хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Що до русофобії.

  Після останніх моїх публікацій, мені почали надходити "закиди", що до моєї русофобії, про те я  вроді не публікував замітки, де принижував росіян, і не писав статті, де б йшлося про претензії, що до територіальної цільності, території  Російської Федерації, не писав нічого що до того, що державною мовою Росії, має бути українська.Я лише намагався  донести, до загалу, історичні факти, які є вивчені та доведені науковцями.Але  тепер я зовсім не виправдовуюся, просто мені не зрозуміла реакція  тих людей, які сприйняли цю інформацію "в штики".Я  є з тих людей, хто називає речі своїми іменами, і якщо в Україні на протязі віків, росіяни поводилися  як звірі, то я не можу  відноситися до них толерантно, для мене це не тільки не братський народ, це народ ворожий (і хай мене пробачають кращі представники цієї нації, які є жаданими гостями на нашій землі).

Кращий захист, це напад, як я зрозумів.Тепер для тих в кого в мізках засів Путін.Спробуйте мені "скинути", щось подібне.

Дуже хотів би побачити, як українці в російському місті , б'ють ногами росіян, за те що ті протестують проти встановлення, в центрі міста, пам'ятника ,ну хоча би Бандері .( який на відміну від Катерини, не зробив нічого поганого для Росії)

Готовий кожному українофобу заплатити 100 дол. за подібне відео.


37

Коментарі

9114.12.12, 21:44

на видео менты ходят как запуганные псы...
лишь бы самих только не трогали... сволочи

    9214.12.12, 21:45Відповідь на 55 від rocker_

    А ті, що з прапорами, також, вибачте, соплі розвісили. Не могли бодай одного роштрикнути як рожном... Якщо ні, то нема чого виходити ...Так вони вийшли не побуцатися, а згідно Конституції, на мирне зібрання.

      9314.12.12, 21:49Відповідь на 56 від vov4ik126

      От хай тепер спробують свободівців зачепити. Уроди. А щодо закидів - на таких навіть не варто уваги звертати. Хворі на голову. Якщо їх такі тупі бандитські відморозки підтримують - то це вже діагноз для зомбованого бидла. На моє щастя там мене не було. А то точно б встряла.Я би з вами спиною до спини.буду третімДля мене що мусора, що бандюки - однаково Я думаю нас таких дуже багато.

        9414.12.12, 21:59Відповідь на 57 від Гість: burtka

        слова "це народ ворожий" - это и есть настоящая русофобия. ты мне так и не ответил, родители твоей жены живут на своей земле или на твоей? кстати, у тебя есть видео, где одесситы митингуют на галицайщине против памятников бандере, а местные благожелательно и гостеприимно пытаются брататься с одесситами?Фобія це щось упереджене, а тут речі своїми іменами.Ти мені скажи, при всьому тому, що вони зробили, як я повинен до них ставитися? Ти трохи перекручуєш сценарій, давай уявимо, що одесити(читай рускіє) приїхали на Галичину протестувати проти спорудження пам'ятника Бандері( хоча це є повним абсурдом, бо Бандера нічого поганого не зробив одеситам) і тут приїхали німці, та набили їм пики.

          9514.12.12, 22:01Відповідь на 58 від Казка

          Хтось з очільників ВО"Свобода" бачив це відео?Це відео від Ільєнка, саме він тоді приніс його на Шустер-лайв.

            9614.12.12, 22:02Відповідь на 59 від Гість: скорцені3

            москалів потрібно постійно дупцяти щоб розуміли....Поки, що вони нас

              Гість: заблокований

              9714.12.12, 22:06Відповідь на 23 від анонім

              с наших краев очень часто ездят в россию работать и сами же рассказывают, что как бы хорошо не выговаривал "па русски" вычисляют сразу и, особенно раньше, частенько могли и избить. На мой вопрос, слышали ли они что здесь россиянина избили - только расстраиваются. А менты и блатные - это одна и та же монета, только должны быть каждый разной стороной ее, но друг без друга никак существовать не могут. А если блатные у власти, то где по вашему должны быть мусора?...как были с блатными так и остались, только роли поменялись. теперь блатные - это мусора. точно так!

                9814.12.12, 22:07Відповідь на 60 від Простафиля

                Где есть Любовь там нет возмездия, где есть Возмездие -
                там не любви.
                Коли б'ють по лівій щоці підстав праву, а потім підстав зад та хай тебе "вдують".В біблейських афоризмах не має прямоти,
                ...
                Ворогів пробачить бог, а ми повинні посприяти скорішій їхній зустрічі.
                Жаль, что христианский Бог тебе чужд и не доступен.
                Це не правда, я віруючий.В багатьох арміях є капелани, які благословляють солдат, і вони за Батьківщину завжди помирають з богом.

                  9914.12.12, 22:19Відповідь на 57 від Гість: burtka

                  слова "це народ ворожий" - это и есть настоящая русофобия. ты мне так и не ответил, родители твоей жены живут на своей земле или на твоей? кстати, у тебя есть видео, где одесситы митингуют на галицайщине против памятников бандере, а местные благожелательно и гостеприимно пытаются брататься с одесситами?Батьки моєї дружини гості, тільки гості бажані, і ведуть вони себе достойно. Вони не говорять , що вони українці, хоча повністю заслуговують на таке звання, але по мимо цього вони відносяться до України, як до своєї держави.

                    Гість: burtka

                    10014.12.12, 22:19Відповідь на 94 від Нормальний

                    Фобія це щось упереджене, а тут речі своїми іменами.Ти мені скажи, при всьому тому, що вони зробили, як я повинен до них ставитися? Ти трохи перекручуєш сценарій, давай уявимо, що одесити(читай рускіє) приїхали на Галичину протестувати проти спорудження пам'ятника Бандері( хоча це є повним абсурдом, бо Бандера нічого поганого не зробив одеситам) і тут приїхали німці, та набили їм пики.если одесситы считают, что екатерина имеет отношение к созданию их города, то какое право имеют, родившиеся в другой империи, запрещать им ставить памятники?
                    это похоже на беспредел.

                      Сторінки:
                      1
                      8
                      9
                      10
                      11
                      12
                      13
                      36
                      попередня
                      наступна