хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

У справі ЮВТ з'явилося нове підтвердження політичної замовності

Суддя Печерського районного суду міста Києва Родіон Кірєєв усімнадцяте з початку судового процесу видалився до дорадчої кімнати для розв’язання клопотання сторони захисту щодо скасування міри запобіжного заходу про взяття під варту, застосованої до Юлії Тимошенко.
 "Я наполягаю на тому, щоб ви, пане Кірєєв, нарешті припинили злочин і скасували санкцію на арешт і взагалі закрили цю кримінальну справу за Кримінально-процесуальним кодексом як таку, яка не має ні події злочину, ні складу злочину", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні у судовому засіданні, підтримуючи клопотання своїх захисників про зміну запобіжного заходу.

Лідер партії "Батьківщина" зазначила, що в суді з'явилося ще одне підтвердження політичної замовності порушеної стосовно неї кримінальної справи, оскільки сьогодні в суді з'явилися свідчення тиску з боку влади на ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леоніда Губерського, який відкликає та просить не
посилатися на експертний висновок, зроблений завідувачем кафедри університету,
який спростовує обвинувачення, висунуті Юлії Тимошенко.

Сьогодні суддя Родіон Кірєєв в судовому
засіданні оголосив лист ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леоніда Губерського голові Печерського районного суду міста Києва Інні Отрош про те, що до університету не було офіційного звернення з проханням зробити експертний висновок щодо правової оцінки дій Юлії Тимошенко на посаді прем’єр-міністра в 2009 році при підписанні газових угод, який на вимогу сторони захисту було долучено до матеріалів справи.
"Завідувач кафедри кримінального права Київського національного університету імені Тараса Шевченка Петро Андрушко не був уповноважений робити такий висновок, тому Київський національний університет імені Тараса Шевченка відкликає цей висновок і просить не посилатися на нього у зазначеній кримінальній справі", - зазначено в листі ректора університету.
"Сьогодні з'явилися нові підстави для того, щоб клопотати про скасування міри запобіжного заходу. Тому що сьогодні з'явилася нова обставина – сьогодні у судовому процесі з'явився ще один – можливо, сотий – доказ того, що це є політичні репресії. Тому що прямо в судове засідання доставили лист ректора університету імені Тараса Шевченка, який всупереч логіці, всупереч закону, всупереч здоровому глузду і авторитету цього відомого і поважного закладу відкликав експертизу окремого експерта, на що взагалі не мав
ніякого права. Це було скоординовано буквально за одну добу. Зрозуміло, що ректор університету це зробив під тиском Адміністрації Президента, зрозуміло, що від Отрош чомусь із втручанням у судовий процес цей документ потрапив до судді, і зрозуміло, що комунікація повністю налагоджена, і суддя оголосив цей лист в судовому засіданні, тому що з висновком такого високоповажного фахівця, який все життя працював в системі навчання студентів основам кримінального права – ця людина чесно написала, що в моїх діях немає складу злочину", - сказала вона. Екс-прем'єр звернулась до судді з проханням звернути увагу на експертний висновок експерта-фахівця Петра Андрушка під час розгляду клопотання про зміну запобіжного заходу. Крім того, Юлія Тимошенко висловила сумнів у тому, що в результаті розгляду клопотання головуючий у справі винесе рішення на її користь. "Та інформація, якою я володію на цю хвилину, говорить про те, що Янукович зі своєю Адміністрацію вам ще не дав наказ мене звільняти, тому я не розраховую на те, що ви, будучи повною маріонеткою Адміністрації Президента, скасуєте сьогодні запобіжний захід. Тому я знаю, що ви і далі будете служити режиму, а не праву. Ви і далі будете катувати мене і здійснювати тортури на замовлення Януковича", - зазначила вона.
11

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

16.09.11, 08:13

Хочется услышать комментарии ректора университета. Лучше в суде, но можно и просто в телеэфире в одном из ток-шоу.

    Гість: Світанок

    26.09.11, 08:47Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Хочется услышать комментарии ректора университета. Лучше в суде, но можно и просто в телеэфире в одном из ток-шоу. Що там "услышать". Та всі ці Януковичеві ублюдки зі страху вже пообсиралися по самі вуха. В них, окрім страху, в головах нічого вже людського не залишилося.

      36.09.11, 09:25

      дешовки

        46.09.11, 13:08

          Гість: Арнольд1

          56.09.11, 16:49

          Ви і далі будете катувати мене і здійснювати тортури на замовлення Януковича", - зазначила вона.
          Ця жінка дуже сильна, але попереду війна з Росією.

            66.09.11, 17:07Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

            Ток-шоу - это парафия Инны Б-дской.

              76.09.11, 19:34

              Це даже несмішно,якась маячня негідна судівства.