хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Що до русофобії.

  Після останніх моїх публікацій, мені почали надходити "закиди", що до моєї русофобії, про те я  вроді не публікував замітки, де принижував росіян, і не писав статті, де б йшлося про претензії, що до територіальної цільності, території  Російської Федерації, не писав нічого що до того, що державною мовою Росії, має бути українська.Я лише намагався  донести, до загалу, історичні факти, які є вивчені та доведені науковцями.Але  тепер я зовсім не виправдовуюся, просто мені не зрозуміла реакція  тих людей, які сприйняли цю інформацію "в штики".Я  є з тих людей, хто називає речі своїми іменами, і якщо в Україні на протязі віків, росіяни поводилися  як звірі, то я не можу  відноситися до них толерантно, для мене це не тільки не братський народ, це народ ворожий (і хай мене пробачають кращі представники цієї нації, які є жаданими гостями на нашій землі).

Кращий захист, це напад, як я зрозумів.Тепер для тих в кого в мізках засів Путін.Спробуйте мені "скинути", щось подібне.

Дуже хотів би побачити, як українці в російському місті , б'ють ногами росіян, за те що ті протестують проти встановлення, в центрі міста, пам'ятника ,ну хоча би Бандері .( який на відміну від Катерини, не зробив нічого поганого для Росії)

Готовий кожному українофобу заплатити 100 дол. за подібне відео.


37

Коментарі

10114.12.12, 22:20Відповідь на 73 від Простафиля

Дякую.Думаю наші ряди поповняться.Солидарен с Вами, только и провокаторы творят своё чёрное дело.
Зачем бы тогда всплыло это старое видио?
Чи потрібне нове відео?

    Гість: burtka

    10214.12.12, 22:22Відповідь на 99 від Нормальний

    слова "це народ ворожий" - это и есть настоящая русофобия. ты мне так и не ответил, родители твоей жены живут на своей земле или на твоей? кстати, у тебя есть видео, где одесситы митингуют на галицайщине против памятников бандере, а местные благожелательно и гостеприимно пытаются брататься с одесситами?Батьки моєї дружини гості, тільки гості бажані, і ведуть вони себе достойно. Вони не говорять , що вони українці, хоча повністю заслуговують на таке звання, але по мимо цього вони відносяться до України, як до своєї держави.а ты им говорил, что они - гости "на твоей земле"? ты им говорил, что они разговаривают "на иностранном"? я уверен, что они назовут хамством такие вопросы.

      10314.12.12, 22:36Відповідь на 100 від Гість: burtka

      Фобія це щось упереджене, а тут речі своїми іменами.Ти мені скажи, при всьому тому, що вони зробили, як я повинен до них ставитися? Ти трохи перекручуєш сценарій, давай уявимо, що одесити(читай рускіє) приїхали на Галичину протестувати проти спорудження пам'ятника Бандері( хоча це є повним абсурдом, бо Бандера нічого поганого не зробив одеситам) і тут приїхали німці, та набили їм пики.если одесситы считают, что екатерина имеет отношение к созданию их города, то какое право имеют, родившиеся в другой империи, запрещать им ставить памятники?
      это похоже на беспредел.
      Учасники акції теж одесити, Катерина-2, для українців є негативним персонажем,
      «Що тая цариця —
      Лютий ворог України,
      Голодна вовчиця!… Т.Шевченко «Великий льох»: люди мали право виразити свій протест, .

        Гість: заблокований

        10414.12.12, 22:38

        ...кацапи,як завжди, п'ятеро на одного вгодовані накачані бики за підтримки бандитів-мєнтів б'ють беззахисних людей.Якби люди щось взяли на свій захист то приписали б "озброєні бандерівці".
        Фу, ким місто створене такі там і люди, вони чужі в Україні. А ці два виблядкуваті тролі в коментах з когорти тих, що на відео де 5 на одного. Кацап для України - це зло.І нема доброго чи поганого кацапа, як нема доброго чи поганого мєнта.Хороші мєнти - в хороших гробах а погані - в поганих !...і далі за текстом.
        Уявляю, що було б у Грозному де би так кацапня била чеченців, їх би під землею знайшли, відрізали яйця, заставили їх з'їсти а пізніше задушили їхніми ж кишками...

          10514.12.12, 22:39Відповідь на 102 від Гість: burtka

          Батьки моєї дружини гості, тільки гості бажані, і ведуть вони себе достойно. Вони не говорять , що вони українці, хоча повністю заслуговують на таке звання, але по мимо цього вони відносяться до України, як до своєї держави.а ты им говорил, что они - гости "на твоей земле"? ты им говорил, что они разговаривают "на иностранном"? я уверен, что они назовут хамством такие вопросы.Мені немає сенсу піднімати ці питання, я ж говорив, вони ведуть себе достойно, а в такому разі мій дім їх дім.

            Гість: burtka

            10614.12.12, 22:47Відповідь на 103 від Нормальний

            Учасники акції теж одесити, Катерина-2, для українців є негативним персонажем,
            «Що тая цариця —
            Лютий ворог України,
            Голодна вовчиця!… Т.Шевченко «Великий льох»: люди мали право виразити свій протест,
            если одесситы считают екатерину "позитивным персонажем", то, может быть, "украинцам" следует идти на ... галицайщину?

              Гість: burtka

              10714.12.12, 22:50Відповідь на 105 від Нормальний

              Батьки моєї дружини гості, тільки гості бажані, і ведуть вони себе достойно. Вони не говорять , що вони українці, хоча повністю заслуговують на таке звання, але по мимо цього вони відносяться до України, як до своєї держави.а ты им говорил, что они - гости "на твоей земле"? ты им говорил, что они разговаривают "на иностранном"? я уверен, что они назовут хамством такие вопросы.Мені немає сенсу піднімати ці питання, я ж говорив, вони ведуть себе достойно, а в такому разі мій дім їх дім.дык, я и говорю, попробуй им сказать, что они живут на "твоей земле" и разговаривают "на иностранном".

                10814.12.12, 23:01Відповідь на 66 від анонім

                Мені здається,що це ніякі не росіяни,а просто бандюки,яких найняла влада,а міліція спокійно дивилась і нічого не робили.Це ще раз доказує що наші народи стравлюють один проти одного.Шукайте третю сторону,яка зацікавлена в цьому.Господи! Неужели есть еще такие умные люди? Именно этого кто-то хочет: стравить народ друг против друга. И многие "патриоты" ведутся. Вот и автор Нормальный в своей ненависти преуспевает. То ли он провокатор, то ли не ведает, что творит.

                  10914.12.12, 23:03Відповідь на 59 від Гість: скорцені3

                  москалів потрібно постійно дупцяти щоб розуміли....

                    11014.12.12, 23:07Відповідь на 51 від Hudson Hawk

                    я з тобою! як що, кличИ что?

                      Сторінки:
                      1
                      9
                      10
                      11
                      12
                      13
                      14
                      36
                      попередня
                      наступна