хочу сюди!
 

Татьяна

51 рік, терези, познайомиться з хлопцем у віці 50-58 років

Європа досі відчуває наслідки неподоланого комунізму

Чим ближче до дати відзначення 20-річчя Незалежності України – тим більше виникає сумнівів щодо цієї самої незалежності. Наприклад, чи стала Україна незалежною від радянського минулого, від комуністичної ідеології? Виглядає, що – ні!

Прикладів можу навести чимало: від побудови сумнозвісного погруддя катові народів СРСР (ба більше – багатьох народів Європи!) Йосипу Сталіну у Запоріжжі – до свідомої, по-більшовицьки жорсткої люмпенізації та денаціоналізації населення України. Від вивішування червоних радянських прапорів у День 9 Травня (питання – хто кого та якою ціною переміг – тема окремого матеріалу) – до не проведення люстрації упродовж двадцяти років існування суверенної України. Ризикну серед прикладів комуністичної несвободи навести і такий: за ті ж двадцять років жодного відкритого (публічного) процесу над ідеологією тоталітаризму-комунізму в Україні не відбулось – при тому, що про такий процес говорили ще від часів перебудови, і то не лише в Україні.

7

Коментарі

131.07.11, 00:47

А як Україна може стати незалежною від радянської ідеології, якщо значний відсоток громадян України її й досі підтримує?

    231.07.11, 11:19

    Незалежність від комуняк це впершу чергу заборона їх на державному рівні,це суди над цими людьми і вироки за їх злочини перед Українським народом.

      331.07.11, 12:42Відповідь на 1 від viktor67

      А як Україна може стати незалежною від радянської ідеології, якщо значний відсоток громадян України її й досі підтримує?Підтримка буде існувати до тієї пори доки будуть провідники цих ідей.
      І що саме дивне і небезпечне для нас, що в завуальованному вигляді основним провідником цих ідей є ПР.
      А з іншого боку є і підгрунтя - міфи про "найкраще в усьму світі" минуле.

        431.07.11, 13:14

        Тут переважна частина населення думає типу: от прагонім урак, і будєт фсьо харашо. Чим завинив Я, що МЕНІ у владу обирають вітюлю???

          531.07.11, 14:24Відповідь на 4 від Fred Perry

          Тут переважна частина населення думає типу: от прагонім урак, і будєт фсьо харашо. Чим завинив Я, що МЕНІ у владу обирають вітюлю???Завинв в тому, що не поїхав до Донбасу і не проводив там роз'яснювальну роботу серед прихильників Вітюлі ?!?

            631.07.11, 15:08

            ПР не проводник этих идей-они капиталисты,но для дураков,чтобы не скулили создают мираж из красных флагов,бюстов Сталина,демонстрации советстких фильмов,русского языка.Короче,себе-пироги и пышки,а дуркам-синяки и шишки!

              731.07.11, 15:23Відповідь на 5 від helsan

              вітЮля не тільки донбасська інфекція

                831.07.11, 15:36Відповідь на 6 від Хирон

                ПР не проводник этих идей-они капиталисты,но для дураков,чтобы не скулили создают мираж из красных флагов,бюстов Сталина,демонстрации советстких фильмов,русского языка.Короче,себе-пироги и пышки,а дуркам-синяки и шишки!Так і я про це ж написав. Тільки вони ще не капіталисти, вони поки є феодали.

                  931.07.11, 16:11Відповідь на 7 від Fred Perry

                  вітЮля не тільки донбасська інфекціяОдну інфекцію ми маємо в наявності з мовчазного потакування і в тому числі "Свободи", а зараз ретиво починаємо з нею боротися?!?
                  На рахунок другої інфекції-не передбачає історія умовностей і цим все сказано.
                  Вам відоме ВГО «Товариства відродження української нації» ?
                  Якщо так, то дайте коротеньку характеристику і пару слів про те як вони співпрацють (чи не співпрацють з якихось причин) з "Свободою", де розбіжності пролягають?

                    1031.07.11, 16:49

                    Поки існують дідусі та бабусі, мами і тата, які розповідають онукам та дітям про їхнє щасливе життя та дитинство у часи СССр, комуністи і їх ідеологія будуть безсмертні.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна