так без охорони опинився цар Микола ІІ – і він впав як перестиглий плід. 
Але є ще інша закономірність: тоталітарна влада, коли вона існує достатньо довго – вона врешті-решт знищує усіх можливих ворогів ще до будь-яких їх вчинків. Так творили Лукашенко та Путін - слухняні учні товариша Сталіна. 
Але Янукович і в цьому – поганий учень як Путіна, так і Сталіна. Він почав одночасно репресувати як опозицію, так і громадянське суспільство одночасно – та ще у несприятливих 
- зовнішніх 
- внутрішніх 
- економічних умовах, теж зовнішніх та внутрішніх. 
Бульдозер Януковича виявився сліпим та тупим. 
Саме тому він не так налякав, як роздратував громадянське суспільство. Його перевага поки що у типовому українському ЖЛОБСТВІ:
- нездатності поціновувати талановитих та досвідчених людей
- нездатності діяти разом, узгоджуючи спільні інтереси. 
Ми у повсякденні схильні недооцінювати загрози від боротьби навкруги власності та влади – тут жартувати та гратися НЕ МОЖНА. Або не діємо взагалі – або діємо до кінця, з утворенням тимчасового революційного уряду та нейтралізуючи супротивника, не вступаючи з ним НІ В ЯКІ перемовини. Якщо на тверезу голову ми оцінили їх як моральних неадекватів. 
Адже, повторюємо, головне 
- нейтралізувати силовиків
- одразу здобути підтримку громадянського суспільства, його найактивнішої частини – підприємців, інтелігенції та молоді, особливо студентської.

Одразу потрібно мати одноосібного керівника процесу

Одразу потрібно звільнити політв’язнів – які особисто зацікавлені в усунені та покаранні тоталітарних діячів існуючого режиму. Під будь-яким приводом та будь-якій ролі ввести Юлію Тимошенко та Юрія Луценка до керівництва революцією. 
Не боятися жителів Донбасу та Криму – ті, щонайменше, будуть пасивні в підтримці Зека. 
Але усе може стати можливим – якщо одразу усунути не лише Верховну Раду – але передусім уряд та самого президента. Адже Верховна Рада НЕ ВІДІГРАЄ зараз ніякої ролі. Треба також очистити виборчі комісії від регіоналів та ПІСЛЯ ЦЬОГО призначити загальні вибори як президента, так і Верховної Ради. Зрозуміло, Юлія Тимошенко повинна мати право вибиратися будь-куди, як і її опоненти по демократичному табору. 
Якщо «Свобода» хоче співпрацювати з нами – нехай співпрацюють та доведуть, що не лише ностальгують за Бандерою, але й є його практичними послідовниками. 
Зупинятися не можна – бо переможеному буде горе. 
Треба вирішити спочатку – може, дійсно не треба починати. Бо на півдорозі знайти сенс подій неможливо. Адже ці відморозки регіонали ДЕМОНТУЮТЬ державу Україну до понять бандитської «малини» (Руйнування медицини, освіти, культури, навіть армії Не кажучи вже про національну економіку...) 
Це зараз - питання питань

Революція призначена на 3 листопада, та що далі відбудеться?

Зараз головний ворог – хаос та невігластво у власній голові, від цього безлад у найкращих діях. 
1. Зрозуміло, що ніхто спрощену систему не поправить, пенсії не поверне, від закону про вибори без виборів не відмовиться. 
Зрозуміло, що на існуючу владу ніякі пікети, мітинги та демонстрації не діють, звернення також не приймаються до уваги. 
Але був прецедент: поламали парламентську огорожу – і до афганців якось дослухалися. Щось обіцяли «зупинити» вустами брехуна «сильного Тигіпка». 
Нічого не зупинили – але прецедент був – афганців злякалися. Зробили ще одну спробу налякати афганців – нічого не вийшло, самі налякалися ще більше. Нікого не заарештували та не притягли до відповідальності. 
Щось з бульдозером Януковича коїться не те…
Тепер – хочуть 3 листопада під стіни (точніше – паркан) Верховної Ради – щоб щось там своє вимагати. 
Але читаємо перші рядки знову: пікети, мітинги та демонстрації не ді-ють!
Отже – знову ламати паркан (без цього – ніяк!). Але другий раз це не так вражає, тому далі – ламати двері Верховної Ради (цікаво – влада спить перед такою перспективою?) – заходити до будівлі самої Верховної Ради. 
2. Неймовірно, але припустимо: зайшли, навіть зайняли будівлю Верховної Ради задля її саморозпуску – ЩО ДАЛІ?
Багато народних депутатів, як щури повтікають через підземний перехід у сусідню будівлю тієї ж Верховної Ради. Але припустимо – що втекли не всі – ЩО ДАЛІ?
- будуть сперечатися з депутатами?
- бити їх?
Поки уряд Януковича не підтягне вірні війська та не влаштує «утро стрелецкой казни»?
Афганці – непогані вояки, але їх вчили підкорятися легітимній владі, а не створювати власну владу, інстинкти не ті! «Каша» в головах ОБОВ’ЯЗКОВО обернеться хаосом у політичних діях! 
Згадаймо – у свій час царські генерали програли війну журналістам та літераторам Леніну та Троцькому. Бо ті були професійними політиками, а досвід революції набувався протягом століття – з 1825 року. Політика – така ж професія, як усяка інша – треба вчитися, на одній інтуїції не виїдеш.
3. Отже – ми пам’ятаємо, що при тоталітарній владі парламент НІЧОГО не вартий, так само, як і Кабмін. Центр влади – у будівлі Адміністрації Президента, та ще й тоді, коли там знаходиться сам президент. Де президент – там і влада. 
Отже – в будівлі можна окопатися, але виявити, що в руках – лише будівля і більше нічого. Пастка. 
Отже – наступним бар’єром слугує Уряд, нехай формальний, але все ж уряд – який поки що легітимний, бо його допустили до влади, коли сподівалися на «покращення». Покращення немає, але уряд ще легітимний, хоча й злочинний. 
4. А далі, по жорсткій логіці подій, потрібно створювати ВЛАСНИЙ тимчасовий революційний уряд, який повинен поставити під контроль збройні сили МВС та ЗС України під гаслом «Геть уряд, та геть Януковича!». 
Далі – три шляхи: 
- якщо силовики зберігають нейтралітет, то треба одразу брати Кабмін та Адміністрацію Президента та проголошувати Януковича «поваленим»;
- якщо силовики чинитимуть опір – треба його зламати (є сили?)
- якщо силовики перейдуть на бік народу – взагалі ідеальний варіант.
5. В УСІХ випадках – потрібно тут, в будівлі Верховної Ради ВЖЕ МАТИ тимчасовий уряд та головного чільника. 
Який би віддавав накази, обов’язкові до виконання. 
6. Цей тимчасовий революційний уряд повинен НАПАМ’ЯТЬ знати – що робити у першу чергу, у другу, у третю…
Звісно, перше – це звернутися до силовиків зі закликом підтримати революцію або хоча б тримати нейтралітет. Інших – АРЕШТОВУВАТИ. 
Друге – проголосити повалення президента Януковича та захопити будівлю на Банковій. Заборона партії регіонів взагалі на усіх рівнях державної вертикалі, усунувши їх звідусіль. Хто опиратиметься – арештувати. 
Третє: звільнення політв’язнів Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, та введення їх у будь-якій якості до Тимчасового уряду, хоча б як політичних консультантів. У них хаосу в голові набагато менше, ніж у більшості з нас. 
Четверте – оголошення про зміну складу виборчих комісій, де не повинні бути ні регіонали, ні «тушки». Ми їх усіх знаємо поіменно. Головну «тушку» - Віктора Ющенка – арештувати як ворога.
П’яте – оголосити одночасні вибори Верховної Ради та президента. Голова тимчасового уряду та сам уряд контролюють все – і склад виборчих комісій і сам процес виборів – з додержанням норм європейської демократії. 
Шосте: потрібно конфіскувати майно спонсорів регіоналів: тут немає нічого комуністичного - американці після Другої Світової війни конфіскували майно тих, хто підтримував Гітлера та Тодзіо в Японії. 
Сьоме – взагалі загальна люстрація за грузинським зразком в судах, МВС та ЗС, Генпрокуратурі, серед чиновників. Це завдання спрощується тим, що влада Януковича попризначали чільників з Донецька, Луганська, Макіївки та Єнакієва…
Восьме: проголосити приватну власність священною та недоторканою, спростити, за грузинськими зразками податкову систему. 
За рахунок експропріації власності олігархів відновити та поліпшити пенсійну систему. 
Дев’яте: усіх, хто помічений у знущаннях над громадянами – віддати під суд. 
Уряд НЕ повинен бути суто військовим – потрібні фахівці по галузях управління. 
Десяте: Взяти під контроль Національний Банк та взагалі фінанси... 
7. Усі декрети та заяви повинні бути прості, ясні, короткі та не змушували б напружувати мозок – не у всіх він працює як належить… 
8. Нинішній режим має сумнівну легітимність та безсумнівну безглуздість. Держава Україна перетворюється на піратське збіговисько. 
Це треба припинити. Але з глухого кута немає широкого шляху. Демократичним засобом повернутися до демократії від тоталітаризму неможливо. Висновки робіть самі. 
9. Нам здається: якщо ми не можемо все це проробити – акцію 3 листопада краще не починати взагалі. Щоб не компрометувати саму справу. Влада сама створила ситуацію з бандитським гаслом: "А що ви нам зробите?".

Так що, ми зробимо? Чи не зробимо?


Станіслав Овчаренко
13

Коментарі

131.10.11, 09:10

Сможем?!!!

    Гість: lyo Dnepr

    231.10.11, 09:45

    Если акция афганцев закончится провалом, то всем нам ЖОПА на долгие годы

      331.10.11, 10:03

      Вірю, що все у нас вийде

        431.10.11, 10:15Відповідь на 3 від serg020777

          531.10.11, 11:11

          А нам, продвинутым бабушкам, что делать?

            631.10.11, 14:22

            Согласна со всеми пунктами кроме порядка действий. Нацбанк надо брать наравне с Радой и Администрацией, иначе они заберут все бюджетные деньги и с ними смоются. Это же гопники и бандиты.

              731.10.11, 21:37

              Та ні, треба хоча б спробувати! Щоб не було соромно за свою бездіяльність !

                81.11.11, 17:15

                ...седьмого числа в семь!

                  91.11.11, 23:53