хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Інформативний бюлетень

Випуск №70 від 21 жовтня 2011 року


Американський суд відхилив позов проти Тимошенко

Суд у Нью-Йорку відкинув позов американської компанії Universal Trading&Investment Co. (UTICo) до екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Таке рішення ухвалив суддя Річард Салліван 19 жовтня, повідомляє KyivPost. "Компанії UTICo відмовлено у залучені її позову (до справи)", - сказано в рішенні суду.

Американська компанія UTICo у липні подала позов проти Тимошенко, вимагаючи від неї виплати боргів компанії "Єдині енергетичні системи України" на суму $18,3 млн.

У БЮТ заперечують причетність до боргів ЄЕСУ. Захисник Тимошенко Сергій Власенко заявляв, що компанія UTICo співпрацює з Генпрокуратурою України.

Більше про цю новину читайте: http://www.kyivpost.ua/politics/article/amerikanskij-sud-vidkinuv-pozov-proti-timoshenko-dokument-31570.html

ЄС обмежить візи не тільки чиновникам, але й українцям

Європейські дипломати прийняли рішення скоротити на 70% видачу Шенгенських віз українцям. Про це в ефірі "5 каналу" заявила Олександра Кужель, екс-голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва.

"Економічне співвідношення наших зустрічей (з Євросоюзом – ред.), документів є дуже гарне. Але той сигнал, який сьогодні дають дипломати, що прийняте рішення, практично, на 70% скоротити Шенгенських віз для українців, і коли ми запитали – "Чому? Це ж Президент таким чином вирішує політичні питання!" - вони сказали: "Якщо країна згодна жити по принципам недемократичної країни, то її громадяни нецікаві….", – заявила Кужель.

Більше про цю новину читайте: http://5.ua/newsline/236/0/83239/

У США Януковича назвали "диктатором"

Євросоюз не поступиться у справі Юлії Тимошенко в умовах, коли Україною керує "диктатор". Про це заявив провідний американський геостратег, колишній радник із національної безпеки президента США Джиммі Картера Збігнев Бжезинський.

"Для тих, хто хоче бачити Україну в Європі, існує спокуса повести себе в дусі Макіавеллі. Мовляв, забудьмо про Тимошенко, приймімо Україну – і все буде добре", - зазначив Бжезинський.

"Таке ставлення з боку Європи до корумпованої, керованої диктатором України, дало б підстави корумпованій та керованій диктатором Росії очікувати такого ж ставлення до себе. Ніхто в Європі не піде на такі умови", - вважає він.

Більше про цю новину читайте: http://www.voanews.com/ukrainian/news/ukraine/Brzezinski-tymoshenko-comment-132280168.html

Через зону вільної торгівлі СНД Україна торгуватиме з Росією на невигідних умовах

Прем'єр-міністр Микола Азаров погодився на невигідні для України умови в договорі про створення зони вільної торгівлі (ЗВТ) в рамках СНД. Про це йдеться в статті депутата Сергія Терьохіна, в якій він аналізує відповідний документ. За його словами, ЗВТ вводяться асиметричні обмеження по імпорту.

Так, будь-який цукор українського походження буде оподатковуватися при імпорті в Молдову за ставкою 75%, а цукор з Молдови – лише за 50%, а в інші країни СНД – за фіксованою ставкою імпортного мита в 340 доларів США, незалежно від цінової кон’юнктури.

Відносно України встановлюється також особливий спосіб визначення експортних мит на вуглеводні, який відрізняється від загального. Наприклад, при експорті природного газу для всіх споживачів РФ та Казахстану встановили 30% мито, але виключно для України таке мито буде встановлюватися за "спеціальною формулою".

Більше про цю новину читайте: http://www.epravda.com.ua/news/2011/10/21/302782/

Сенаторы США готовят гневное письмо Януковичу

Сенаторы и конгрессмены обеих партий США готовят письмо президенту Украины Виктору Януковичу, в котором выразят свою позицию относительно ситуации с демократией в Украине. Об этом сообщил народный депутат Владимир Арьев.

"Приговор Тимошенко, откровенное издевательство над Луценко и Иващенко, преследование оппозиции на всех уровнях — все это будет в совместном письме к президенту Украины от сенаторов и конгрессменов обеих партий", — сообщил депутат.

Більше про цю новину читайте: http://lb.ua/news/2011/10/21/120536_Senatori_SSHA_gotovyat_gnevnoe_pis.html

Литвина освистали на футболе в Киеве Главу Верховной Рады Владимира Литвина освистали киевские болельщики.

Об этом сообщает корреспондент Цензор.НЕТ, который присутствовал на стадионе.
Владимир Литвин и глава аппарата ВР Валентин Зайчук посетили матч 3-го тура Лиги Европы Динамо - Бешикташ. Объявление диктора о присутствие на игре высоких гостей стадион встретил дружным и продолжительным свистом.

Більше про цю новину читайте: http://censor.net.ua/news/185714/litvina_osvistali_na_futbole_v_kieve
12

Коментарі

анонім

121.10.11, 21:27

давай и дальше

    221.10.11, 21:49

    !!!

      321.10.11, 22:04

      Оуу,відхилили позов.Яка прикрість для юлефобів.

        422.10.11, 09:38

        Народ надалі терпітиме, тож зведуть залізний занавес.З боку Европи вже зводять

          Гість: lyo Dnepr

          522.10.11, 10:56

          Мы сами перед собой опускаем железный занавес. Мы согласны отгородится от Европы, мы согласны жить в диктатуре невежественного урки. Мы не заслуживаем к себе человеческого отношения, потому что мы варвары, дикари, готовые разорвать друг друга, вместо того чтобы разорвать диктатора и его окружение

            622.10.11, 11:41

              722.10.11, 12:16Відповідь на 3 від sanchezstar

              Щас оне начнут орать, что Юлька америкаский суд купила.

                822.10.11, 20:14Відповідь на 5 від Гість: lyo Dnepr

                ... мы варвары, дикари, готовые разорвать друг друга, вместо того чтобы разорвать диктатора и его окружениеМы не сделали скандала - нам вождя недоставало.
                Настоящих буйных мало - вот и нету вожаков (с)

                  923.10.11, 00:00Відповідь на 7 від ab absurdo

                  Канешна,у неї стільки грошей,що і зовнішній борг можна виплатити двічі,якщо не більше,ну і собі щось лишеться на мирний атом у кожному домі.