хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Крах «руского міра»: криза, гниття, розпад

Високою є ймовірність того, що величезна країна впаде протягом найближчого часу... Маловірогідно, що система протягне більше п`яти років... Бжезинський передбачав, що Росія розпадеться в 2012-му...

Росія в цифрах і фактах

За даними Інституту соціально-економічних досліджень Російської академії наук, на 2011 рік у Росії вже налічувалися 4 мільйони бомжів, 3 мільйони жебраків, близько 5 мільйонів безпритульних дітей.

Ну і що з того? – скаже читач. Якого щодня за допомогою телебачення з головою занурюють у вселенський мурашник на блакитній нашій планеті.

Річ у тому, що російська статистика – передвісник реальної катастрофи.

dymovskiy.name

У Росії 3 мільйони вуличних і привокзальних повій, зареєстрованих приводами до райвідділів міліції. Ще приблизно 1,5 мільйона росіянок цією тяжкою працею молотять бакси, євро, шекелі і іншу не-дерев`яну валюту в країнах Європи і Азії. Коли порівняти кількість зелені, яку щороку надсилають повії до країн мешкання їх нужденних сімей, з кількістю валюти, яку заробляє держава від продажу зброї, вражає близькість цифр.

До цілком здорових тілом мільйонів російських секс-трудівниць додамо шість мільйонів психічнохворих росіян. Велика частина госпіталізовані, а при хронічній відсутності ліжок у психлікарнях – на вулицях міст і селищ юродяться, кривляться, біснуються, вважають себе «леніними», «сталіними», «гагаріними», останнім часом з`явилися навіть «гітлери» - весь букет на волі розквартированих російських психів без необхідного лікарського нагляду.

П`ять мільйонів – наркомани. Шість мільйонів носіїв ВІЛ-інфекції вже хворіють на СНІД. А скільки блукає країною не виявлених носіїв ВІЛ-інфекції?

За словами директора Дитячого фонду Аліханова, кількість дітей-сиріт Росії перевищила показник післявоєнного травня 1945 року. 750 тисяч у мирний час зараз – проти 678 тисяч сиріт батьків, які загинули на війні, та матерів, які померли в тилу від голоду і хвороб.

7

Коментарі

131.07.11, 21:27

Україна завжди була для Росії постачальницею людського ресурсу. Тому Росія й досі не може змиритися з нашою незалежностю, бо без поповнення українцями цієї імперії вона приречена на розпад.

    231.07.11, 21:54Відповідь на 1 від viktor67

    Україна завжди була для Росії постачальницею людського ресурсу. Тому Росія й досі не може змиритися з нашою незалежностю, бо без поповнення українцями цієї імперії вона приречена на розпад.
    Та весь інтелект націїї дрейфував туди, а не просто людський ресурс.

      331.07.11, 23:05

      Хороший сюжет для очередного голливудского Армагедона.
      Но и на этом фоне Украина выглядит не через чур привлекательно.

        анонім

        41.08.11, 00:03

        Царство небесне,Амінь

          51.08.11, 09:59

          А НАМ "це" потрібно???

            61.08.11, 20:22

            Хай вона гниє в своєму болоті.